Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tosee

    őstag

    válasz Chili7 #19937 üzenetére

    Szia!

    Szeretném újrarakni notebookomon az xp-t. Adták a géphez az xp-t, de a rejtett partíció sérülése miatt arról már nem tehető vissza. Töltöttem.. izé.. egy xp-t, azt használnám a meglévő licenszemmel. Kérdésem, hogy szokott ez valami kódot kérni a telepítéskor vagy nem?
    Esetleg az én korábbi licensz kódomat használhatom, ha kér valamit?

    Az eredeti az tuti kér kódot, azok amik az interneten megtalálhatók azok általában már tartalmazzák, vagyis beleintegrálta a készítő! Automatikus frissítés után feltelepít egy frissítést ami ellenőrzi (most nem tudom melyik), és felugrik egy ablak, hogy szoftverhamisítás áldozata lett! És az asztal háttere sem állítható! Újraindítás után visszaállítja ha jól tudom feketére!

    Amásik kérdés, hogy ha majd ott tartok és rakom fel az új wint, akkor majd hogyan is kell csinálnom, hogy a c: a d: is teljesen szűz legyen, és a korábbi rejtett partíció se legyen meg?

    Partícionáld újra az egész vincsit! Először töröld a meglévő partíciókat, majd hozz létre újakat a kívánt méretekkel! Telepítés során elég a C-t formázni a többit azt majd win alatt meg tudod csinálni!

    A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Új hozzászólás Aktív témák