Hirdetés

Aktív témák

  • sydon

    csendes tag

    Hosszú lesz. Szóltam.

    Szóval ma voltam benn Szegeden központi T-mobile boltban. Megkaptam a 3 készülékemet reggel 8:30-kor, majd 9:00-kor már mentem vissza, mert 2G-s hálózaton kb -100dB volt a térerő - ha esetleg valaki nem lenne otthon ebben a témában, annak mondom ez nem jó. Helyszínen volt még két készülék, azokból az egyik szintén ugyanezt a hibát mutatta, ami mondjuk azért baj, mert ennyi térerővel kb. csak szabadban lehet telefonálni, akkor is max 1 egység látszik a térerő ikonból és ha bárhova bemegyek, rögtön elveszti a hálózatot.

    Szóval gyorsan azt a gépet is leselejtezték, így a jelenlegi 4(!) telefonom úgy látszik működik, az update-elt firmware-nek köszönhetően nincs gradiens, ~400Mb memóriát mutat, elég sok program fut háttérben és minden nagyon szép.

    Amiért mégis megírom ezt a hsz-t az az, hogy általában a fórumban azokról a szervízesekről van szó, akik bunkóak voltak, nem segítettek vagy elhajtották a p*csába a vásárlókat. Itt szeretném megköszönni a szegedi t-mobile központ szervízeseinek, hogy a rossz példákkal ellentétben gyorsak, precízek és rendkívül segítőkészek voltak. A végére annyira jófejek voltak, hogy kicsit beavattak a zte vs t-mobile e-maile deathmatch részletetibe, valamint a felvett adataimon keresztül értesíteni fognak, ha lesz gyári 2.2 android. BIG UP!

    ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót

Aktív témák