Mobilarena TV: Plus egy kamera

Százezer forintos árával és kitűnő képességeivel nyugodt szívvel sütöttük a Honor 6-ra a Mobilarena Különösen Ajánlott plecsnijét, most pedig végre ellátogatott hozzánk a nagyobbik fivér, amely sok tulajdonságát tekintve megegyezik, de azért tartogat meglepetéseket.

A legfőbb különbség a 5-ről 5,5 hüvelykesre nőtt képátlón túl a hátlapon felfedezhető két kameralencse, amelyek összefogásával rekeszérték állítást is lehet szimulálni, és amelyekkel gyors fókuszt és HDR képek érhetők el, mindezeket este 6 órakor igyekszünk is prezentálni. A legfőbb kérdés persze az, hogy a phabletes Honor 6 van-e olyan erős ajánlat, mint kompaktabb kisöccse?

Azóta történt

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

Előzmények

  • A Honor 6 Plus kétkamerás rendszeréről

    A Honor közzétett néhány fotót és egy bemutató videót új készülékük különleges kamerarendszeréről.

  • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

    A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.