Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DarkFater #60027 üzenetére

    Vagy ki tudja, hogy azokon a gépeken is mi és hogyan van...Mert azért korántsem mindenkinél produkálja a felsorolt dolgokat. Bár erre szokták azt mondani, hogy az adott hardver- és szoftverkörnyezetben. Meg pl. ez a 10-15 perces boot már önmagában kissé abnormális még HDD-vel is. Ha maga a tényleges bootolási folyamat, az indítástól a desktop megjelenése tart eddig, akkor ott valami nagyon el van cseszve... Ha az OS teljes felállása, akkor meg ki tudja, hogy mennyi programmal van megpakolva, mik indulnak el automatikusan stb. De egy sok erőforrást felemésztő AV is be tudja lassítani rendesen.

    "az SSD-jét leamortizálta 86%-ra 100-ról"

    Hú, ezért is biztos a 10-es a felelős, mert 100 TB-okat írogatott rá... :W Vagy ki tudja, hogy mit csinált rajta az illető...Meg vsz ezen cikket sem olvasta és értelmezte...

    De persze ilyenkor jön, hogy bezzeg a 7-es alatt... Ja, vissza lehet állni, aztán amikor majd szűk 3 év múlva megszűnik a támogatás, akkor lehet majd kapkodni. Meg, amikor a legújabb hardverekre nem megy fel, főleg UEFI boot módban, vagy éppen nem lesz hozzá frissítés stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák