Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Cathfaern #10305 üzenetére

    Azért szvsz messze nincs az kipipálva. Olvasd csak el azt az EULA-t te is...

    Első bekezdés:

    " This software program, and any files that are delivered to you by Blizzard Entertainment, Inc. (via on-line transmission or otherwise) .... The Game may only be played by obtaining from Blizzard access to the World of Warcraft massively multi-player on-line role-playing game service (the "Service")"
    Vagyis a játék és minden alkotóeleme (beleértve: a patchek, a nyomtatott anyag, a hozzáadott kiskönyv és gyakorlatilag minden) csak és kizárólag a Blizzard által üzemeltetett online rendszeren használható. És ez vonatkozik a free trialra is.
    Ennyi.
    Innentől a játék teljes adatbázisa, a megjelenítés, a hangok, akár a lore a Blizzardé, senki nem juthat hozzá legálisan, csak ha megveszi vagy a trialt tölti le. Viszont akkor fennáll amit én mondtam, ha ezt akár az emulátorral is felhasználja, tökmind1, hogy azt ki csinálta.

    De miért nem tesz ellene semmit akkor?
    Egyrészt fasza ingyen reklám, mert rengetegen kipróbálják ingyé' törtön, aztán ha van rá kerete átjön a fizetősre. Ha nincs akkor meg kit érdekel kategória. A júzert úgyse lehetne megfogni, de igazából szerintem még az üzemeltetőt sem. Egyszerű lenne kaliforniából egy budapesti pincében üzemeltetett akármilyen server bérlőjét beperelni, nem éri meg a fáradtságot sem a költséget.

    Viktor:
    Ár / érték arány. Mindenből van demo, ki lehet próbálni és eldönteni, hogy egyszeri júzernek megér-e X forintot.
    Könnyű azt mondani, hogy hát ez a szar nem ér meg nekem 5K-t, úgyhogy letöltöm DC++-on, mert ingyen azért jó lesz esős délutánokra ^^
    Tudom, sarkított, de ez van. Kb ugyan az a kategória, aki azért nem vesz jegyet a BKVra, mert szar, de sírni azt tud, hogy koszos és lassú, nemmellesleg minden nap használja, mert hogy járjon szegény munkába... :U

    [ Szerkesztve ]

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák