- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
rex1872
csendes tag
Lenne pár kérdésem
Üzemmódot (rezgő, halk, néma, emelkedő) hol lehet beállítani? Csak a mikrokapcsolót lenyomva?
Hol találom az egyéni csengőhang beállítást egy adott személynél?
SMS hangot nem lehet a saját mappáim közül hozzárendelni?
Flash Player-t lejátszó program, vagy böngésző létezik?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Idézet az első hozzászólásból:
Aki életében most vett először androidos telefont, tegyen meg annyit a fórumozók és a saját lelki nyugságáért, hogy végignyomkodja a beállítások menüpontot a telefonban! Sok kérdésre magától is megtalálja az ember a választ. Természetesen ha nem megy azért van a fórum szívesen segítünk (azt hiszem nem csak a magam nevében mondhatom ezt).
-
Keeperv85
nagyúr
Flash Player-t lejátszó program, vagy böngésző létezik?
Mit játsszon le mi? Flash videót lejátszó alkalmazás létezik. Úgy hívják, hogy Youtube. Pont ezt csinálja. Egyéb Flash tartalom az ARM6-os CPU miatt csak egyes támogatott készülékekben fordul elő. Blade esetében nem fog meni.
-
Glatius
őstag
-A beállítások menüben minden elérhető külön.Nyisd ki a telefonodat!
-Személyenként egyéni csengőhang nem kivitelezhető.
-Mindenféle hangot feltehetsz és használhatod, ehhez egy könyvtárstruktúrát kell tenni az SD-re Az első hozzászólásban keresd..
-Flash lejátszásra a processzor nem képes, szoftveresen megoldható, a Youtube saját alkalmazással elérhető, de ez elég rendesen terheli.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
turho
addikt
Group ringtones nevű app nálam FLB-R10 full-on remekül bevált eddig. Mármint csoportba rendezéshez. Teszteltem, bár nem túl sokat, és csak 3 csoporttal, de megy remekül. Marketen fent van.
#310 amuba: melyik romban is van ez?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit pörög ez a topik, 1 napja se megy az új és már 300 hsz. felett jártunk...
-
lac14548
aktív tag
A 3.0.1.4-os recoveryvel nem sikerült felrakni a svéd ROM-ot...
El se indul a recovery. Megáll a zöld robotnál.Segítenétek abban, hogy hogyan rakjam vissza a 3.0.0.6-os verziót?
Valaki javasolta, hogy van olyan verzió a recoveryből amit recoveryből tudok telepíteni...
De el se indul a recovery, akkor hogyan telepítsem "belőle"?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
akkor is csak zölrobot van és nem tölt be a recovery
(#319) exphoenee
Leírnád nekem, hogyan?
[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lac14548 #314 üzenetére
Haveromnak most vezettem le pont mit hogy csináljon ha szűz a készülék. Itt van ha érdekel!
- Sim kártya nélkül kösd össze a géped a telóval, majd formázd simán winből a az sd-t (fat32-re)!
- Itt van egy feltöltés: [link]. Ezt töltsd le!
-A megkapott filet kicsomagolod és behúzol mindet az sd gyökerébe!
- Így kell ki néznie, egy image mappa, és két becsomagolt file. (egy update, és egy FLB-R10b_hun nevezetű, ezeket semmiképpen sem kicsomagolva legyenek az sd-n hanem becsomagolva!)
- Húzd le gépről a telót majd kapcsold ki!
- A következő lépésekre figyelj majd mert itt rondhatod el, mondjuk, 3 nap csere garancia van, rá szóval kicserélik ha gáz van!
- Kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs gombbal egyszerre. Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ha e helyett kis zöld droid figura van, akkor nem jó, akkor aksi ki 10 mp-et vársz aksi vissza. Próbáld meg utána úgy, hogy lenyomod a MENÜ gombot+hang+és bekapcs gomb nyomva tartása! Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ez a két eset lehet, enyémen menü gomb használatával ment!
- Ha zöld felirat lefutott, újra zöld figura jön be, akkor aksi megint ki 10mp vársz és újra be! (de ezt csak zöld feliratok futkosása után csináld. Mondjuk az nem sok idő míg lefut, ha véletlenül közbe veszed ki elszáll a teló)
- Utána bekapcsolod a telefont a következő képen: hangerő le és bekapcs gomb nyomva tartása addig, amíg egy kis felirat nem jelenik meg!(kp 10-15mp kell hogy legyen) Ha megjelenik elengedheted.
- Ha bejön a menü, le, és fel hangerővel tudsz lépkedni, a home gomb mindig az ok (enter), a vissza gomb meg a vissza lépés!
- Keresd ki az apply sdcard:update.zip, menj bele, lesz sok no, meg egy yes, és nyomj a yesre!
- Ez elvileg lefut, utána menj az advenced menüpont, és ott reboot recovery erre katt rá, ha minden jól megy az újabb recovery jön be majd narancssárga betűkkel, és középen 1 kalappal, és írja, hogy Clockworkmod recovery v3.0.0.06. Van újabb is már de ez a legstabilabb legjobb még most, nekem is ez van!
- Majd menj végig a következő dolgokon: Azt hiszem itt is úgy lesz ha rákattintasz valamire hogy lesz sok no, és 1 yes, a yesre kell majd menni, ha nem így lesz csak simán katt rá!
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- Utána menj az advenced menüpontra és ott nyomj egy wipe dalvik-cache-t!
- Lépj vissza főmenübe, majd ott menj bele a mounts and storage-ba. ezen belül pedig a következőket formázd le: format boot, format system, format data, format cache.
- Utána kikeresed, hogy install zip from sdcard, majd choose zip from sdcard, és itt kiválasztod a romot, ami jelen esetben FLB-R10b_hun, és felmásolod! Ott is ugyan úgy lesz, hogy sok no, és egy yes, értelemszerűen a yesre kell kattintanod!
- Ha ezt felrakta utána visszalépsz a főmenübe és reboot system now!
- Most elvileg lassabban fog betölteni, mert most telepíti a romot, zöld kis figura után egy android szövegnek kell majd megjelennie, és bejön a rendszer!amuba: Ezt nem tudom mire írtad... Mondjuk a hsz.ben a "jártunk", járunk akart lenni, de így sem tudom mire írtad ezt!
[ Szerkesztve ]
-
rharta
tag
érdekes ez az új védelem. Én is egy hete vettem a telót T-nél és nekem sem működik főzött rommal, viszont néha igen és nem tudom, hogy ez minek tudható be. Pl eddig a 2.2 svéd volt fent aztán láttam a CM3-at, na mondom felteszem. Feltettem, touch nem megy, vissza a svédet aztán már az sem. Fogalmam sincs mitől javul meg, de még próbálkozom, mert megint csaj az alap 2.1 megy
-
ArGab
őstag
Pár napja vettem a telefont, alapjaiban elégedett is vagyok vele, egy idegesítő gondot leszámítva. Zenehallgatásnál rendszeresen meg-megakad egy pillanatra (mp3, aac és ogg is), még akkor is, ha amúgy teljesen békén hagyom a telefont, de akkor még inkább, ha közben csinálok valamit (pl Kindle olvasáskor lapozás).
Ezzel lehet kezdeni valamit? -
lac14548
aktív tag
zöld robotnál megáll az is
(#321) B-L-A-C-K
Nekem nem szűz a készülék és semelyik módszerrel nem jönnek a zöld feliratok...
Nekem a 3.0.0.6 verziójú recoveryt kellene visszaraknom....
[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
kelzsoca
félisten
Az ilyen dolgok általában nem kerülnek nyilvánosságra, nyilván ha részletesen érdekelne akkor kallt_kaffe-t kellene kérdezni, de kétlem hogy válaszolna
G1-es kernel lett módosítva illetve egy firmware fájl készült.
(#323) rharta
Az imént linkeltem egy romot, esetleg dobd fel ha gondolod.
(#315) embe
Biztos hogy az összes formázást megcsinálod?
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #328 üzenetére
Kelzsoca! segítenél egy kicsit?
hogy volt az az előző recovery felrakás?
amikor parancsorból kellett telepíteni...Azzal vissza tudom rakni a régi (3.0.0.6) recovery-t, a legfrissebb helyett?
-
félisten
Igen jól sikerült az 1.-es hsz.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
turho
addikt
Kerestem én az R10-ben is, de nem találtam az istennek se...valaki mondja már meg tutira hogy van és amúgy is úgy tudtam hogy nem támogatott gyárilag.
#331: A cw-t tudtommal önmagából is frissítheted.
[ Szerkesztve ]
-
zoli0202
csendes tag
Helló! Holnap veszek egy Blade-t a Telenornál. Írta valaki, hogy vásárlás előtt érdemes írni neki, mert tudna néhány hasznos tanácsot adni. Aki tud mondani valamit, legyen szíves és írjon nekem : )
Köszi -
lac14548
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
lac14548
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #343 üzenetére
Fikázás helyett inkább segíthetnétek.
Nem kell hülyének nézni...
Próbálom ahogy írtad... mindjárt beszámolok
NOS.
Haveromnak most vezettem le pont mit hogy csináljon ha szűz a készülék. Itt van ha érdekel!
- Sim kártya nélkül kösd össze a géped a telóval, majd formázd simán winből a az sd-t (fat32-re)!
- Itt van egy feltöltés: [link]. Ezt töltsd le!
-A megkapott filet kicsomagolod és behúzol mindet az sd gyökerébe!
- Így kell ki néznie, egy image mappa, és két becsomagolt file. (egy update, és egy FLB-R10b_hun nevezetű, ezeket semmiképpen sem kicsomagolva legyenek az sd-n hanem becsomagolva!)
- Húzd le gépről a telót majd kapcsold ki!
- A következő lépésekre figyelj majd mert itt rondhatod el, mondjuk, 3 nap csere garancia van, rá szóval kicserélik ha gáz van!
- Kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs gombbal egyszerre. Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ha e helyett kis zöld droid figura van, akkor nem jó, akkor aksi ki 10 mp-et vársz aksi vissza. Próbáld meg utána úgy, hogy lenyomod a MENÜ gombot+hang+és bekapcs gomb nyomva tartása! Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ez a két eset lehet, enyémen menü gomb használatával ment!Eddig jutok. nem megy tovább a zöld robotnál...
Tisztázzuk a dolgot.
Jelenleg a készüléken a 3.0.1.4-es recovery van
valamint az FLB10hun ROMEzelőtt a 3.0.0.6-os recovery volt, de szerettem volna felrakni a SVÉD romot, mert az FLB 6-8 óra alatt lemeríti az akksit készenlét módban is...
A svéd romhoz kelzsoca a 3.0.1.4-es recoveryt javasolja.
Fel is tettem a leírása alapján.Ám amikor már a romot telepíteném, és indítom recovery módban akkor a zöld robotnál megáll. Tarthatom én 5 percig is nyomva bármely kombinációt.
Ezért szerettem volna segítséget arra, hogy hogyan rakjam fel vissza az előző recoveryt...
Nyilván recoveryből nem fog menni, mert nem indul el...
A program ami felrekta a legújabbat, az nem rak fel régebbi verziót.Most hogyan?... ebben kérek segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
OK, én R10-et kérdeztem. Ha abba nincs (változatlanul nem lelem) akkor a 2.1-ben sem van
Azt tudtam meg most biztosra hogy a svédben van
Sim vagy teló, szerintem ez lényegtelen, de én sem a sim-et használom, arra csak mentettem.Dögöljek meg, contacts-ban nem találom... minden van, mail, házszám, nevek, csoport. De csengőhanghozzárendelés nuku.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest