- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Jó estét.
Valaki egy sört?Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Zsóti még mindig a játszóházban van?
#22505) ux1
Köszi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
-
Keeperv85
nagyúr
válasz philoxenia #22515 üzenetére
Nekem az az érzésem a srácoknak megint sikerült belenyúlni egy hibás darabba: jó magad is láthatod, hogy a kijelző kicsit sem halovány, az meg a végletekig menően erős negatív túlzás, hogy a kamera képe pocsék lenne. (Az enyém az, de ez tuti szoftverhiba, mert mindig akkor gyógyul meg, mikor készülök becsomagolni... )
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Keeperv85 #22516 üzenetére
Talán a feketéje nem túl mély, de ez nyilván romfüggő is. A betekintési szöge nagyon jó, a telefon amolyan középkategória fíling külsőre, egyidőben hozták a feleségemnek a Lumia610-et, az sokkal minőségibb hatású első ránézésre, a kijelző nagyon eltalált, de egymás mellé téve már nem látszott jobbnak. A Lumia menüje ellenben szebb, öreg szemeimnek meg ezt fölrakva szebbnek, felismerhetőbbnek tűnnek az ikonok átalakítva, de ez nyilván egyénfüggő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz philoxenia #22517 üzenetére
Nyilván, ahogy írod is, erősen más egy-egy ember ingerküszöbe, meg bizonyára ez is kapott a szórásból, de fényében annak, hogy pont a kijelzője emeli ki az átlagból, attól tartok nem volt a legszerencsésebb a tesztelt példány.
Bár nem tudom azt a bakit hogy sikerült másodikra is megjátszani, hogy a dobozból kikapott példány kapásból gyári hibás, de úgy tűnik ilyen szempontból rájár a rúd szegény srácra, aki a magyar képviseletet testesíti meg.
Már az Atlas-val is ugye újra tesztet kellett kérni, pont a kamera miatt, erre most itt van ez...
-
FET-MEN
veterán
Retek bios fákktudéj
Iphone 7
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nggabi #22520 üzenetére
Hát jó, de ne a hibás darabokat vedd már alapnak. Túlnyomó többsége nem ilyen xar. Ami meg ilyen, azt cserélik azonnal, nem vacakolnak a javítással. (Az már téma, hogy utána eladják újként másnak... köszi, T... )
Most kimentem az enyémmel videózni... >>
Olyan makrókat lenyom, hogy majdnem magamhoz nyúltam ott helyben. Szépek a képek is, legalábbis igen sok darab megirigyelné ezt a minőséget.
60.ért mit akarsz mást, hmm? Advance?
Gyengébb a hardvere, gyengébb a kamerája, szarabb az anyaghasználata, viszont kompenzálja hogy lesz bizonyára erős support, mert kiadják a forrásokat, ami a ZTE-nek nem szokása...
Vagy szeretnél egy újabb hTC-t? Esetleg Sony?
-
nggabi
félisten
zsóti másodregje [link]
"szenyor dzsíííí"
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nggabi #22522 üzenetére
Kicsit komolyra fordítva egészen pontosan 2.3 van rá hivatalosan, azzal küldik, arra szól a "garancija" ez van a samunál, de új romok..... Az első Tabra is maradt a hivatalos rom, arra sincs még 3-as se...Köszi Samsung...
A ZTE ellenben full támogatott a T-nél, ha adnak ki rá romot, fölteszik ingyen, ha tégla lesz, kicserélik nyilván...
Azonkívül ez mégis x86 proci, én meg szeretnék már végre régi win-es játékokkal jáccani a telefonon, reménykedem, hátha...
Az Advance csak raktársöprés, még gyorsan eladják, ami a nyakukon maradt... Ha a kijelző más lenne... Természetesen napi használatban nem lenne különbség, de arra a Blade is elég lenne még most is.Na meg az a kis néccolos, a zegérmozi, ahogy valami endzsí szokja mondani....
Ha olcsóbb az L9 azt veszem, vagy ha olcsóbb a nót, akkor meg azt, ha az egyes nótot ráncfelvarják és akciózzák, akkor még belefért volna egy kicsit több pénz is.... -
nggabi
félisten
válasz philoxenia #22525 üzenetére
lesz rá 4.1 nem kől besz@ni... épp zsóti mondta h a zte támogatottsága mint a motoroláé döntsétekmá el
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
lol "a grandX még a noteot is leveri" de miért... de miért???
inkább a saját súlycsoportjához kéne hasonlítani. alcatel ot990
"szenyor dzsíííí"
-
FET-MEN
veterán
gyáááá
Iphone 7
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nggabi #22546 üzenetére
Ami külön tetszik még, az a mobilfény, gondolom megfelelő appot letöltve zseblámpaként is használható, a fényereje bőven lehetővé teszi ezt
Na ezt bebuktam, most vennem kell egy zsebámpát.. Ja, már vettem 3200-ért, kb. 500m-re elhord, de biztos az advance is elhord 3-ra...
Ja, ezt bezzeg nem linkelted:[link] A grandx érdekes módon az utcán ötven méterre a wifimtől még tudta le és fel is a teljes sávszélességet.....
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz philoxenia #22548 üzenetére
a user errorokat nem is kell linkelni
zsóti: csak jót akartam neked... de látom h rajtad már nem lehet segíteni... béke poraidra!
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest