Porsche színekbe öltözött a Magic V2

Megvan a Honor és a Porsche Design összefogásának első eredménye.

Eddig is rendben volt a Honor Magic V2: nyitva 4,7, csukva pedig 9,9 milliméteren ez ma a legkecsesebb foldable, 231 grammon pedig könnyebb nem egy hagyományos telefonnál. Pedig belülre 7,92"-es, kívülre pedig 6,43"-es LTPO OLED panel került 10 bites színmélységgel és 120 Hz-es képfrissítéssel, a házba pedig valahogy 5000 mAh-s telep, mégsem nagyobb a térfogata az S23 Ultráénál.


[+]

A Magic V2 nem mai darab: Kínában fél éve bemutatkozott, ám Nubia Red Magic 9 Pro tesztünk végére érve még az is lehet, hogy jó hír a Snapdragon 8 Gen 2-es chip a jobban melegedő Gen 3 ellenében. A Honor múlt hónapban jelentette be együttműködését a Porsche AG-hez köthető tervezőcéggel, a Porsche Designnal, és meg is érkezett az összefogás első gyümölcse: a Porsche Design Honor Magic V2 RSR 5G.

[+]

A szép hosszú név utolsó tagja az autós márka Rennsport Rennwagen versenysorozatára utal, és bár a Honor telefonjának nincs ki a négy kereke, szürke kivitele és karakterjegyei a Porsche Flyline dizájnját követik, a telefon a marketinganyag szerint pedig sportautós, üvegszálas kivitelt kapott.


[+]

A különkiadás csúcskonfigurációban, 16 GB RAM-mal és 1024 GB-os tárolóval érhető egyelőre Kínában, potom 16 ezer jüanos áron (781 ezer forint). Mivel azonban nemzetközi termékoldal is van, Huawei logó alatt egykor pedig néha Európába is ellátogattak a Porsche Design kiadású telefonok, nem lepődnénk meg, ha ez a modell is kikötne az autógyártó kontinensén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés