Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Mikor megékérkeznek és magyaráz, hát igen... Nem sok DVD-t vettem az elmúlt 1-2 évben (talán csak az Eredet és a Becstelen Brigantyk kerültek így haza), de ezt meg fogom, már csak tiszteletből is.
Meg azzal a lendülettel csinálok egy marathont Tarantino filmjeiből
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pushalias
addikt
Én meg újra nézem a GoT első két évadát, hogy izzítsak a március utolsó naján kezdődő 3. évadra.
-
catroot
veterán
Na, haverom beajánlott egy sunának, aszondja "jelöld be FB-n, már várja". Erre rákerestem, bejelöltem. Még meg se száradt a tinta a notifikésönön, már vissza is jelzett.
Viszont a nemzetközi helyzet többek között fokozódik, mert van barátja!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #7360 üzenetére
Mit gondolsz Te rolam. Nem vcagyok en pirigy es remelem catroot sem az.
catroot: Egy csaj es a baratja. Tokeletes parositas. Nincs vele gond, nem zaklat, nem eroszakoskodik es ami a legfontosabb, dugas utan siet haza, nem neked kell elkuldeni. Mert megtudnak am sertodni, mikor 1 percel az aktus utan elhangzik a "Hivok neked egy taxit" buvos mondat. Errol kene leszoknom.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #7366 üzenetére
Igen, de en csak annyit latok az ismeroseidbol ami kozos, szoval 3at
@mukibuci: nem tudom, nekem az faj a legjobban abban amit linekltel, hogy bar a fullost irhatta volna 2 "L"-el. Vagy 3 mint Lalll
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pushalias
addikt
válasz philoxenia #7370 üzenetére
Amint írtam, én még az elsőn sem vagyok túl, sőt. Telefonon van fent, és mostanság nem sokat utazom, ezért ritkán olvasok telefonon.
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #7376 üzenetére
Ja, az ugy mindig sokkal izgalmasabb
De a szerelem legyozi a tavolsagot is es nem fog gondot okozni az ingazasEn most magyarazom az exemnek, miert is nem mondtam el neki, hogy anno egy masik csajjal is talakozgattam, akirol annyit tudott, hogy baratok vagyunk...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #7378 üzenetére
Hat arra, hogy lekested a buszt megse foghattad
Amugy annak, hogy olyan kozel lakik temerdek elonye van amig jol mennek a dolgok de amikor rosszabbra fordulnak akkor mar csak a baj van vele (feljon hozzad valaki, stb )Amugy meg en nagyon aval szivtam, amikor elso eves egyetemista koromba aval a csajjal laktam, akivel nagyon osszejottem volna...de kullombozo okok (50-50% ketton kreszerol ) vegul nem...es hat olyankor egy masik csajt felvinni Akit felviszel is hulyen nez, meg a kolegina is. Voltak erdekes szituaciok
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz philoxenia #7374 üzenetére
Szerintem meg egy e-book reader a megoldás, vmi e-ink-es. Bár lehet csak én utálok folyamatosan lcd-t bámulni, sok olvasástól kifolyik a szemem. Olvastam már könyvet notin, meg telón is, de nem az igazi.
Vagy meg kell venni a könyvet, olyan szépen mutat a polcomon az 5 kötet, és milyen szép lesz, ha meglesz az utolsó 2 is. Persze az olvasással én is megtorpantam most, a 3. könyv harmadánál tartok kb, de most lesz időm, úh folytathatom végre. -
félisten
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #7382 üzenetére
Akkor én most rohadtul átérzem a helyzetedet...
(gyk. jelenleg nincs barátosné (azokon kívül akiket persze fűzök) és éppen borozok)
más:
van még olyan elvetemült fórumtárs, aki tolja a DIII-at?
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
fiuk, atallok a sotet oldalra.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Lall
veterán
válasz gzbotii #7393 üzenetére
GT540-et neki, hadd vezekeljen.
negyedes: Tudtam én, hogy vesszőt felejtettél csak gondoltam rádpróbálok. Ja, az aláírásod második része?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
catroot
veterán
Ki is szedtem a linket, f.szért szórakozik.
Nem hinném. Az ismerősei mondták, hogy szarjam le, hogy van pasija, úgyis már gatyán van a kapcsolat.
Amúgy annyira nem örülök neki, mert már jártam így. Ha a csaj csak kefélni akarna, akkor én még benne lennék, viszont a helyzet úgy fest, hogy a lányka azért nem csak egy estét akarna, hanem eleve többet.
Így meg esélyes, hogy később rájön, hogy csak a mostani lovagot szeretné, vagy velem akarja kissé felturbózni a döglődö kapcsolatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest