December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

A TENAA oldalán (ez Kína hírközlési felügyelete) már publikálásra került néhány fotó az 5,5 hüvelykes Honor 6X-ről, persze a Huawei cégcsoporthoz tartozó márka legfrissebb terméke még a hivatalos bejelentés előtt áll, erre ugyanis december 16-ig várni kell, és akkor is csak Ázsiában kerül a készülék leleplezésre. Mindennek ellenére izgatottan várjuk a premiert, mert a nem rég nálunk is megfordult az öthüvelykes Honor 6 remekül szerepelt tesztlaborunkban, százezer forint környékén sokkal olcsóbban kínálva csúcskészülékhez méltó tudást, mint legtöbb high-end riválisa.

A Honor 6X vagy 6 Plus a képátlót 5,5 hüvelykre növeli, amitől a készülékház is 150,4 x 75,68 x 7,5 milliméterre fog nőni, marad viszont a Full HD felbontás, a 3 gigabájt RAM és a HiSilicon Kirin rendszerchip valamelyik variánsa. A Honor 6 Plus igazi különlegessége persze nem a képernyőméret, hanem a hátlapon található két kamera lesz, ilyesmivel legutóbb a HTC One M8 kapcsán találkozunk. Azt, hogy a Huawei hasonló módon fogja-e a sztereó kamerarendszer kihasználni, vagy esetleg más előnyöket is elő tud csalni a megoldásból, a jövő zenéje, mindenesetre egy remek phablettel a Honor az óriáskijelzős mobilok körében is leteheti a névjegyét.

Azóta történt

  • Érkezik az EMUI 3.0 a Honor 6-ra

    Az Emotion UI harmadik generációs felületét a remekül árazott Honor 6 is megkapja hamarosan.

  • A Honor 6 Plus kétkamerás rendszeréről

    A Honor közzétett néhány fotót és egy bemutató videót új készülékük különleges kamerarendszeréről.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Mobilarena TV: Plus egy kamera

    A Honor 6 Plus nem egyszerűen egy phablet méretűre nőtt Honor 6, hiszen a készülék három 8 megapixeles kamerával rendelkezik, melyek különleges módokat biztosítanak.

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Honor 6X – sztereó kamerával

    Full HD kijelzővel, sztereó kamerával és nyolcmagos processzorral szerelt Huawei csúcsmobil képe bukkant fel a TENAA oldalán.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Honor 4X – belépő szint a maximumon?

    Méretes HD kijelzővel, 64 bites processzorral, 2 GB operatív memóriával és LTE modemmel debütálhat a Huawei mélyen árazott kétkártyás okostelefonja.

Hirdetés