Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz Sztlaci #17428 üzenetére

    Nálam pl. semmi probléma a 10-el, minden stabil. Hogy nálad miért nem ilyen? Más driverek, más hardverek, amikhez a gyártó nem adott ki a Windows 10-hez drivert, tehát nem a Microsoft a hibás. És ha egy driver rendellenesen működik, akkor a gépeden az BÁRMIFÉLE hibát tud okozni. Én is szívtam életemben driver hibák miatt elég sokat...tehát már eleve úgy kell egy gépet megvenni, hogy okosan ki kell választani a megfelelő hardver elemeket. Egyáltalán nem mindegy, hogy mivel mit párosítasz, de ennek az a hátránya, hogy sokat kell bújni a neten a fórumokat, az alaplap kompatibilitási listáját is pl., szinte mindent. De utána hálás leszel érte, ha egy atomstabil rendszered lesz. Kicsit többet kell a gépedre költeni, mintha a legolcsóbb cuccokat összedobod, de hát annak az a hátránya, hogy nem lesz normálisan működő számítógéped.
    Pl. laptopoknál is lehet gagyit választani sajnos, ott is alaposan utána kell járni, hogy vannak-e driver hibából adódó bugok, rendellenességek.

    Aktiváltad már a 10-et, nem? Mármint aktiválva volt, megnézted? Elvileg ha frissítettél, akkor az után beaktiválja magát.

    A Win7-et, fel tudod tenni minden gond nélkül, tudod aktiválni. Nem veszik el semmi licenc, ugyanúgy használhatod a gépeden.
    Ha majd tiszta telepítést csinálsz Win10-el(már ha a frissítés során neked egy aktivált Win10-ed volt), akkor automatikusan beaktiválja magát ha lát internetet a géped. Ezt már ezentúl bármikor meg tudod csinálni a gépeden. Amikor kéri telepítéskor a kulcsot, akkor egyszerűen kihagyod azt a lépést, és mikor beléptél a Windows 10-be, akkor fogja aktiválni magát, természetesen internet kapcsolattal.
    Egyszerűen az alaplapod alapján aktiválja be magát a rendszer, ennyi a dolog kulcsa. :)

    De fenti összefoglalóban ez is le van írva, olvasd el!

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák