Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz petir #12040 üzenetére

    Alapvetően jó lehet. Mivel nem egy túl fájdalmas dolog a telepítés, és úgy igazából sok veszteni valód nincs, meg itt senki nem fogja megmondani kb, hogy a samsung tv-d a te anyagaiddal mit fog kezdeni, így azt mondom, hajrá.

    Nincs samu tv-m, úgyhogy kifejtenéd hogy ez a source gomb ez mit csinál épp nálad? Ott kéne látnod a nast mint egy külső hdmi jelforrást, vagy ott tudsz matatni dlna forrást vagy mi?

    A dsm mivel a hivatalos synology féle os, ezért vannak kötöttségei linux ide vagy oda. Az egyik ilyen, hogy mivel a gyári synology nasok egyike se rendelkezik semmilyen formában bármilyen vga kimenettel, így xpen alatt se fogsz semmi ilyenen keresztül értelmes képet csiholni. Ha adsz neki vga-t ha nem. Ott csak egy szöveges felületet érsz el. Az egész nast kizárólag webguin keresztül a natív appokkal vagy böngészőből éred el.

    Ha a terv az, hogy mint egy külső lejátszó te lásd valamilyen formában mint jelforrás, nos az kizárt. Ha dlna forrásként akarod használni azt persze tudja.

    Ill a kizárt annyira nem kizárt, mert lehet virtualizálni is, vm alatt meg futhat xpen és mellette valami más akár linux+kodi kombót, ami kezeli a hdmi kimenetet.

Új hozzászólás Aktív témák