- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #7705 üzenetére
Egyik sem, de imádok flörtölni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #7707 üzenetére
Nem didibár ez.
Viszont,
1. annyira már eladtam ott magam, hogy soron kivül kiszolgáljanak, ami néha anyázásba torkollik
2. Egyszer valamelyik flört hátha átalakul 1 napos szerelemméIde figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Amikor megvettem a HD7-et, megfogadtam, hogy elég volt a ROM főzőcskéből... és ezen soha.
Este fél kilenc óta szopok egy custom rom telepítéssel... de most már alakul... vagyis úgy tűnik
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
Tegnap voltam havernál iszogatni.
Most ülök itt az irodában, jön kollégám, már nyitja is az ablakot, mert, hogy iszonyat cefreszag van.
Bár az ügyvezető is érdekesen nézett rám.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
Annyira nem
Már mentem a konyhába tolni egy kis citromlevet a pofámba
Amúgy lehet mázlim van, mert akivel egy irodában vagyok megvan fázva és tolja az ilyen "vízkeringetőt", amibe tett egy kis menta folyadékot.
Szóval remélem elnyomja a szagomat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
http://www.trackdayriders.co.uk/tdr/forum/smileys/yawn.gif
beteszem ide, csak hogy meglegyen
ásít smiley yawn
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Azért az is vicces, hogy a kiveszed és használod, nem kell mókolni úgy jó ahogy van iPhone topikban most mindenkinek áll a fasza, mert végre megjött a JB az új iOS-ra és lehet végre tweakelni. És még jóhiszemű is voltam.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #7732 üzenetére
És jól is teszed. Amint elkezdesz romolni porba leszel alázva, droid köcsög biloggal a seggeden.
(#7733) gzbotii
Fütyül, tapsol?
(#7735) catroot
Amúgy Neked mi van rajta, Zseléscuki?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #7733 üzenetére
Csak az a baj, hogy ugrana a gari. Írták is a fórumban, hogy valaki hiába tette vissza a gyári rom-ot, észrevették és elutasították a garanciális javítást.
Így inkább maradok a gyárinál (amúgy nincs vele semmi bajom, akadni sem nagyon akad amúgy).
(itt a mókolt rom videón)
[ Szerkesztve ]
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz catroot #7735 üzenetére
Rohadtul irritál az összes ilyen videóban, hogy csak a főképernyőn lapozgat, meg párszor belép a beállításokba. Miért nem nyit meg appokat, váltogat közöttük és nyomkodja úgy, mintha ténylegesen használva lenne? Ez így lóf*sz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #7736 üzenetére
Nekem egyszer egy csaj irt ejjel 3-kor, hogy miert nem alszok. Aztan 2 orat dumaltunk
(#7735) catroot: ez eleg ganyul nez ki...nem keves Sense elemel. Biztos van ra normalis Holo UI-s is valahol...
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #7740 üzenetére
Az amúgy egy tegnap előtti kép volt, csak egy csaj mondta, hogy tegyem fel. Be is tag-eltem rajta, nézd meg. Jó kis bőr.
Beszélgettünk négyszemközt kb. félórát. Hát művészet volt az, hogy ne bámuljam a melleit.
Szégyen, de összejött.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz catroot #7742 üzenetére
Öregem, Te tényleg nagy művész vagy. Ezek tőgyek a dugáson kívül bármiről elvonja a figyelmet.
A sok hülye meg a szemét dicséri a képeken.Amúgy nagyon jó kis cafat.
Más
Tényleg szégyen amúgy. A legperverzebb bandából kerül ki már három moderátor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest