MWC 2024: Jól néz ki a Magic V2 Porsche Design, csak drága

A legvékonyabb hajlítható még egyedibb külsőt villantott.

Ha valakinek eddig csak az volt a baja a csukva telefon, nyitva táblagép műfajjal, hogy jó-jó, de mondjuk a Z Fold5 még mindig túl vastag, annak a Honor elhozta a világ első, 10 mm-nél vékonyabb hajlítható képernyős mobilját, és a jó kamerákat, illetve a szoftvert is mögé rakta.


[+]

A Magic V2 pedig épp olyan presztízstermék, aminek jól áll egy vagy több különkiadás, és mivel a Honor megállapodott a Porsche Designnal, nincs jobb készülék jelenleg a mobilgyártótól, amely autós stílusban variálhatna a formával, nem kicsit drága, 2700 eurós árcéduláért cserébe.


[+]

Ez bizony egymillió forint átszámítva, igaz: a magyarországi bevezetés nem várható. Ennyiért a 16/1024 GB-os kiszerelés jár természetesen a Snapdragon 8 Gen 2-es chippel, elvégre a Magic V2 tavalyi termék, idei köntösben.


[+]

Maradt így a 7,92"-es hajlítható panel nyitva és az üveggel védett, 6,43"-es csukva, akárcsak az egy-egy 16 megapixeles szelfilyuk. Ha a külső panelt a hátlapi kameraszett felé nyitjuk, akkor 50 megapixel normál és 50 megapixeles ultraszéles szelfiket is lőhetünk, viszont a 20 megapixeles zoomfelvételeknek nincs sok értelme magunkról.


[+]

A Flyline stílusú, Agate Grey festésű és üvegszálas erősítésű Porsche Design kiadás kétségtelenül mutatós, a titánnal erősített zsanér erős, a gyűrődésminta pedig elhanyagolható. 9,9 milliméter vékonyan, 5000 mAh-s teleppel és 66 wattos töltéssel a méret és az üzemidő is rendben, csak az árazás lett kicsit durva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés