- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokratesz71
csendes tag
válasz Beni2360 #11752 üzenetére
.... Köszi az észrevételeket és ötleteket... Valójában költözés után vagyok és festés előtt és egyelőre csak úgy össze van dobálva a rendszer ... Fontos, hogy nem az volt a célom a képpel hogy egy tökéletes rendszert mutassak... ...Ha elég figyelmes vagy azt is láthatod, hogy a bal oldalon is vannak hiányosságok. Ott például a falnak támasztva van egy festmény, egyébként jobb oldalt is van. Szóval sok teendő van még, talán karira kialakul ...
... Valójában én azért írogatok erre a fórumra, mivel vettem egy Zidoo lejátszot... ... És még mielőtt zidoo tulaj lettem, annak előtte is hobbim volt a zenehallgatás és annak minél minőségibb fejlesztése, mindezt persze a saját igényeimhez és erőforrásaimhoz igazítva... ... És talán a hivalkodónok tünö képemmel, valójában azt próbálom gagyarászni (mint ahogyan szerintem az audiofil körökben, igen ismert és elismert Fapaci fórum társ is), hogy bár a feltüntetett képen a Zidoo UHD 3000 tűnik a leggyengébb láncszemnek és ezer eurós árával a legolcsóbb is egyben, szerintem mégis megállja a helyét a 3 4 ezer eurós sztereó eszközök között.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest