- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Bocs, hogy idepofátlankodok, de lett volna egy kérdésem a régi Voda845 gurukhoz.
Hogyan lehet az AmonRA recovery-t lecserélni a Clockwork-ra? Csak mert úgy néz ki, hogy az XDA-s srácok összehoztak egy 2.3.3 portolást a kis pirosdroidra, és elvileg Clockwork kell hozzá, és ugyebár a telón AmonRA van...
Előre is köszi!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
kelzsoca, Zsolt_72: Eddig oké, csak a CW telepítés előtt nem kell eltávolítani az AmonRA-t? Vagy simán telepítsem rá? Nem akarom téglásítani a telót, így is örülök, hogy ezt ingyen kaptam...
Én alapból arra tippeltem volna, hogy először vissza kell állítani a gyári állapotot, és onnan a nulláról elkezdeni a másik recovery telepítést."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz kelzsoca #27531 üzenetére
Vagy legfeljebb csekélyke englis tudásomat bevetve megkérdezem az XDA-n...
Azért köszi."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz kelzsoca #27531 üzenetére
Rom Managerből simán felment a 3.0.0.5-ös CWM recovery, a rom telepítés is megvolt, most tesztelem a 2.3.3-at a V845-ön...
Köszi a segítséget!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz Keeperv85 #29525 üzenetére
A lényeg az, hogy ha a képátló ugyanakkora, attól még a terület nem feltétlenül...
Például (csak nagyon picit kerekítve) egy 5"-os képernyő lehet 9x9cm-es négyzet alakú, vagy 5x12cm-es téglalap alakú. Az első esetben a terület (vagy felület) 9x9=81cm2, a második esetben pedig 5x12=60cm2. És mint mondtam, ez mindkettő 5", vagyis 5 coll.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz mark5138888 #29788 üzenetére
Nem 2x, hanem 5 percig lehet szerkeszteni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Aktív témák
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Motoros topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest