Lumia 825 – az első négymagos?

A Windows Phone 8 platform rövidesen debütáló GDR3 frissítése utat nyit a Microsoft partnerei számára Full HD kijelzők és négymagos processzorok bevetésére, hiszen a piaci verseny megköveteli a folyamatos bővítést, még akkor is, ha az már messze a hiábavalóság határait súrolja. A több mint 80 százalékos relatív részesedéssel bíró Nokia természetesen az elsők között fog előrukkolni ilyen megoldásokkal az év végi hajrában, melynek egyik előhírnöke a Lumia 825 lesz. A készülékről egyelőre csupán annyit tudni, hogy négymagos, 1,2 GHz-es órajelen futó Qualcomm Snapdragon 400 processzor és Adreno 305 grafikus gyorsító köré épül, mely mellé 5,2 hüvelykes megjelenítőt kapott. A középmezőny felsőbb szegmensét képviselő 8-as szériában várhatóan csak 720p felbontású panelre lehet számítani, de pletykák szerint a karácsonyi hajrában egy Full-HD megjelenítővel és négymagos processzorral szerelt Lumiára is számítani lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Amber frissítés minden WP8 Lumiára

    A finn gyártó valamennyi Windows Phone 8 modelljére elérhetővé teszi az Amber nevű szoftverfrissítését, ám néhány esetben korlátozásokra kell számítani.

  • Előrendelhető a Lumia 1520

    Hétszáz euróért rendelhető a Nokia Full HD kijelzővel, Snapdragon 800 processzorral és 20 megapixeles PureView kamerával szerelt csúcsmobilja.

  • Sajtóképen a Lumia 525

    Ezúttal a Facebook oldalon terjedt futótűzként a "Glee" első hivatalosnak tűnő sajtófotója.

Előzmények

Hirdetés