- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Én jövő héten raknám fel a BD4-et, de ez a Godfather elbizonytalanított.
Most akkor melyiket? -
Dondom
tag
Tnap dobtam fel a BD IV-et, tetszettek az újítások 2.2-höz képest (volt egy jópár hasznos ), most akk cseréljem a Godfather-re?
-
umek7
őstag
Én lecserélném mindenki helyében a Godfatherre, 30 perc alatt megvan az egész és legalább friss prémium ROM van a készüléken.
-
maggi1886076
addikt
Bootloop
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Adamyno
tag
CM Nightly romokat lehet frissíteni úgy, hogy a programok/beállítások megmaradjanak?
(most 227 va fent, de a következőt még feltenném. Úgy látom elég sokmindent csinálnak vele. Remélem nemsokára kijön )
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Szevi
tag
válasz Psychonaut #50514 üzenetére
Akkor gyári recovery, hivatalos T-s 2.2. Utána Gen2-es Recovery és a ROM ?
-
-
TRob1
veterán
válasz Adamyno #50515 üzenetére
Jahm. Csak kell Wipe-olni a Dalvik Cache-t és a Cache Partition-t.
(#50519) Psychonaut: Sztem meg mindenképp a 136/2/302, Kapitány (már csak a későbbi esetleges gondok elkerülése végett is, hisz data-nál nem az a 8mega számít, de a systemnél nagyon is számíthat).
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
HollyBoni
veterán
Kéne már új topik.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Cheesy #50513 üzenetére
Lemaradtam kicsit. Nem tudom mikori a telód, és milyen szolgáltatós. De pont most rootoltam egy haver telóját, tavaszi vásárlású vodás. Még 256 rommal jött ki, pontosabban le volt tiltva a másik 256 mb. Ha a feladatkezelőben az erőforrásnál nem 440-et látsz, csak jóval kevesebbet akkor neked is le van tiltva.
Akkor tegyél fel egy gyári frissítést, azzal felszabadítod a letiltott 256 mb-ot, és akkor már ha jól emlékszem 440 mb körüli értéket fog mutatni.A recovery telepítésre egy leírás itt.
Másik módszer:
A telepítéshez szükség lesz a marketből a ROM Manager nevű appra, valamint az Universal androotra.
Lépések:
- Telepítjük az Universal Androotot
- Rootoljuk vele a telefont (nem szabad újraindítani a telefont, mert akkor megszűnik a root jog)
- Elindítjuk a ROM Managert
- Aktív netkapcsolat mellett rábökünk a Flash ClockworkMod Recovery menüpontra, a többit automatikusan megoldja az app.szerk: Ha gen2-es, akkor nem kell a szolgáltatós frissítés, mert már a "felszabadított" telód van.
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
válasz Psychonaut #50519 üzenetére
Akkor Gen2-re váltáshoz mégsem szükséges az eredeti gyári frissítő?
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
Dondom
tag
Valaki mondja már, hogy megéri lecserélne a BD4-et Godfather-re. (aki próbálta is, és így van xD)
-
Szevi
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, de feladom. Nem akarok téglát a telóból. Kelzsoca ezt ajánlotta anno régebbi hozzászólásoknál GEN2-re való alakításhoz "modacos svéd exe" de ezt sem találom. Recovery felrakás, ROM telepítés leírások alapján megy. De eza GEN2-es átalakítás ez legyőzött.
-
HollyBoni
veterán
Simán letöltöd a szolgáltatód által kiadott exe-s frissítőt,mást nem tudsz csinálni..
[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Ha bebattyogok a T-Mobile-hoz azzal a problémával, hogy a telefonom hangszórója telefonálás közben "elviselhetetlenül" recseg, akkor mennyi a valószínűsége annak, hogy kicserélik illetve javítják a telefont?
-
-
embe
nagyúr
válasz Dondom #50526 üzenetére
~ 1 órája lett feltöltve a The godfather rom. Én is most töltöttem még le. Valszeg már ma nem állok neki romolni. Szerinted az 1 óra elég arra, hogy valaki letöltse, telepítse, majd szerezzen annyi tapasztalatot, hogy érdemben nyilatkozzon a megéri - nem éri meg kérdésedre?
De egy szubjektív vélemény: szerintem megéri. Igaz még nem telepítettem fel. De abból kiindulva, hogy 1 rosszul sikerült romra emlékszem csak Kelzsoca konyhájából, a sok közül, ezért merem bátran állítani: hogy igen megéri cserélni.
Elégedett vagy a válasszal?[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Ubuntu 11.10-re váltanék, de nincs időm... Így fordítani se tudok, meg amúgy is lusta vagyok... Lehet hogy megvárom a 12.04 LTS-t
(#50533) Dondom
Tegnap forrásból fordított ROM szerinted nem frissebb???
@kelzsoca
Meddig tartalmazza a patch-eket?
És milyen az akkuideje?
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Cheesy
őstag
universal androot nem tud csinálni semmit mert a privilégiumok nincsenek meg hozzá, clockworkmod sem tud emiatt flashelni, mert miután lefut a folyamat, azt írja failed. Valamit a jogokkal kellene csinálni, de a fene egye meg nem tudom mit lehetne. :/
A hiba pontos szövege:
"An error occurred while attempting to run priviliged commands!"[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
7
addikt
Ez megtelt, itt a folytatás
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest