- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, de nem találok egyértelmű választ rá. Szerettem volna kipróbálni a Windows 10-et, ezért tavaly új gép vásárlásnál telepítettem egy kalóz verziót. Most szeretném megvásárolni és frissíteni. Ilyenkor mi a teendő? A lényeg az, hogy nem akarnám újratelepíteni, mert van már rajta egy csomó másik program, steames játék stb. Lehet azt, hogy beaktiválom a megvásárolt licenc kóddal és minden marad a régiben? Vagy hogy?
-
Ronaldohun
tag
válasz Cs1csó #118184 üzenetére
Persze, nem jogszerűen. Torrent oldalról szedtem le és "hackelős" megoldással aktiváltam. Ki akartam próbálni előbb, mert előtte sokáig Win7-em volt, de nem szívesen álltam volna át (a megszokás, ugye), de néhány szükséges program megkövetelte a Win 7-nél magsabb OS-t. Végül is nem bántam meg a váltást, ezért is akarnám megvenni.
-
Ronaldohun
tag
válasz King Unique #118185 üzenetére
PRO verzióm van. Nem nagyon voltam képben ezzel az "ingyenességgel". Meg jó lenne, ha tudnám néha gond nélkül frissíteni.
-
Ronaldohun
tag
válasz Pyttawrx #118196 üzenetére
Pyttawrx , RoyBatty :
Aktivátorral lett megoldva. Lehet megpróbálom először a termékulcs megadást. Ha valami vacakol akkor végső megoldásként marad újratelepítés. Nekem csak annyi a lényeg, hogy normálisan menjen, meg gond nélkül tudjam frissíteni.
Köszönöm a segítséget!
EDIT:
King Unique: igen, PRO verzióm van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest