Hirdetés

A Samsung csomagolja ki a Fold2 divatváltozatát

A Galaxy Z Fold2 Thom Browne igazán mutatós lett, és megkapta a szürke sávos mintázatot a dobozban mellékelt Watch3 és Buds Live is.

Ha lúd, legyen kövér: az eleve méregdrága Galaxy Z Fold2 5G kapott egy prémium kiadást a Thom Browne jóvoltából, folytatva a gyártó és a divatcég kollaborációját. A méretes, szürke csomagolás főszereplője kétségtelenül a kívül 60 Hz-es, 6,23"-es, belül pedig 120 Hz-es, 7,6"-es hajlítható AMOLED panelt kínáló ketyere, amely átvette a legcombosabb Galaxy telefon szerepét a Note20 Ultrától.

S Pen persze nincs, de legalább Európába is Snapdragon 865+-szal látogat el a három 12 és két 10 megapixeles kamerát kínáló különlegesség. Nincs persze luxuskiadás sokkoló árcédula nélkül: az Egyesült Királyságban például potom 3000 fontot kell majd érte otthagyni a csomagért, azaz 1,2 millió forintot.

Cserébe a Thom Browne kiadás nem érkezik egyedül: védőtok, Buds Live és Galaxy Watch3 is jár mellé, egyaránt a márka mintázatával, és szó mi szó: így együtt, elég jól néz ki a termékcsalád.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés