Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sith7

    nagyúr

    Egyben válaszolok

    Az új patch után lesznek:

    Küldetések: Még több kihívás!

    Miután összegyűjtöttük elképzeléseinket az új, nagyobb értéket hordozó küldetésekkel kapcsolatban, az új verzióban életre is keltjük majd őket. Egy új menüsor kerül be a kikötőbe, mely négy részből áll majd: Események, Kihívások, Küldetések és Napi küldetések.
    Események: Lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megemlékezzenek a Wargaming-hez vagy egy történelmi eseményhez kapcsolódó emlékezetes dátumról, évfordulóról. Ide klikkelve egyben láthatjátok majd az összes aktuális eseményt, valamint az játékban épp aktív bónuszokat és kedvezményeket.
    Kihívások: A kihívások legfőbb jellemzői, hogy rövid ideig lesznek aktívak és ismételhetőek is lesznek. Ezek a feladatok észt és tapasztalatot igényelnek majd, de egy veterán kapitánynak nem tart majd sokáig teljesíteni őket.
    Küldetések: A küldetések kiváló módjai annak, hogy a kapitányok ismereteiket a sokszínű játékmenet teljes palettáját kamatoztathassák, természetesen különféle jutalmakért cserébe. Ezek egyszer végrehajtható feladatok lesznek és fokozatokban válnak majd elérhetővé.
    Napi küldetések: Ezek már egy ideje jelen vannak a játékban, azonban a 0.5.1-től kezdve a napi küldetések egyikét egy véletlenszerű másikra cserélheti majd mindenki.

    Szóval itt most több minden is teljesült, ezért ennyi a jutalom

    Minden hajón 60x xp van, így elég 1 db csatát menni vele, és máris ott a következő szintű hajó, mert irdatlan sok xp - t ad a rendszer, ezért láttok ilyen nagy számokat :)

    Igen, minden hajót ki lehet próbálni, lásd 2 sorral feljebb :)

Új hozzászólás Aktív témák