Hirdetés

Aktív témák

  • romero28

    senior tag

    válasz lámpa #13200 üzenetére

    megkérném a moderátorokat , hogy ne írják jóvá a fekete pontot , mivel fél órája sikerült tisztáznunk a balul elsült üzletet . lámpa fórumtárs ha hazaért meg fogja keresni az egyik moderátort , és megerősíti ezen kérelmemet .

    üdvözlettel : romero

  • romero28

    senior tag

    válasz lámpa #13200 üzenetére

    még annyit fűznék hozzá a dologhoz , hogy dél óta tesztelem a tápot , úgy , hogy a gépházon kívül van (vga cicergése véletlenül sem hasson úgy , hogy az a tápból jön ) 540w-ot fogyaszt , megy a vga teszt a furmark 1 órája , (stability teszt , extreme burning mode , MSAA 16x-os , 1920x1200-as felbontás , fullscreen , ) mellette pedig a tuningolt i7920-as procin megy a 20 körös linx teszt ! a TÁP hangtalan , a gépben a gtx 295 cicereg !!! ennek ellenére visszavettem a TÖKÉLETES tápot !!! a fekete helyett azt hiszem inkább a piros pont dukálna .. mivel erősen user error szaga van a dolognak , és még nekem van fekete kérve... no comment...azért ezt nem a céllövöldében lőttem ;)

    [ Szerkesztve ]

  • Benedekco, azaz Én bejelentek egy csalót!
    A fekete pont Pipikék -nek megy. (Privátokat hiába linkelsz, a link mindenkit a saját privátjaihoz visz. Módosítottam az adatlap linkjére.)
    Állítása szerint ez a neve címe és tel száma:
    Nagy István (itt hagyom, mert az adatlapján is szerepel)
    +3630*******
    település
    Gyakorlatilag nem tudom, mert a telszám amit adott nem stimmel. Egy nő vette fel és semmiféle Istvánt nem ismer. Iwiw-en kerestem budaörsi Nagy Istvánokat, de semmi, nem találtam meg őt.
    az üzlet ahol a kár ért. Sajnos nem azonos a hirdetésében linkelt képeken lévő revision kód, azzal amit a CPU-Z ír ki a valóságban. Drágán adta a procit, mert állítása szerint két magosítható, gyakorlatilag két gépben is összeszarja magát, a második mag feloldásánál.
    A proci így már fele ennyit ér csak. Ez helyett újonnan vehettem volna egyet úgy, hogy annak legalább lett volna esélye a kétmagosításra.
    Most csak 4-5 rugó amit buktam, illetve a gari. Sajnálom nagyon. Ne kössetek vele üzletet. Lehet máskor úgyis újra regel valami más kamu néven.

    További kellemes/sikeres üzletelgetést a többieknek!

    [ Módosította: #65675776 ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

  • zazahoho

    őstag

    válasz lámpa #13200 üzenetére

    romero28 3x kérte tőled hogy menj be nézd meg működés közben (miért nem nézted meg működés közben???ha hibás lett volna szerinted erőlteti :F ,hétvégén voltam nála kipróbáltuk bfg 285-t betettük physx-re 295 ment mellette ,a tápnak nem volt semmilyen rendellenes hangja :N ,pedig nem kicsi volt a terhelés.
    nem tartom valószínűnek hogy 3 nap alatt pont nálad hibásodott meg,biztos komoly szakember lehetsz ha zárt tápnál megmondod a tutit mi a rossz benne(nem úgy volt hogy megkérdezted és azt mondták ez is lehetne a baja???)
    aki ismeri romero28-t tudja hogy soha senkinek nem adott még el hibás dolgot,és ezután sem fog .reggel 7-kor telefonálnál nekem én is elküldenélek de nem csak oda ahova gondolod ;]

    Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz juhhy #12225 üzenetére

    Eddig nem írtam, mert rohadtul elfoglalt vagyok. De ariaco-val nekem is meggyűlt a bajom. Egy jó procit cseréltem el vele, pár hónapja a nyugati pu.-nál egy rossz VGA-ra. A pikantériája a dolognak az, hogy a megbeszélt 1000Ft-os ráfizetést, ott elfelejtettem elkérni tőle, majd a tali végén hívtam, hogy ha még a közelben van, akkor adja már oda. Visszajött nem szarta le, oda adta. Ezzel meg is volt a bizalmam feléje, otthon meg persze nem ment a VGA. Azóta semmi reakció tőle, pedig sokáig húzta a dolgot, a megbeszélt találkára meg nem jött el egyszerűen. Lehet ártatlan léleknek tűnik valakinek. De aki nem tudja letesztelni élőben a cuccot, az ne vegyen, cseréljen vele senki semmit. Csak teszteléssel vegyetek tőle bármit. Juhhy és rajtam kívül még 2 esetről tudunk.

    [ Szerkesztve ]

    Jevons paradox

  • craze

    csendes tag

    Üdv!

    Senkinek nem ajánlom ROLI22-t.Vettem tőle személyesen egy vga-t ,megvolt doboza ,papírok ,cd-k ,stb. Csak nem működött .Szerencsére volt rá gari ,de akkor is ez nem megoldás .

  • ha8alpista

    csendes tag

    Helló !
    Én ezzel a manussal szivok augusztus 23 óta.
    I
    DÉZET--- üdv. Nem tudtam feladni rengeteg kiadásom volt és még a fizetésem felét is letiltották. Várnod kell mert nem tudom most visszaküldeni mindenféleképp visszaadom de nem most, most nem tudom. ha feljelentést teszel akkor sem fog menni azzal nem oldod meg a dolgokat attól nem lesz hamarabb pénzem.

    -- Eredeti üzenet --
    Feladó: SzPi <nyolcal@gmail.com>
    Címzett: V. József <jozsi7@citromail.hu>
    Elküldve: 2010. szeptember 15. 11:31
    Tárgy : Re: Re: Re: Re: Re: RAM???
    idézet vége...
    QTP BANKSZÁMLÁRA KÉRI A PÉNZT ..117*****-******** ..Igaz Zoltán a számlatulaj..
    település vagy másik település - Csongrád megye..keresem a pontos cimét !!!! Rendőrséggel abajgatom de a fenti a válasz..Jól pofán kéne vágni.... Mást is becsapott-e, mert 1-2 napos hirdetéseit ismét találtam.... JA EXPERSSZ és 2GB -1066 os DDR2 ram.. ..5000Ft.
    Ha valaki igy járt mint én, várnám magánlevelét.. Bosszuság-mentes csere-berét..
    Pista W

    Kicsit konkretizálhatnád ki is az az "ezzel a manussal"...

    [ Módosította: #65675776 ]

  • shteer

    titán

    válasz ha8alpista #13207 üzenetére

    bukó

    I. Szilveszter tesója lenne?

    folyamatosa munkálkodik az expresszen - [link] [link]
    elég sokan vagytok akiket átvert, nem is értem hogyan csinálhatja még mindig

    [ Módosította: #65675776 ]

    ..szerintem jónak tűnik

  • Rav3n02

    senior tag

    duborek

    Duborekkel ne nagyon akarjatok üzletelni ...

    Jegeltetett velem egy Nokia 6650-s telefont miszerint "nem csinálok segget a számból, biztosan megyek érte"... azóta jön. Mivel nem jelentkezett én kerestem, majd a "kussolj és szép maradsz" meg a " jegelted és átb@sztak, mekkora megérdemled" válasz után billentyűkaratébe kezdtünk, most ott tartunk, hogy agyon leszek verve, meg leszek .... meg le leszek.... és egyéb fenyegetések... szóval jól bulizunk :DDD

    ja csak úgy mellékesen, vateráról és teszveszről is kitiltották már.....

  • Peterson_

    addikt

    Lehet, hogy teljesen felesleges a hozzászólásom, de felvetődött bennem egy kérdés.
    Volt pár szabad unalmas percem, így gondoltam alaposan átrágom magam a fekete listán.
    Tehát A-tól Z-ig végigolvastam az összes történetet, hogy emberek hogyan vezetnek félre jóhiszemű, korrekt üzletkötőket.
    Ledöbbentem.
    De nem csak a mikénten, hanem azon is, hogy "hírhedt kollégák" közül jó páran ma is aktív felhasználói az oldalnak.
    Tehát:

    Hozzászólnak, véleményeznek, bratyiznak, kereskednek
    Nem vagyok, az elesettek bősz megsegítője, de ahogy elnéztem, hogy van akinek aktív hirdetése van és mondjuk 2-3 napja belépett utoljára, szívesen írtam volna, hogy csaló, csak mondjuk üzletrontásként a topikjába.
    Persze az üzletrontás nem túl etikus dolog, de lássuk be, a megbízhatósági listát nem feltétlenül keresi elő mindenki.

    Nem lehet valahogy jelölni, hogy legalább egy fekete pont, vagy valami hasonló jelzés, ami közvetlenül figyelmeztetné a topik közelébe tévedőket?
    Mert ennyiből bárki ígérhet/árulhat bármit.
    Mert például én is azt gondoltam, hogy aki régi regisztrációval rendelkezik, és rangja is van, az talán megbízható.
    De ezek után inkább csak a rossz szájíz marad. :(

    Végiggondolva a dolgot, a saját üzletüket rontották el, meg persze másét is, nem beszélve az oldal hiteléről, vagy az azt használók bizalmáról.
    Egy jelöléssel megnézném hogy boldogulnak.
    Bizonyos oldalakon működik hasonló módszer...(na meg az IP alapján történő tiltás)
    Aki meg így is üzletelne velük, csak magára vethetne, ha kára lenne belőle.

    [ Szerkesztve ]

    Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

  • romero28

    senior tag

    válasz Peterson_ #13211 üzenetére

    de jól látod . :C ami engem ledöbbent , hogy ha megnézi valaki a TOP 10-es feketepont listát , akkor a 10 emberből ( akiknek legalább 4 feketéje van ) 4 ember van csak kitiltva az oldalról... :Y :Y :Y :F :F :F

  • jokersz

    csendes tag

    Feketét kérnék neki:

    luckR

    röviden: utaltam neki,ő postára fogta hogy nem jött meg,majd ígérte hogy küld másikat ha lesz...erre majd 1honap után felrakja a procit hogy eladó.. Óvatosan...
    Amit utaltam neki azt remélem gyógyszerre költi....

    [link]

  • benike123

    tag

    R&R kollega csaló, nem nagy dolgot csinált de annál zavaróbb...
    többszörösen újrabeszélt időpontban nem jelent meg az üzlet helyszínén 1 vasútállomáson, arra hivatkozva, hogy hát ő a jegypénztárhoz ment, amiről nem is esett szó, ezekután még ő vádaskodik, szid stb...
    telom be volt kapcsolva vártam hogy hívjon semmi 1 órán át szííívtam a fogam miatta...
    Azthiszem kijár a fekete!!!!

  • mamed

    csendes tag

    [link]
    alatt megtalálható Lászlo.79 miatt SOHA TÖBBET SENKINEK ELŐRE NEM UTALOK, MERT AMIÓTA MEGKAPTA AZ ÁTUTALÁST ELTŰNT! AZ ÜZENETEIMRE NEM VÁLASZOL!!!
    NAGYON VIGYÁZZATOK EZZEL AZ EGYÉNNEL, SOHA SENKI NE UTALJON NEKI ELŐRE!!! (Nézzétek meg, hogy azóta mire változtatta meg az e-mail címét...)

    Egy fekete pontot kell kérnem neki.

    Törvényileg be kellene vezetni az ilyen csalókkal szemben is az 1-2 hónapos elzárást - akár ahogyan most a bolti tolvajokkal megteszik - a sorozatos visszaesőkkel szemben meg akár több hónapot is. Akkor valószínűleg elmenne a kedvük az ilyen aljas módon történő pénzszerzéstől!)

    [ Módosította: #65675776 ]

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • mamed

    csendes tag

    Elnézést a félkövér véletlenül bennmaradt, a jövőben jobban figyelek rá.
    A saját fórumomban moderátorként gyakran kell használni és ez már valahogyan beidegződött..
    Mégegyszer is elnézést, nem akarok plusz munkát adni...

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • marcus14

    tag

    Hello mindenkinek !!

    Blaster01-nek jár egy fekete vagy csak figyelmeztetek mindenkit mert anyagi kár nem ért ugyan,de a stílusa egyszerűen förtelmes !! Van fent egy házimozim+egy mnc autósmagnóm ,errő írt egy w880i cserét modntam hogy ez nemfog menni mert ennyit nem ér a teló számomra. Erre ő idézek :sz*pd le akkor a f*szom oszt dugd a se**edbe a házimozid hülyegyerek .

    Sztem nem érdemes vele üzletelni sem,mien ember lehet az ien, nem ide való !!!

    [ Szerkesztve ]

    "Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac

  • vikcsi

    aktív tag

    Szóval még előző hónapban történt az eset, eddig vártam, hátha legalább bocsánatot kér az illető.
    dev89 tagról van szó. Megbeszéltük elég konkrétan, hogy veszek tőle egy [notit], lefixáltuk az árat, azt is, hogy pontosan hol találkozunk. Elvileg rokonaihoz ment volna, így költségileg nem nagyon fájt volna neki én pedig úgy időzítettem, hogy mást is el tudjak intézni az adott városban.
    3e Ft-ot alkudtam le előzetesen a kiírt árból.
    Eljött a találkozásunk ideje. Kocsival jöttünk mindketten, odamentem hozzá, megnéztük, kipróbáltuk a notit, jól működik, szép állapot, csak xp matrica lekopot időközben, illetve a gyári azonosító is(akksin volt csupán rajta). 2év garival hirdette, ebből töredéke van csupán, ráadásul számla nélkül, szóval kérdéses, hogy egyáltalán érvényesíthető-e a garanacia, ha az azonosító lekopásával együtt nem küldenek el a boltból.
    Ekkor jött a feketeleves.
    Kért még 1500Ft-ot pluszba, amiért elhozta, nem ad 3 nap garit rá(igaz nem beszéltük meg, de én 1 hetet simán szoktam adni), illetve még fellátott, hogy mi az, hogy ő még a számlamásolatot is elkérje a könyvelőjétől(ami által érvényesíthető a gari).
    Kisebb vitába keveredtük, mire kiszállt a kocsiból talán az apja, aki el akarta tőlem venni a pénzt, persze nem adtam oda. Végül kezembe került a noti, lóvét így odaadtam, de aztán csak nem hagyott elmenni... kicsit itt már kusza a szitu, de lényeg, hogy az öreg beszállt a kocsiba és lassan elkezdett hátrafele indulni, miközben a sráccal a kocsi hátuljánál voltam - így nyomatékosítani, h sietne(mellesleg a fiú szendébb volt, de akkor is a szülői nyomás...). Sráccal még beszéltem pár szót, kapott egy ezrest. Azóta csak ígérgette a számlamásolatot, amit emailben is elég lett volna, hogy elküld, de semmi.
    Abszolút inkorrekt, minősíthetetlen hozzáállás, jó nagy fekete pontot ítélek meg részére!

    Hozzáteszem, hogy csak egy ezres volt az "anyagi kár", illetve a lelki jóval nagyobb, mivel ilyet senki sem vár egy ismeretlen embertől sem, de főleg nem olyantól, aki évek óta fórumozó!

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

  • teddysnow

    csendes tag

    Én [wesaaa] manusnak kérnék egy fekete pontot, bár azonnali fekete listának külön örülnék. Egy AGP-s geforce kártyáról volt szó, írtam neki, hogy érdekelne. Nem is láttam hirdetését, csak egy hozzászólását egy másik hirdetőnél, akkor figyeltem fel kártyára.
    Ezután kijelentette, h X összegért (lényegtelen) enyém, ha pesti vok. Még aznap este írtam, h érdekelne. Másnap, szerdán több levelet is küldtem neki, hogy akár aznap is megoldhatjuk üzletet. Erre csütörtökön ír, h max pénteken, illetve, hogy "tesójától függ". Már rég megadtam telefonszámomat is, h könyebb legyen elintézni, de semmi jel üzletre. Este még írom neki, h pénteken ne számítson arra, h egész nap netközelben leszek, hívjon fel, megbeszéljük. Egész nap se híre se hamva. Késő délutáni pü-k után 11kor méltóztatik benyögni, h "h anaon sürgő s akk keresd tovább a megfeleleőt
    én beadtam a pc boltba ha holnap nem veszi meg a csoka akk hétfőn eadom neked ha érdekelni fog még téged..."
    .
    Ezen kiakadtam, majd amikor mondtam neki, h nem túl korekt akkor ezzel jött:
    "figyu csütörtökön amkor kellet volna jelezned h vagy ph-n enem voltál h megbeszéljük h pénteken hol talizz a bátyyámmal..
    figyu most várd ki de elég valaős h eladonm másnak 3ért"
    - jelzem csütörtökön egész nap gép előtt voltam, merthogy melóztam és már elején megegyeztünk 5e-ben. AKKOR h adhatja el 3-ért másnak???
    válasz:
    "de nekem mára kéne a lé:s
    és most leszarom h 3k-t adnak vagy 5k-t
    . Madj amikor mondtam, h nem gáz, hétvége van és otthon vagyok, akkor :
    figyu tudod mit én most elfoglat vok a hétvégén
    madj hétfőn megbeszéljülk a dolgokat:D:D:

    Azóta nincs válasz. Egyébként folyamatosan fenn volt ph-n, mert ugye rendszer mutatja utolsó belépést, azon az ominózus csütörtökön is.
    Az is látszik, hogy milyen amatőr, ha csak megnézzük hirdetéseit. Nem UP-ol, hanem[ új topicot nyit]
    idióta nevekkel, kb 2 hetente.

    Bocsi, ha hosszú volt, de ilyen "üzletelőkkel" nagyon bosszantó összeakadni. Főleg, hogy addig egy csomó más kártya úszott el részemről.

  • dyna10

    csendes tag

    Sziasztok,yoko1- kollégával van problémám ugyanis nem olyan állapotban küldte el a terméket ahogy azt a hirdetésében leirta és ahogy azt telefonon le is egyeztettük(a dvd iro nem működött,az egyik usb ki van törve) ezért egy nagy feketeponban részesiteném és felhivnám mindenki figyelmét hogy ne üzleteljen vele!

    A személyes az mindig jobb.Üdv dyna :)

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    FlashR
    - [link]
    Köszi, hogy hívogathattalak egész nap és basztál felvenni..meg a privikre válaszolni. Add el valaki másnak a cuccodat, de velem biztos nem fogsz üzletelni. Az aláírásodat meg nyugodtan átírhatnád valami kevésbé hihetetlenre.

  • firemanrob

    csendes tag

    Fekete pont

    zoltán05-nek

    Egy DDR1 notebook RAM-ot kínált eladásra, viszont egy PC-be való SD RAM-ot postázott, ráadásul az sem működik. Remélem gyógyszerre költi az összeget amit utaltam neki.
    Sajnos azóta lelépett, nem válaszol.

  • HaZse

    őstag

    Sajnos én is kérnék fekete pontot Sonny666-nak a meghiusult hirdetésért.

    Az oka a következő röviden:
    A fent megnevezett "úriember" jelentkezett pü.-ben, hogy érdekli a gép. Ezt prii üzenetekben oda-vissza egyeztettük. 80 ezer volt az ára, amit 70-re szeretett volna lealkudni és hogy Pesten személyesen venné át. (Szegedi vagyok). Nagy nehezen, de engedtem az árából és megegyeztünk a 70-ben. Tegnap (pénteken) hívott, hogy akkor szombaton (ma) megyek-e fel, mert akkor úgy vesz ki pénzt a bankból. Mondom, hogy majd visszahívom, mert nem voltam olyan helyen. Visszahívtam és mondtam neki, hogy rendben, holnap felviszem neki. Majd szólok, hogy mikor érek fel. A mai napon hívott, hogy mikor érek fel és mondtam neki, hogy épp most töltöttem fel az akksit. Akkor kérdezte, hogy-hogy töltöm at akksit. Mondtam, hogy mivel asztali gépként használtam, így hetente 1x lemerytem és feltöltőm. Akkor még nem említette, hogy nem kell neki így. A mai napon felértem és hívtam, hogy hol találkozzunk. (Flórián tér) Akkor is az akkuval volt felakadva és még akkor sem mondta, hogy nem érdekli. (Pedig éppencsak hogy elindultunk Szegedről). Odajött, és már akkor elkezdte húzni a száját, hogy nem vadonatúj az akku. Mondom én, hogy az, de mivel a hirdetést nem most tetem fel, hanem 2010. 06. 30.-án, így a hozzá lévő akku is akkori. Tehát akkor volt vadonat új. Ezt ő nem hitte el, és azzal vádolt, hogy biztos új cellákat tetettem bele, meghogy az akku KOPOTT!! (Aki nem ismerné: a Dell akku fényes fekete műanyagból készólt, így már pár fel és leszedésekor símán megkarcolódik.) Még ott is alkudni akart 5 ezret. Mondtam neki, hogy nem engedek. Azt mondtam, hogy nem adom oda az akkut és úgy mehet az üzlet. Erre azt válaszolta, hogy akkor 24-el kevesebbet ad ért. Mondom, akkor nincs üzlet. Elindul a kocsitól és menet közben trágál szavakkal illetett minek.
    Ebben a károm az utiköltség + a pályadíj volt.

    Tömören ennyi a story.

    Ui.. Tanultam az esetből. Legközelebb, ha valaki személyesen akar valamit tőlem, akkor tőle előre fogom elkérni az utiköltségemet, hogy ne legyen nekem pofavizit. Ezt mind köszönhetik ennek az "úriembernek"

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

  • FlashR

    tag

    válasz Speed® #13221 üzenetére

    Figyu öreg,van amikor az ember beteg és lázas és nem kiváncsi hétvégén a búrádra. Főleg úgy,hogy még szállitgassam el neked 3ezerért az 1giga memóriát. Ja és vhogy túlélem,ha veled nem üzletelek soha többet :D

    300 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

  • emerico2004

    aktív tag

    Üdvözlet dárenbézer kollégának kérnék egy nagy feketét és kérvényezném az innen való kitiltását is. ezért :
    http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_samsung_s7070_diva_t-mobilos_4honapos_ga/hsz_1-50.html

    Pár nappal ezelőtt elkezdtünk a barátnömnek keresni egy samsung diva telefont, mely során felvettem a kapcsolatot dárenbézer kollégával, aki pü tett egy ajánlatot a készülékre, ezt talonban tartva kerestünk tovább 2 nap múlva felhivtam, hogy megnéznénk a telefont odamennénk, 20percen belül a háza elött voltunk a telefont lehozta, majd mondta hogy a mondott 31500ft -ból nem enged akkor menjünk máshova, mondtam neki hogy ezzel semmi baj csak az hogy ph-n 30ért odaigérte. Erre a válasz a következő volt : "ja te vagy az a fasz aki ott okoskodott", erre válaszoltam hogy semmi baj köszönjük szépen mi megyünk ph-n pedig megírom, hogy megszegted a pü irt szavad és kérvényezek egy feketét . Erre jött a válasz : "Azt akarod hogy beverjek egyet?" na gondoltam magamban az aztán az üzleti modell és vevőkezelés. Természetesen a megszegett szó és a fenyegetésre eltettem a szemüvegem gondoltam azért megvédem magam, bár telefont venni indultam. :Y Átvettem a kezdeményezést és mondtam akkor üssél, ekkor a barátnőm, aki higgadt maradt a helyzetben próbálta kezelni a helyzetet és közénk állt és ekkor a barátnőmmel szemben is erőszakosan lépett fel, ezután az addig autó tetején lévő telefonért nyúlt mégpedig úgy, hogy páromat és engem is félrelökött, ennek végeztével én is löktem rajta egyet, majd nyomdafestéket nem türő szavakkal illetük egymást és mindenki ment a dolgára. Ezután még egy sms-ben leirta hogy a barátnöm egy dagadt disznó. Az üggyel kapcsolatban a következőket írnám le, az itt leírtakat, a kapott sms-t , az egész ügyet rendőrségi vallomásban is tartjuk esetlegesen. Megjegyzésként leírom az eladó rendszeresen értékesít, én magam is kereskedelemben dolgozom és ilyen iskolát végeztem, semmilyen esetben sem fenyegetünk meg veréssel egy vevőt és nem faszozzuk le és nem disznozzuk le a párját. Én magam is sok problémás ügyfélellel találkozom, de ilyet soha nem engednék meg magamnak. Az eladónak egy másik portálon 10% körüli a negativ érteléseinek aránya és 20%-ot átlépi a semleges értékelései, mely során a jutalék elcsalására buzdítja a vevőit.

    Köszönettel

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz FlashR #13224 üzenetére

    Aki beteg és lázas, az nem tűnik el az egyezkedés kellős közepén egyik percről a másikra. Max betegségre hivatkozva nem is egyezkedik vagy hagy egy böfföt ha ellép.. Mellesleg milyen elvitelről beszélsz? Épp arról beszéltünk, hová kéne mennem a 3ks ramduóért..
    Elég lett volna a nevedre rákeresni itt, megkíméltem volna magam..de nem :S
    További sikeres üzletelgetést..túl az ezrediken..lol. Ez nem érdem, állapot.
    Off.

  • waithEard

    őstag

    Tisztelettel kérdezem a topik gazdáit,( :R ) hogy miért nem látom az ezen hozzászólásomban nevezett emberke fekete pontját, egyik nevénél sem?
    Bár nem volt nagy az összeg, de mégis megkárosított, jellemtelen, és egy nap szabim is ráment a gerinctelenségére.

    "The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)

  • Nowi

    tag

    Csak figyelmeztetni szeretnek mindenkit aki eo5016 -al kap vmifele erdeklodest eroteljes fenntartasokkal kezelje mert legkevesbe sem megbizhato az illeto.

    Egy altalam hirdetett huto miatt jelentkezett hogy mindenkepp kellene neki SOS de amikor valaszoltam neki mindig napokig eltunt es persze utana ujra irt hogy "de persze tuti kell... " :W . Egy komoly 1000 Ft-s tetelrol volt egyebkent szo. :U

    Megbizhatatlan kisgyerek ahogy ezt a hangja alapjan elsore is ereztem...

  • C64

    őstag

    Ordenáré nagy fekete pont ide: [link] Pisty666-nak! Megbeszéltük, hogy megveszem, lezsíroztunk mindent, erre bejelenti, hogy bocs, de eladja másnak többért. Előtte nem illett volna ezt megbeszélni velem...??? na mind1. Inkorrelt ember!!!

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • mamed

    csendes tag

    válasz Carcajoe #11995 üzenetére

    Azért az "Audietur et altera pars!" szellemében illett volna meghallgatni a másik felet is, mielőtt negatív minősítést kiosztanak.

    A leírtakból csak nagyon kevés igaz, mert pontosan a lényeg maradt ki: a kedves győri ismerős A KÉRT UTÁNVÉT helyett PORTÓSAN!!! ADTA FEL a VGA-t, amelyet kizárólag ezért nem vettem át és küldtem vissza!
    Erről annak idején írtam is itt a fórumban.

    Több tucatszor vásároltam már utánvéttel, mert valóban nagyon sokat dolgozok és nem érek rá és minden utánvéttel kért csomagot átveszek vagy a megbízottam veszi át.
    DE PORTÓSAN FELADOTT CSOMAGOT SOHA SENKITŐL NEM VESZEK ÁT!

    Annyi bizalmat okkal-joggal megérdemeltem volna a győri kedves ismerős részéről, hogy annyira emberszámba vegyen, hogy a küldeményt a kért postai utánvéttel adja fel és ne portósan!

    Mivel a becsületemet súlyosan sérti ez a negatív értékelés ezért hivatkozásul a Btk -ra
    Rágalmazás:
    179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
    a) aljas indokból vagy célból,
    b) nagy nyilvánosság előtt,
    c) jelentős érdeksérelmet okozva
    követik el.

    Becsületsértés:
    180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
    a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
    b) nagy nyilvánosság előtt
    a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

    (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.

    Aztán a kedves eladó sajnálatos módon elfelejtette megírni, hogy elírta a saját telefonszámát és hiába kerestem a megadott telefonszámon, na és a legutóbbi üzenetében már a megadott címen való érdeklődést is kilátásba helyezte, akkor már a VGA-t is eltudta volna hozni fizettem volna neki a kiszállítás költségét is.
    Egyébként postai utánvéttel bármikor átveszem a VGA-t most is ha még nem adta volna el, de a hülyeséget a portós feladást a kedves győri ismerősén akarja leverni!

    A Btk fenti hatályos rendelkezései alapján amennyiben a negatív minősítés továbbra is a nevem mellett marad feljelentést teszek a fentiek alapján.
    A negatív minősítést a bunkó módon eljáró kedves győri ismerősének kell adni, aki volt szíves a kért postai utánvét helyett PORTÓSAN! feladni a VGA-t.
    Mivel én semmi olyan cselekményt nem követtem el, ami miatt a becsületemet súlyosan sértő minősítés kijárna ezért - ezt korántsem fenyegetésként írom - de polgári peres eljárást fogok indíttatni, ha ez most már a tények ismeretében visszavonásra nem kerülne!

    Egyébként köszönöm a szíves segítséget a megtaláláshoz.

    (Ui.: Továbbra is fenntartom: a negatív minősítés kiadása előtt - a fentiek értelmében - illene meghallgatni a másik felet is. Annál is inkább mivel ez a nagy nyilvánosság előtt történt és a Btk hivatkozott rendelkezései értelmében büntetőjogi felelősséget von maga után!)

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • >Dragon>

    tag

    válasz mamed #13230 üzenetére

    Heló.
    Aki FieeL007 nevű felhasználóval üzletel figyeljen oda nehogy megüti a bokályát.
    Előre ne utaljatok neki pénzt! Amire ő garit vállal az olyan mind ha nem is lenne.
    És amit ő megígér arról ne is beszéljünk.Nekem csak 3 ezer forint károm lett a vele üzletelésből.Nehogy ti is pórul jártok. Nagyon elfoglalt ember szóval amire azt mondja hogy holnap az kb 1 hét.Mindent a munkával akar megmagyarázni.

    Neve:Kovács Gergely
    Hely: Miskolc
    MSN: Gergi15@hotmail.com

    ★★★★Nem hallotta hogy integettem????!!!★★★★

  • sonar

    addikt

    Még szerintem nem regisztrált, de hardveraprón keresztül írt email-t csabaszenasi@freemail.hu, elpostáztam a procit neki, mert aztmondta sürgős.
    Ma meg visszajött a csomag, hogy nem vették át :(((

    A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

  • mamed

    csendes tag

    válasz Carcajoe #11995 üzenetére

    Az előző hozzászólásomból kimaradt: http://logout.hu/tema/hogyan_kuldjunk_el_postan_a_megvasarolt_termekeket/hsz_1-50.html

    Továbbá az, hogy a privát üzenetekben kétszer is megfenyegettek, hogy kijönnek hozzám a megadott címre, de nem az árú átadásának szándékával...
    Az meg már el sem jutott a tudatáig, hogy én nem csak egy ilyen GeForceFX 5200 VGA-t kerestem és vettem hanem vagy fél tucatot.

    Természetesen, ha megvan még neki, akkor fizetem a megegyezett árat és a postai utánvét díját, de az utánvét és bunkó módon portósan feladott ár közötti különbséget a kedves ismerősén szíveskedjék leverni...

    Mindenki számára elérhető vagyok és mindenki meg is talál a megadott telefonszámon - kivéve azt az időt, amikor a munkám során olyan egészségügyi tevékenységet végzek, mint az EKG készítése - mert akkor én kikapcsolom a mobilt.

    Egyébként egy ugyanilyen GeForce FX-5200 VGA vásárlása után itt:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_43172-43172.html

    Akkor most tisztelettel megkérdezem a nekem negatív minősítést kiadó személytől: Ki a nagyobb bolond, aki feltalálta a kényszerzubbonyt vagy az akinek szüksége van rá? Aki feltalálta, honnan tudta, hogy mire van szükség, ha sohasem volt bolond?

    Ezért már a történtek részletes ismeretében kérem a nekem minden jogi alap és a történtek valós ismerete nélkül kiosztott a becsületemet súlyosan sértő negatív minősítés mielőbbi visszavonását.
    Amennyiben ez nem történne meg, akkor az előzőekben írottak szerint ezt jogi úton jogerős bírósági döntéssel fogom a közzétevővel kikényszeríttetni!

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • MiNiM

    tag

    paplaci007
    Akart adni 2db telefont a KU990ér, ami talán érdekelt volna, de mondtam, hogy várjunk, hátha viszik kp-ra. ezt reagálta:

    Telszámot nem adsz, fel hívni nem lehet, csak itt szórakozol.ű
    Biztos egy kis unatkozó buzeráns vagy.
    Add a szarod akinek kell te kis fasz.

    Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?

  • shteer

    titán

    válasz mamed #13233 üzenetére

    de az utánvét és bunkó módon portósan feladott ár közötti különbséget

    ugye tudod hogy ez igen minimális? ezzel érvelni igazából felesleges is

    ..szerintem jónak tűnik

  • mamed

    csendes tag

    válasz shteer #13235 üzenetére

    Itt igazában arról van szó, ha valaki kifejezetten a postai utánvétet kéri, akkor már annyira emberszámba veszem, hogy nem portósan adom fel neki. Itt nem az árkülönbségen van a lényeg, hanem a portósan feladott bunkóságon!
    Bár vannak akik a levelet is bélyeg nélkül dobják be a postaládába, na de ez intelligencia és emberség kérdése és ebben nem vagyunk egyformák...

    Az elmarasztalásomban természetesen egyetlen szó sem esik a kedves eladó által tévesen megadott telefonszámról, amelyen hiába kerestem és a többi az eladó számára felróható dologról sem...

    Véleményemet változatlanul fenntartom: Az "Audietur et altera pars!" szellemében illene meghallgatni a másik felet is.

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • Norb€€€

    aktív tag

    Senkinek nem ajánlom jonni11-et. :W
    Vettem tőle egy elvileg hibátlan,fullos xbox elite-t, de közben tök mások a tulajdonságai.

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz Norb€€€ #13237 üzenetére

    Ennyi infó nem elég. Részletesebben írd le, hogy mi a probléma.

    ***

  • bugizozi

    őstag

    válasz mamed #13236 üzenetére

    lehet csak én nem tudom, de milyen az a portósan feladott levél? :B

    VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

  • mamed

    csendes tag

    válasz Carcajoe #11995 üzenetére

    Csak az igazat!

    Többen is felhívták a figyelmemet az alábbi általad írottakra, amely a fórumszabályzat miatt most itt nem idézhetek, de ezt te ugyis megírtad.

    Ugye visszaemlékezel még, hogy éppen a LÉNYEGET „elfelejtetted” megírni.
    Először is rossz telefonszámot adtál meg, amelyen hiába hívogattam az illetőt. (Ezt később magad is elismerted.)
    Továbbá nem a kért postai utánvéttel, hanem PORTÓSAN a bunkó emberek módjára lett feladva és kizárólag ezért nem vettem át.
    Az már nem jutott el a tudatodig és sohasem kerestél a postafiók címemen mamed@lajt.hu hogy egy tucat ugyanilyen típusú VGA-t vásároltam és vásárolok még ma is, ellenben megtetted, hogy – becsületsértő és rágalmazó módon – hazugságokat írogassál rólam és ezzel kieszközöljed a negatív minősítését.

    Engem százezrek ismernek a neten és most valakik felfedezték ezt és értesítetek róla.
    Mivel nagyon kényes vagyok a becsületemre, ezért az alábbiakat ajánlom fel: Elküldöd nekem a valós nevedet és a postai címedet, amelyre kizárólag postai pénzesutalványon küldök neked 7.000.- HUF-t, a 4.000.- a GeForceFX5200 ára, ahogyan megegyeztünk venti nélkül, egyébként ventivel is 4.000.- HUF-ért veszem - és 3.000.- HUF a postaköltség. Ez is több mint az utánvét valódi költsége. Ennél többet semmilyen körülmények között sem, mert a PORTÓ költségét verd le a bunkó ismerősödön, aki volt szíves PORTÓSAN feladni. Bankszámlára többet soha senkinek nem utalok!!!
    Az ajánlatom meggyőződésem szerint korrekt a kedves ismerősöd bunkóságát a portós feladást tőle kérd számon, verd le rajta ha úgy gondolod…

    A fenyegetéseiddel kapcsolatban annyit, ha barátként jössz, akkor mindig szívesen látlak, de ha ellenségként, akkor biztos, hogy a saját lábadon nem fogsz tudni távozni…
    Az összeg kézhezvétele után pedig azonnal írsz nekik, megírod, hogy megkaptad a 7.000.- HUF-t és visszavonatod a negatív minősítést!
    Amennyiben ez késedelem nélkül nem történik meg, akkor azért, hogy tisztában legyetek a tetteitek jogi következményeivel:

    Rágalmazás:
    179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
    a) aljas indokból vagy célból,
    b) nagy nyilvánosság előtt,
    c) jelentős érdeksérelmet okozva
    követik el.

    Becsületsértés:
    180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
    a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
    b) nagy nyilvánosság előtt
    a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

    (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.
    alapján polgári peres eljárást indíttatok ellened és az ellen a személy ellen, aki az általad írottakat bemondásodra a hazugságaid alapján közzétette.

    Várom a valódi nevet és a címet, aztán postai utalványon küldöm a 7.000.-HUF-t.
    A negatív minősítés visszavonása pedig jogerős bírósági ítélet alapján ki lesz kényszeríttetve a közzétevőjével, akinek természetesen fizetnie kell a per az illeték és egy közismerten drága ügyvéd költségeit is… Ő természetesen beperel téged továbbhárítja rád, mint akinek a hazugságai alapján közzétette, úgyhogy máskor ezerszer is meggondolod, hogy kinek a becsületét mocskolod és mocskoltatod be!

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • mamed

    csendes tag

    válasz bugizozi #13239 üzenetére

    A levelet akkor portózzák meg, ha nincs rajta bélyeg, vagy a kötelező bélyegértéknél kevesebbel ellátva adták fel.

    Esetünkben egy bunkó módon portósan feladott kiscsomagról és nem levélről van szó!

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • Norb€€€

    aktív tag

    válasz ollie #13238 üzenetére

    Bocsi,csak hírtelen idegességemben nem tudtam kifejezni magam.
    Tehát most copy-pastézok másik fórumból (én írtam)

    A gyerek szerint full rendben volt minden vele,sose volt szervízben,alig 1 éves,garanciális ,játékokkal (cod 4-6,assassin's creed,mirrors edge,fifa 10,nfs undercover)
    Ma megjött,és amikor kibontottam a csomagot,nem tudtam,hogy sírjak,vagy ordibáljak.
    Amit kaptam,az egy letrapált elite, 120 helyett 20 gb-os vinyóval, letört usb ajtóval,szoruló dvd tálcával,agyonhasznált kontrollerrel,ráadásul módosított volt.
    A játékok sem azok voltak amiket leírt,és már 3 ledes is volt.
    Aztán írtam a gyereknek MSN-en,és még neki állt följebb,hogy ő már pedig normálisan feladta,stb,aztán letiltott.
    De még ma sikeresen megoldódott a probléma, a postán vissza vették a csomagot ,megy vissza a feladónak.
    Tehát a portékát még nem adta el,tessék vele vigyázni!

  • C64

    őstag

    válasz mamed #13241 üzenetére

    És ha valaki elfelejti a bélyeget akkor mi van? Neked kéne kifizetni az árat?

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • mamed

    csendes tag

    válasz C64 #13243 üzenetére

    Akkor két dolgot tehetsz: vagy kifizeted a portót és átveszed a levelet vagy nem veszed át akkor vissza a feladónak.
    Egyébként vegyél postakész borítékot, mert értékálló és nem kell rá bélyeget ragasztani.

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • zuhi_

    senior tag

    pcpcpc-vel vigyázni kell, elég nagy kamugép, ráadásul tróger és hazug is. Látszik, hogy újonc...

  • C64

    őstag

    válasz mamed #13244 üzenetére

    Hát ha nekem kell az a vga, akkor én biztos, hogy nem szórakozok a portó kifizetésével. :K

    [ Szerkesztve ]

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • Prémvadász

    tag

    attika71 :Feketepont mert az árut nem vette át.Senki ne küldjön neki utánvétellel semmit.
    Anyagikár kb 2k.[link]

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Nem bűn a lustaság.

  • zsebszi

    tag

    gabsz227 vigyázzatok!

    Vettem tőle egy asus laptopot 4gb RAMmal hirdette, de csak 2 volt benne. Próbáltam hívni kinyomta! Nem értem meg az ilyen embereket pár ezer forintért lejáratják magukat! A neve Bálint Gábor.

  • mamed

    csendes tag

    válasz C64 #13246 üzenetére

    Nem azért nem vettem át a VGA-t mert meggondoltam volna magam, hanem azért, mert az bunkó módon portósan lett feladva.
    Több ilyen VGA-t is vettem már és senkivel sem volt gond, senki sem adta fel portósan.
    A portó díját semmilyen körülmények között nem fogom neki kifizetni!
    Az utánvét díja sem kerül 3.000.- HUF-ba ezt alaposan elszámoltam az előző hsz-ben.

    Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

  • XaraX

    addikt

    válasz mamed #13241 üzenetére

    Nagyon ki vagy akadva a portó-n, amely végül is annait jelent csak, hogy a címzett fizeti a kézbesítés díját.
    Ami némileg több, mint ha a feladó fizetné, ekkora tételnél.
    Egy ilyen küldemény feladása csomagként, portósan sem több, mint 2490 ft, ehhez képest 3000 ft írsz, hogy küldöd neki postaköltségként.
    Erősen bolhából elefánt szaga van a dolognak, mellé még dobálod a PTK, BTK paragrafusokat. :)

Aktív témák