Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz Beni2360 #15283 üzenetére

    Értem.

    Hagyom 50-en a sima fényerőt, nem hiszem hogy bármit is jelent az 51-hez képest, viszont az OCD komoly dolog! :D

    Jelenleg 50-es OLED fény, 50 Brightness, 85 Contrast minden módban a beállítás, SDR-nél (Telekom TV, YTB, HBO Max) Filmmaker mód, nyilván HDR, DV esetén saját.

    Néztem bő órát a Hobbit első részéből, kadenciahelyesen - bár az elején a térképnél kb ugyanúgy finoman recegett mint 60 vagy 24 Hz-nél is, amit nem tudok hova tenni - HDR, megfelelő kép beállítások - 16-235 range sokat segített a sötét részeknél valamint a sima 5.1-es hangsáv lekeverése 2.0-ra is hallhatóan teltebb lett, mintha a 7.1-es hangon hagytam volna.

    A kép.... Nincsenek szavak. Talán ez a film a legjobb első próbára, Panasonic plazma után... Van fekete, világos, köztes, gyönyörű képek, elképesztő, tényleg nem tudom leírni mekkora a különbség...

    The Dark Knight jön jövő héten, barátommal nézünk majd eredeti Blu-ray felskálázással való összehasonlítást a Zidoo Remux 4K-val. Kíváncsi leszek!

    "az "Sampling rate control" beállítás izgatna - output audio native sample rate (up to 192KHz 24 bit) " - ezt végül Film közben bekapcsoltam, de ennél nem hallottam érezhető különbséget, fogalmam sincs mit csinál másképp a hanggal vagy h nálam ez releváns-e, marad :D

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák