Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz attila9988 #14383 üzenetére

    Szerintem ma már mindent tud amit kell neki, a 3.0 -val pedig lehet hogy sok ms office fonatikus -t is elcsábítanak.

    A Writerrel önmagában nincsen semmi gond, bár szerintem a kezelőfelületén bőven van még mit csiszolni, de az Impress például egy tragédia. Outlook-alternatíva sem ártana, mert pl. aki azt használja (nem csak emailküldözgetésre), az félhalott nélküle.
    Meg az sem ártana, ha a betöltési, illetve műveleti sebességen némit csiszolnának. Egyébként szerintem az OO nem igazán veszélyezteti az MSO-t, sokkal inkább egy holtteret fedett le, aminek a szélei átnyúlnak mind a "túl drága az MSO", mind az "elég nekem egy wordpad is" halmazba.

    az internetről szépen begyűjthetőek, de ezt az átlagfelhasználó nem feltétlenül tudja, tehát szépen megvezetik....

    Tehát az MS azért fizetett, hogy ne rakják ki a honlapjukra a linket? :) Ezt szerintem ha átgondolod, te sem hiszed el. Ha azért fizetett volna, hogy ne írjanak a régebbi rendszerükre, az emészthető.

    Azért a pénzügyi döntéseket nem kell túl misztifikálni. Ha valaki picit jobban utánajár, könnyen rájöhet mi miért van úgy ahogy.....

    Pont itt van a baj, hogy ez nem igaz. Ameddig nem ismered a vonatkozó összes kapcsolódó költséget, megállapodásokat, feltételeket, a tervezet időperiódusát, addig annyit láthatsz bele, mint Józsibá a napi politikába, vagy a nemzetgazdaságba.

    Olyan kötelékek, és függőségi viszonyok alakulnak ki egy ilyen monopóliumban, amit piszok nehéz megbombázni.

    Na de mégis mi kéne ahhoz, hogy váltsanak az emberek az überkirály MAC-re, vagy az atombiztos Linuxra? Most nem kell egyből a játékokkal jönni, közel nem annyira jelentős ez a kérdés, mint amennyire sokan gondolják.
    Nem a monopóliumnak, meg a kötelékeinek kell váltania, hanem az embereknek.

    De ha a vásárló rájön hogy már csak egy hipermarket van a világon, és ott 1000 ft a kenyér, akkor nem fog tetszeni neki.

    Van egy olyan dolog, hogy bojkott. Mára nemigazán működik. Ez nem a cégek hibája.

    De nem tudom miért írtad le...

    Arra írtam, hogy szerintem nem Windows-alternatívákban, meg MS-vetélytársakban kell gondolkodni, hanem különálló halmazokban. Vagy csinálsz egy terméket, amelyik teremt egy igényt, vagy teremtesz egy igényt, amire aztán kínálsz egy terméket. Ennek ellenére manapság is jól látszik például a Firefox-nál is, hogy az igény az MS-fikázás. Ha az Opera találta volna előbb ki, ők lennének sok%-al beljebb.

    Arra gondoltam, hogy a vista mellett, piacon maradna az xp.

    Mondjál már egy olyan értékesítési rendszert, amiben egy cég önmagának állít konkurenciát :Y
    Főleg egy olyan miliőben ahol nem elég eladni a terméket, mint egy darab farmernadrágot, hanem supportot kell biztosítani, ami embererő, ezáltal pénz.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák