Hirdetés

Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Peat;) #13021 üzenetére

    Én az érintőképernyős megoldást tartom nem túl jó dolognak 3D játékok terén. Oké, az Apple erőlteti és ha ők valamit erőltetnek, akkor az úgy is lesz, mindenki beáll a trendbe, de kérdés, hogy meddig.
    Lásd nemrég jelent meg az adroidos telefon, amiből kinyithatóak egy psp vezérlőgombjai. Szerintem ebben sokkal inkább lesz jövő.
    Vagy abban, amit mondasz, hogy a telefon maga csak a kontroller lesz.
    De ebben, hogy a játékteret kitakarva, azt tapicskolva kelljen vezérelnünk nem nagyon, max az egyszerűen, szakaszosan vezérelhető játékok esetében (mint az Angry Birds például).
    Még az accelerometer és társai ötletes dolgok, de inkább otthonra, tuti, hogy ha valaki előttem a metrón előkap egy telefont és elkezdi balra-jobbra döntögetni, akkor ott helyben kiröhögöm. Mázlitok van, nagyon ritkán metrózom... :)

    Brutális eb, semmilyen betegséggel nem illik poénkodni, aki kicsit is kulturált ember az ilyen dolgokkal tisztában van. Gyógyíthatatlan, halálos kórokkal pedig pláne nem. Okos ember nem a saját kárából tanul, kívánom, hogy sose kelljen gondoznod egy gyógyíthatatlan beteget, aki mondjuk a parkinson miatt fel se ismer, kiabál veled és maga alá piszkít. Utána már talán te se éreznéd annyira viccesnek azt, hogy valakit parkinsonosnak/aidsesnek állítasz be pusztán azért, mert számára kényelmetlen az érintőképernyő nézése és az azon való irányítás egyszerre... De minek is próbálom magyarázni...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák