Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Bad Pritt #7535 üzenetére

    Én már nem nagyon törődöm azzal, ha nem nyerünk... csak érjek el valami használható eredményt, legyen korrekt kredit, és kész.
    A ranked rágta le az idegeim annyira, hogy felvegyem ezt a hozzáállást. ;]
    Ami meglepő, hogy innen senki sem lelkesedik nagyon a team battle módért, pedig én eléggé vártam, azzal gyakorlatilag teljesen elkerülhető lenne még a random seggek nagy része is, legalább esténként.
    Tényleg lehetne fejlődni, aki akart, már megtanulhatott egyedül boldogulni, de egy csapatban egész más lehetne, sokkal jobb.
    Nem nagyon tudom, hol szerezhetnék nem túl bugyuta csapattársakat, a játék rajongói Fb csoportjaiba beléptem, de azzal a lendülettel ki is, azokban is a 98% annyira egybites, hogy fáj. :(

    Más. Ma pár farmolós Kamikazés-Murmanskos körrel ~800k kreditet szedtem össze, és ennél többet nem fogok tudni játszani mostanában naponta, úgyhogy 25 nap lesz, mire összefarmolom a Montanára valót... jézus.. :DDD
    Ha minden, nem prém hajót eladnék a kikötőből, Iowa-t is beleértve, ami megtartós, akkor tudnám azonnal megvenni. Durvák ezek az árak... a napi küldik összegeit nyugodtan szorozhatnák tízzel.

Új hozzászólás Aktív témák