Nokia Camera – nem csak PureView mobilokra

Az Android-alpú mobilok átláthatatlan frissítési stratégiájától eltérően a Lumia termékcsalád egyértelműen a folyamatos terméktámogatásról és az exkluzív szolgáltatásokról szól. A Windows Phone 8 rendszerfrissítést ugyan a korábbi készülékek nem kaphatták meg a Microsoft döntése miatt, de a Nokia a lehetőségeihez mérten megpróbálta valamennyi készülékét naprakészen tartani. Nincs ez másképp a Scalado multimédiás megoldásai kapcsán sem, melyek zöme kezdetben csak a PureView modelleken landol, ám később más modellekre is elérhetővé válik. Az egyesített Nokia Camera alkalmazás ezidáig ugyan csak a fotózásra kiélezett modellekre volt elérhető, ám a legújabb béta kiadás valamennyi „Amber” vagy újabb rendszert futtató Lumia mobilra kiadásra került.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Nokia Camera – RAW formátummal

    A Lumia 1520 és 1020 tulajdonosok mostantól az Adobe szabványos „digitális negatív” formátumában is rögzíthetik a nagy felbontású fotóikat.

  • Nokia Lumia 1020 - fényképesztő

    Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.

  • Egységes kameraszoftver a Nokiától?

    A Lumia 1520 fedélzetén debütálhat a Nokia Smart Cam és Pro Cam fotóalkalmazások egybegyúrt változata.

  • Amber frissítés minden WP8 Lumiára

    A finn gyártó valamennyi Windows Phone 8 modelljére elérhetővé teszi az Amber nevű szoftverfrissítését, ám néhány esetben korlátozásokra kell számítani.

Hirdetés