- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
balalev
tag
Na én most levagyok maradva? Modaco-n látom, hogy GEN2/3 TPTs. na ez nekem magas. van GEN3? és miben más, mint a GEN2?
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
apeelme
addikt
válasz balalev #50257 üzenetére
egy párszor már ki lett tárgyalva...olvass vissza pls...
(#50255) zoltan6: oda van írva: Blade_Big_Daddy_II_lite & full verzióhoz nem zavar?
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
Elkezdett torzítani a hangszóróm (mármint az amelyikbe a beszédet hallom), gondolom visszaviszem garanciába, viszont előtte vissza kellene állítani gyári állapotba a telefont, jelenleg BD II van jelenleg rajta, és T-Mobile-os, hogy tudom visszaállítani?
-
Glatius
őstag
válasz Keeperv85 #50259 üzenetére
..amikor azt hiszi a vásárló, hogy több esze van mint a szervizesnek.
A bűnügyi technikusok jelszava: mindenki nyomot hagy ha mással nem, hát a nyomok eltüntetésével.
DuDieHUN
Amiről te beszélsz az kimeríti a csalás törvényi tényállását, ebben senki sem fog konkrétan, és nyíltan segíteni. A részfeladatokat pedig a keresőből...[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Indiant
addikt
Köszönjük! Ha én is javasolhatok, akkor szerintem az hasznos lenne, ha az egyes kiosztások (partíció és nem memória) mellett ott lenne melyik miért jó. Tehát miért jobb, vagy mihez a nagyobb data illetve a nagyobb system partíció. Tudom ,hogy a fórumon volt már róla szó, de ha már leírás, legyen minél teljesebb.
-
zszabika
aktív tag
válasz domerator #50203 üzenetére
Tudom jól hogy apeelme készítette,így gondolom ő is tudja hogy neki szólt a köszönet.Megráznám a kezét is de sajnos így online erre nincs lehetőségem.
Köszönöm apeelme kollegának magam és minden user nevében!
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
domerator
veterán
válasz Glatius #50261 üzenetére
Glatius, rossz napod van?
Amikor kikristályosodott a gyári állapot visszaállítás know-how-ja itt a topicban, akkor tele volt a témával a topic hosszú időn át. Rengetegen kérdezték, rengetegen válaszoltak, segítettek egymásnak... ilyen, hogy figyelmeztetni egy eziránt érdeklődőt, nem fordult elő.
Inkább segítenél neki, ne pedig rögtön BTK-t lobogtass.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
barnam_
nagyúr
válasz Glatius #50261 üzenetére
Csalás törvényi tényállása?! A gyári visszaállítás? Akkor zárjuk be a topicot, mert mindenki csal...
De gondolom zoltan6 kommentjére reagáltál
(#50266) thetan:
A nagy cache part. akkor jó, ha olyan romot használsz (gyári), ami nem tudja a cache-t ramba, vagy data-ra irányítani. A system mérete is rom függő, van ami elfér 128 MB-on, van ami nem. CM7-nek pl. nem árt a 136 MB. A data meg egyértelmű gondolom, minél nagyobb, annál jobb.[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
Sikerült megcsinálni a gyári visszaállítást, fent van a T 2.2, és a recovery-re FTM jön be, ez így elég?
-
Nerd
aktív tag
válasz DuDieHUN #50269 üzenetére
Ha Gen2-re a Trés exevel váltottál és nem partícionáltál át sem TPT-vel sem más exe-vel, akkor igen.
Glatius
Ügyi vagy, hogy te magadtól rájöttél, hogyan kell garis állapotot visszaállítani, de lehet más bizonytalan. Ha meg nem tetszik neszólj hozzá ennyi. Az ilyen negatív hozzászólásokkal azt éred el, hogy nem fognak neked segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
CM-be nem biztos, hogy belekerül a MIUI-s battery kijelzés
-
domerator
veterán
Ne végy rá mérget... ez csak egy dev véleménye és rá is kérdeztek, hogy ez így nem valami erős indok.
Amúgy nettó ostobaság ideológiailag nem alkalmazni valamit, ami jó (legalábbis sokaknak) és nem tiltja semmi. Egyébként ezt nem a miui találta fel, ez a battery csík már a windows mobile-on is megvolt, több külső fejlesztés által, pl. iLauncher.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz domerator #50278 üzenetére
ami jó (legalábbis sokaknak)
Dehogy jó. Csak most ez is ilyen népokosság lett (akárcsak a kedvenc Ledkijelzésünk)
Eddig mindenki százalékos kijelzőt akart mióta csak létezik ez a fórum (meg a Penge), most meg hirtelen néhány napja sokaknak elég egy ilyen semmitmondó csík is. Vicces. Mit lehet erről leolvasni? Semmit. Felesleges hype. szvsz.szerk: Hogy is mondják? Egy bolond százat csinál?[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Adamyno
tag
2 apróság.
1) Szerintetek érdemes feltenni a legfrissebb CM-nightly-t? (227)
Tapasztalatok esetleg?2) Elérhető-e valamilyen másik OS Blade-re az Androidon kívül.
/Most GSF b21 van a pengémen, akku viszonylag jól bírja, egy csomó minden nem megy és egy pöppet lassúcskának tartom/
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
sickb
tag
Viber -re sikerült megoldást találni, hogy ne a kihangosítóra küldje a hangot hanem normál?
-
TRob1
veterán
válasz ruppotlan #50293 üzenetére
A szmájli neked mit jelent? Ha komoly, akkor nincs szmájli, vagy esetleg verem a fejem a falba. (Egyébként meg a camos verzióhoz nem tv kell )
Jut eszembe Indiant képéről, az a foschui legalább változtatja a színét?
(#50286) Adamyno: RDS-t passzolom, nem hallgatok rádiót.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
domerator
veterán
TRob1:
Elfogadom, hogy vehemensebb vagy az átlagnál, de én is kérlek tisztelettel arra, hogy még közvetve se sértegess senkit, beleértve magamat. Javaslom fogadd meg!
Az akkujelző csík egy alternatíva. Miuiban választható... ugyanúgy, mint ahogy a market teli van egy feladathoz ezerféle appal. Ha nem tetszik, nem kapcsolod be, használod a másikat.
A csíknak olyan felhasználók esetében van haszna, akik inkább vizuális típusúak és többet mond nekik, hogy a teljes csíkból még mennyit látnak... hidd el vannak ilyenek. Nálam pl. a százalékos kijelzés egyfajta olyan érzéssel jár, hogy jobban fogy az akku, ha látom a számokat lefele pörögni, míg egy ilyen csíkra ránézek és azt látom, hogy volt, vagy nem volt jelentős változás. Ha volt, akkor persze jönnek a százalékok és az oknyomozás.
Megértem, hogy vannak olyanok is, mint te, akiknek többet jelent a százalékok látványa, de ettől az akkujelző csík nem baromság, nem kell lefikázni (és ezen keresztül az usert sem).
-
tarka88
csendes tag
Üdv.
Ha visszaviszek egy telót szervizbe (telenor) és észrevesznek valami kis "turpisságot" akkor mit csinálnak? Megcsinálják és fizetni kell? Vagy neki se látnak? Vagy felajánlják hogy megcsinálják de fizetni kell? Valaki help pls
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest