Honor 4X – belépő szint a maximumon?

Az 1,35 milliárd lakosú Kína a mobiltelefon gyártók számára is egyre fontosabb felvevőpiacot jelent, mely jól láthatóan igen kiélezett árversenybe torkollt az ázsiai régióban. A távközlési szektor „matuzsálemei” természetesen igyekeznek mindent megtenni a régió igényeinek és a 760 milliós ügyfélbázisával a világ legnagyobb szolgáltatójaként is ismert China Mobile megnyeréséért, ám a más piacokon is elérhető készülékek túlságosan mély helyi árazása a szürkeimportot erősítené, mely igen kellemetlen helyzetet teremteni. A Huawei és a feltörekvő kínai gyártók azonban könnyű pozícióban vannak a „hazai pályán”, melyet egyre jobban felszerelt „filléres” modellek garmadájával igyekeznek meghódítani.

A legfrissebb beszámolók szerint a rövidesen debütáló Honor 4X a várható 799 jüanos, vagyis nagyjából 36 000 forintos árával igen könnyen elcsábíthatja majd a HTC Desire 816 és 820 felé kacsintgató vásárlókat, ugyanis a pletykák szerint az 5,5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos HD IPS kijelzője mellé 13 megapixeles fő és 5 megapixeles „szelfi” kamerát, 4G LTE modemet, 64 bites, 1,2 GHz-ig skálázható négymagos Qualcomm Snapdragon processzort, 2 GB RAM-ot és tetszőlegesen tovább bővíthető 8 GB belső tárhelyet kapott. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel debütáló Huawei Honor 4X várhatóan már holnap bemutatásra kerül, melyet követően szinte azonnal elérhető is lesz.

Azóta történt

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Honor 6X – sztereó kamerával

    Full HD kijelzővel, sztereó kamerával és nyolcmagos processzorral szerelt Huawei csúcsmobil képe bukkant fel a TENAA oldalán.

  • Európában is rendelhető a Honor 3C

    Az Egyesült Királyságban már jövő hétfőn piacra kerül a Huawei remekül felszerelt szelfi mobilja.

  • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

    A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

Előzmények

Hirdetés