Xperia Z4 Tablet és Ultra információk szivárogtak ki

Az Xperia Z3, Z3 Compact és Z3 Tablet Compact egy, közös és hatalmas esemény során került bejelentésre az idei IFA-kiállításon, vélhetőleg azért, hogy a Sony maximalizálja a Z3 családra irányuló figyelmet. Az új stratégia a Z4-es sorozat esetében is visszatérhet, az AndroidOrigin legalábbis azt állítja, hozzájutott már a Z4, Z4 Tablet, Z4 Compact és Z4 Ultra készülékeket illető belső információkhoz. A Z4 lehetséges specifikációiról már beszámoltunk.

Sony Xperia Z2 Tablet
A Z2 Tablet remek táblagép volt[+]

A Z4 Tablet az AndroidOrigin szerint 10,1 hüvelykes QHD, azaz 2560 x 1440 pixeles megjelenítővel érkezhet, bár tesztelés alatt áll egy 4K-s, azaz 3840 x 2160 pixeles kijelzőpanel is, ami vélhetőleg a rákövetkező generációval debütálhat. A következő Sony táblagép a Z4-hez hasonlóan 64 bites Snapdragon 810-es SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt kezdő tárhellyel érkezhet, de ütős lehet a kamerás felhozatal is, a hátlap ugyanis 13 megapixeles Exmor szenzort kaphat. A Z4 Ultra ugyancsak QHD-s megjelenítőt és Snapdragon 810-es rendszerchipet kaphat, a Z4 Compact pedig Full HD megjelenítőre válthat a Z3 Compact HD panelját követően.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Január 5-én érkezhet az Xperia Z4?

    Bár a fenti termékbemutató egyelőre csak feltételezés, a Sony 2015. január 5-én nagyszabású sajtótájékoztatóra készül a Las Vegas-i CES rendezvényen.

  • Fotókon az Xperia Z4?

    Az egyik internetes portál postafiókjában több olyan fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a Sony Xperia Z4 látható.

  • Az Xperiákat is érinti a Sony stratégiai árszervezése

    A profitnövelés érdekében a Sony televízió és telekommunikációs részlege is kevesebb termékkel fog mostantól előállni és több figyelem jut majd a képszenzorokra és a PlayStation vonalra.

  • Xperia Z4 a Postel oldalán

    Az indonéz hírközlés felügyelet jóváhagyásának megszerzése után a Sony rövidesen leránthatja a leplet az év elejére tervezett csúcsmodelljéről.

Előzmények

Hirdetés