- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
Glatius
őstag
A kalibrálás a türelmetlenek megnyugtatására van, nincs rá elengedhetetlenül szükség.
Ha az R10 ROM-od még megvan, akkor a Total Commanderben megnyitva bármit ki tudsz belőle másolni. (Ártani már nem tudsz neki, ha mást hsználsz.)HaDeSzKa
Na ugye.... nem LEGO várat építeni bonyolult, hanem kifaragni a kockákat.
A baj az, hogy semmi biztosat nem tudunk róla. Itt a topikban hangzott el, hogy a távol-keleti és az európai blédeknek csak a partícionálása más, de vannak rejtett, nem menthető, nem visszafejthető területek, így azokat nem lehet átdolgozni sem. Ezért tart hónapokig egy Froyo ROM átültetése.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
HaDeSzKa
csendes tag
Én a kernelt összefoltozom hozzá, legalábbis megpróbálom, Spicához is csináltam, még anno multitouch-csal dolgoztam, szóval ha van doksi, meg kernel forrás (ZTE oldalról iszonyat lassan jött, nem is tudtam leszedni), meg ha 1-2 napra mellőzi Bnő a pengét, akkor tudok vele dolgozni.
-
Dondom
tag
Feltettem RockPlayer-t, meg egy kis sample-t BRRip-ből, de szaggatva játsza le. Gyenge a proci hozzá, vagy mi a gond? (alap 2.1 gyári rom)
-
Glatius
őstag
Nem gyenge a lelkem, hanem hiányos neki az utasításkészlete...
Ha filmet akarsz nézni, akkor konvertálni kell mpeg4 formátumba, natív (480×800) felbontásba. Úgy nagyon jól csinálja. Szoftveres lejátszástól egy kicsit izzad, és nagyon zabálja az akksit is.ouzohuto
Még az sem dönthető el biztosan, hogy az adott készülék milyen fajta :/[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Megoldható e már az új bladek frissítése vagy majd valamikor megoldódik? :S Már nagyon telepítenék egy jobb rendszert rá.XiaomI RedmI Note|||
-
Glatius
őstag
Bővíteni... nem hiszem, hogy lenne valaki, aki új procit golyózna az alaplapra, másképp pedig lehetetlen.
A konvertálással kapcsolatban: nem egy nagy érvágás, de ha nem vesszük le a meló egy részét a blédről, akkor akadozik kép és hang is.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Hali!
Tud valaki segíteni? Tegnap feltettem a svéd romot, szépen megcsinálta, de meghalt a touch panel. Semmire sem reagált, csak a gombokra. Új, Telenoros a telóm, lehet ebben már van valami hókusz-pókusz?
Visszaállítottam az eredeti állapotot, de lassú... Lehet 2.1 alatt valahogy gyorsítani??? 720p videók akadoznak, mint a fene.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Glatius
őstag
Nem szabad HD-ban gondolkodni, mert megjeleníteni úgyis lehetetlen. A konvertálás pedig csak a gépének tart sokáig, ha időben elindítod, neked nem kell vele 2 pernél többet ügyködni.
MuzikJunkie
Ha új, akkor még sajnos várni kell a megoldásra.
A helyzet az, hogy nem a videó méretével van baj, hanem a formátummal. AZ .avi-t kicsit nehezen emészti. Olvass vissza![ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Most tettem fel kelzsoca új romját (nem a full-ost).
Másnál is van a jelenség, hogy nem tudom a fiókot szinkronizálni (nincs is olyan opció), vagy csak nálam?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
laca.1
aktív tag
sziasztok most teszek föl először romot,el olvastam mindent ,de valamit nem találok.Még pedig hogy 1,,mikor kell a partíciót csinálni?a törölgetések előtt vagy után, 2,,a zip filet mikor tegyem az sdre. segítsen valaki mert indítanám az RLS3
-
MuzikJunkie
aktív tag
Awh, köszi... Ettől függetlenül belakhatom a telót? Ha később megoldódik a probléma, akkor vissza tudom Froyo frissítés után állítani a dolgaim? Recoveryvel csináltam backupot.
Bocs, ha hülye kérdés, első Androidom Nokia után.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Glatius
őstag
A kártyát a recoveryvel is meg lehet partícionálni, de az mindent töröl róla. Az EASEUS alatt adatvesztés nélkül is meg tudod csinálni. Formázni törölni csak az extX területet kell és a belső memória elemeit, az az SD adattároló területét nem érinti, azt nem kell bántani. (Érdemes odafigyelni, met azért a lehetőség megvan rá.)
MuzikJunkie
Az Eclair -on készített backupot nem tudod egyszerűen feltenni a Froyora, úgyhogy ez egy kis munkát csinál majd a beállításokkal, de az alkalmazásokat magukat elmentheted Appmonsterrel. Az adatokat (telefonszámok SMS-ek stb.) pedig myphoneexplorerrel mentheted, vagy gmail fiókba szinkronizálhatod.[ Szerkesztve ]
-
Edez
tag
Annyira azért nem emészti rosszul. BD/BR-ripnek tényleg nincs nagy értelme ekkora kijelzőn. Eléggé válogatós a kicsike de pl a Gyűrük ura trilógiát BD-ripbe stabil 22-25 fps-el viszi. Konvertálni éjszaka szoktam, berakom a listába amit akarok reggelre kész is van. Szoftveresen 1 film után is marad 40-50% az aksiban konvertálással még gazdaságosabb. Lejátszóból RockPlayer-t ajánlom, abból is ARMV6_VFP-s verziót mert ez olyan processzorokra van optimalizálva mint a Blade-é.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ok, köszönöm... Akkor egyelőre nem mélyülök el benne, bízom benne hamar lesz megoldás, elég nagy lett már a Blade közösség.
Még egy utolsó kérdés: ki lehet kapcsolni valahogy örökre ezt a XT9 cuccost?
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
laca.1
aktív tag
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
No ha ezeket meg csináltam minden törlődni fog az sdről,nem baj van mentésem.de mikor csináljam a partíciót?és a zipet mikor tegyemrá?nem fog törlődni a zip ha mindenekelőtt rá teszem?
-
rzerge
aktív tag
a RomManager.apk ha felteszem a telóra, akkor miután elindítom ki tudom választani, hogy melyik verziót tegyem fel?
most a 3.0.0.6 van fent, de gondoltam frissítenék a következőre."Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Glatius
őstag
-
Lasy
veterán
csak a legfrissebbet teszi fel. És igen ki tudod választani.
lafaty80
Azért mert 30 perc elteltével nem kaptál választ, még ne írjuk be megint.bala6120
Mindenkinek más a legjobb, nekem most a windows seven, windows nézetben, és kialakításban.
De legtöbben a launcherpro-t használják.laca.1
Elméletben igen, de érdemes előtte megcsinálni.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
oris
aktív tag
Swedish Spring RLS2-ről Swedish Spring RLS3-ra frissítésnél kihagyható a wipe?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Glatius
őstag
Jobb előtte, hogy a ROM már első ébredésekor birtokba tudja venni.
lafaty80
Válaszoltam volna, ha látom a készüléket... de a "Fiókok és szinkronizálácó" menüpontot nem találod a beállításoknál, vagy megvan de üres???Sajnos vannak meglepő kérdések, amik user-error gyanút keltenek :
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Speeedfire
félisten
Megjött a teló, eddig nagyon faja. Már 512MB ramot lát benne, gondolom már benne van a frissítés is.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
kelzsoca
félisten
válasz Speeedfire #85 üzenetére
Ez egy új készülék?
-
Glatius
őstag
Bökj rá arra a fiókra amelyikkel szinkronizálni akarsz, és akkor azt is kiválaszthatos onnan mit szeretnél. Vag yha még nincs is fiókod ne tudom mit akarsz.
Fiók felvitel: a legegyszerűbb ha megnyitod a Marketet, és az végigvezet a bejelentkezésen.Mondom én hogy user error
-
catroot
veterán
Majd a következő 50E-nél még van lehetőség!
Más:
Este még 29% körül volt az aksim, sweet dream-et használok, reggel amikor írom be a PIN-kódot (mert ugye átváltott hálózatra a készülék offline-ból), akkor látom, hogy kapom az üzenetet, hogy csatlakoztassam a töltőre, ugyanis 8%-os a töltöttségem.
Elképzelhető, hogy a hálózatra felcsatlakozás így merítene? Watchdog nem szólt, meg nincs ig gondom amúgy az akkumulátoromra.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kvojnovics
tag
Hello!
Meghalt a wifi-s routerem, amiről eddig a netet használtam itthon. A kérdésem az lenne, hogy ha a telefon usb kábelen összeköttetésben van a számítógéppel, azon meg lehet osztani a netet?
Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést, ha már feltett kérdés hangzott volna el. Használtam a fórumos keresőt, de csak olyat találtam, amikor telefonos mobilnetet akarták megosztani emberek.
Szép napot!
-
Racer77
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, tegnap vettem egy Tmobilos bladet és a recoverybe nem tudok eljutni. A marketből telepítettem Rom managert meg az universal androotót. Ki is írta a Flash clocwork mod után hogy sikerült, de indításnál nem csinál semmit hiába tartom nyomva a gombokat, a zöld manónál nem megy tovább.
-
laca.1
aktív tag
kell nekem valami újabb Recovery mert az enyémbe nem működik a particiós menü 2.5.valamelyik van fönn.honnan szedjek??
-
Glatius
őstag
Ha nem nyúltál hozzá a ROM-hoz, annak ott kellene lennie. ez adatátviteli, vagy készülékhiba.
laca.1
ROM manager a marketből, és annak az első menüpontja a recovery frissítés.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Igen. 0 km-es a nemrég hozta meg a futár a trémobiltól.
Más:
-Felnyomta a gépre az android magamer wifi agentet és a telóra is. Teló ip-jét és a biztonsági pin-t is megadtam neki, de nem akarja elfogadni a gép. Hogy lehetne ez kiküszöbölni? Nem akarok usb-t használni.-Szöveg beírására nincs valami beállítás? Olyan kicsik a betűk és sokszor félrenyomok...
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
kelzsoca
félisten
válasz kvojnovics #93 üzenetére
Tudtommal nem megoldható, ezért jobb ha beszerzel egy másik wifi-s routert.
(#94) Racer77
A hangerő le és a power gombot tartod lenyomva?
(#97) Speeedfire
1 hsz-ben van egy másik megoldás is, esetleg nézd meg azzal.
(#99) lafaty80
Gondoltam hogy nem a rommal van probléma
(#102) Racer77
Az androot egy selejt program, nézz be a logout blogomba a ZTE tippek-trükkök cikkhez, ott a normális megoldás.
Illetve 10-15mp-ig azért nyomva kell tartani a gombokat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest