Fotókon az Xperia Z4?

Hirdetés

A remekül sikerült Sony Xperia Z3 sokkal inkább elődje finomhangolása volt, semmint új generációs csúcskészülék, ennek az egyik oka az lehetett, hogy a 64 bites Snapdragon csúcshardverek az ősszel még nem voltak elérhetők, a Sony-nál pedig egyszerűen megvárták érkezésüket, mielőtt QHD megjelenítőre váltanak.

A hírek szerint a hivatalosan még nem létező Xperia Z4 család (Z4, Ultra, Tablet és Compact) egyaránt Snapdragon 810-es rendszerchippel, 4 gigabájt RAM-mal és Adreno 430-as IGP-vel lesz felszerelve, és a Full HD-s Compacton kívül mindegyik megkapja a szóban forgó QHD felbontású kijelzőt. A legtöbb sikert magától a Z4-től várhatják a japánok, amely állítólag 5,4 hüvelykre növeli a képátlót, csatlakozva a már-már phabletkijelzős trendekhez.

Ennyit pletykaszinten persze már korábban is hallani lehetett, sőt, egy kijelzőpanel fotó és egy január 5-ei dátum is napvilágot látott, így sokan úgy vélik, már a Las Vegas-i CES alkalmával lehullhat a lepel az Xperia Z3 folytatásáról. Most pedig felbukkant a PhoneArena postaládájában néhány fotó, amelyeken állítólag a Z4 látható, kémfotókhoz illően homályos pompájában. Ha a fenti képek hitelesek, akkor nem számíthatunk radikális dizájnváltásra, ami nem feltétlenül baj, hiszen az Xperia Z3 lekerekített fémkerete a mi tenyerünkbe is kényelmesen simult. Januárban a Z4 mellett állítólag a Z4 Ultra is bemutatkozhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés