Xperia Z4 a Postel oldalán

Hirdetés

A globális piacokon jelen lévő nagy gyártókhoz hasonlóan a Sony is az amerikai Consumer Electronics Show vagy az európai Mobile World Congress alkalmával mutatja be vagy állítja ki az év első felére tervezett aduászait, mely a legfrissebb beszámolók szerint idén sem lesz másképp. Az indonéz hírközlési felügyelet, vagyis a Postel által nemrég jóvá hagyott E6533 azonosítójú készüléket a GSMArena forrásai szerint Xperia Z4 néven ismeri majd meg a nagyérdemű, legalábbis a japán vállalat nómenklatúrája alapján elég logikusnak tűnne.

A tavaly bemutatott Xperia Z2 és Z3 regionális változatai eltérő sorszámot viseltek ugyan, de a séma a D65xx és D66xx formát követte. A 2013-ban bemutatott készülékek azonosítója mindig „C” betűvel kezdődött, míg a tavalyi sorozatot a „D” betű azonosította. Az „E” tehát minden bizonnyal az idei évet jelenti, míg a 65xx a felső kategóriás Z-sorozatra utal.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Ha a Sony modellszámozása továbbra is a megszokott témát követi, akkor az Xperia M2 (D23xx) utódja az E2333 lesz, míg a nemrég megszellőztetett E5333 az Xperia T2 Ultra utódja lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés