- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz wwenigma #16628 üzenetére
Az említett helyen ki van kapcsolva a reklámok fogadása. Ennek ellenére vannak. A statusbar-ban is random dobál fel hirdetést, legutóbb például a MI videó dobott fel bolliwood reklámot. Amúgy indiai régión van, hogy a zenét normális hangerőn tudjam hallgatni. Nekem az lenne a fontos, hogy ez megmaradjon, akár más régió használatával. Csak ezek a reklámok felháborítóak.
-
Norby86
őstag
válasz wwenigma #16628 üzenetére
Te nem a Global Stable-ra gondolsz? Én az EU Stable-t emlitettem. Az nem frissül, mert nincs belőle csak az emlitett 10.0.2.0., holott a Global Stable rom már előrébb jár.
#16636) ElDiabloo: Most Eu Dev. van fent, de néha 20%-rol 1-2%-ra egy este alatt leugrik a töltöttség, pedig még a wifit is kinyomom, este a telefon is pihen ahogy én is. Elöző dev. rom is peodukált ilyet, de stable soha. Nemtudom az akku szarakodik vagy a dev romok ennyire rosszak. De bepróbalnám a Stable-t újra, csak nem a gyárit hanem az EU-t. Ezért is várom a frissitést.
Amugy ebbe az eu dev. romban nem tudja valaki hogy a play áruházbol ha letöltök, hogy lehet kikapcsolni eztaaz idegesitő üzenetet hogy letöltée csak wifivel? Mert bármit állitok ez mindig felugrik.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest