Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz tisztelturam #55270 üzenetére

    Én is kb egy hete kezdtem el nulláról. Alapból egy szerveren max 6 hajó / max 24 játékos lehet egyszerre. Szinte biztos, hogy 1-2 óra játék után lesz valaki a te szervereden is, nem tudod elkerülni (még ha ki-be logolgatsz is másik szerverre).
    Simán lehet vele soloban is játszani, csak akkor fel kell rá készülni, hogy többnyire 1v2 vagy 1v3-ban fogsz nagyobb hajókkal csatázni...ha szerencséd van megspékelve pár csontihajóval és mega cápával amik mindig a legrosszabb helyen és időben spawnolnak. Kell hozzá egy mentalitás mindenképpen, hogy a solo az ebben a játékban a hardcore mód és úgy állj hozzá, hogy te vagy a legkisebb hal :D .
    Én kezdőként 2. napon soloban letoltam egy Ashen winds eventet és még a lootot is le tudtam úgy adni, hogy nem találkoztam senkivel... kezdő konzolosként ez azt jelenti, hogy 2-3 óra egyhelyben balfaszkodás volt (rettentően ügyetlen vagyok a kontrollerrel). Szóval ki lehet fogni ilyet is, de mondjuk azóta nem is tudtam egy délutánt úgy játszani, hogy ne akarjon egy másik human lerabolni az első találkozáskor... de ez a játék erről szól.
    Amúgy rettentő szórakoztató szerintem, engem nagyon beszippantott.

Új hozzászólás Aktív témák