A Nokia „Amber” frissítéséről

A folyamatos frissítéseknek és az exkluzív szolgáltatások folyamatosan bővülő körének köszönhetően a Lumia eladások hónapról hónapra növekvő tendenciát mutatnak. Számos konkurensétől eltérően a Nokia általában nem az operációs rendszer frissítéseihez időzíti a javítócsomagok kiadását, bár néhány esetben természetesen a platform bizonyos szolgáltatása is szükséges, így a közelgő PR 2.0 „Amber” szoftver a Microsoft GDR2 frissítésén túl néhány további extrát is tartalmaz.

A következő egy-két hónap során valamennyi Lumia 520, 620, 720, 820 és 920 tulajdonos számára elérhető lesz a Smart Camera, az FM rádió, az adatkommunikáció optimizálását segítő Data Sense, az intelligens WiFi HotSpot kereső, a készülék lefordításával aktiválható hívásnémítás, valamint az órát, akkumulátor állapotát, töltési folyamatot, a vibráló jelzés és éjszakai mód állapotát jelző Glance Screen. Emellett természetesen a Here csomag is frissült, mely a Maps v3.4, Drive+ v2.2 és Transit v3.5 verzióját tartalmazza. A Nokia „Amber” frissítés a Lumia 925 és Lumia 1020 tulajdonosok számára előre telepítve érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Amber frissítés minden WP8 Lumiára

    A finn gyártó valamennyi Windows Phone 8 modelljére elérhetővé teszi az Amber nevű szoftverfrissítését, ám néhány esetben korlátozásokra kell számítani.

Előzmények

Hirdetés