Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Sziasztok,

    Remélem jó helyen járok.

    Windows 7 licensszel rendelkezem. Szeretném kihasználni, míg ingyenesen lehet Windows 10-re frissíteni, hogy mindkét rendszerre érvényes licenszem legyen, azonban HP 6730b laptopom van, ami úgy néz ki, nem tud mit kezdeni a Windows 10-zel, többször is nekifutottam a telepítésnek, azonban a rendszerbe nem jutok be, csupán fekete képernyő fogad, ráadásul még kurzorom sincs (ilyen felállásra legalább láttam pár megoldást a neten), így elkerülhetetlenül mindig újraindul a gép, illetve visszaáll a Windows 7.

    Volna ötletetek, hogy tudnám valahogy Windows 10 kompatibilissé tenni a kódot legálisan, vagy valahogy mégis életet csiholni a videókártyába és elindítani a rendszert? Utóbbi kérdést illetően biztos sok hasonló érdeklődés volt már, de tudom hogy nincs két egyforma gép, ezért kérdezek inkább erre is rá.

    A licenszem elvileg nem géphez kötött, de sajnos nincs lehetőségem másik gépen kipróbálni, tudok-e Windows 7-ről 10-re frissíteni - illetve csak egy mezei asztali gépen tudtam tesztelni, de azon - dedikált videókártya híján - szintén nem sikerült a váltás.

    Előre is köszönöm!
    Péter

Új hozzászólás Aktív témák