Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sweet Lou 6

    addikt

    válasz a1200 #29217 üzenetére

    1 ez így van. ha ilyen sok lapot akarsz nyitva tartani egyszerre, ahhoz több RAM kell windows 8 alatt. a firefox beállításainál jelöld be, hogy csak azokat a lapokat töltse be indulásnál, amikre rákattintasz, így tényleg csak azok a lapok lesznek a memóriában, amelyeket használsz, így kevesebb memóriát fog használni.

    2 az XP támogatása jövőre jár le (még kb. 1 év), utána már nem jönnek rá frissítések. utána is tudod majd használni, csak épp nem biztos, hogy biztonságos lesz.

    2a :K

    2b valószínű arra is felmenne (max. nem lenne mindenhez driver), csak éppen semmi értelme sincs. egy mostani gép gyorsabban, hatékonyabban működik az újabb windowsokkal.

    3 win7-re már jött SP1, win8-hoz nem "szervizcsomag" fog jönni, hanem feature pack, a lényeg, hogy több lesz, mint egy szimpla szervizcsomag (windows blue néven cikkeznek róla).

    4 én megértem, hogy fontos az a 100+ tab, nem mondom azt, hogy szokjál le erről (meg amúgy sem tudnálak meggyőzni valószínűleg). én csak annyit állítottam, hogy ha egy mostani OS-en böngészel így, ahhoz sok RAM kell, szerintem min. 4 GB vagy több.

    4a értjük, nyugi, pl. én most is egy 6 éves notebookot használok :)

    6 lehet, hogy jönnek frissítések, de a program a 2007-es körülményekre lett tervezve, nem véletlen, hogy évente jönnek ki az antivírusokból újabb verziók. és ez az ingyenesekre is igaz.

    7 lehet, viszont a nem idetartozó kérdések egyre jobban áttekinthetetlenebbé teszik a topikot. lehet, hogy a hardveres topikban pont ugyanezek az emberek válaszolnak majd. emellett, lehet majd valaki rá akar keresni ugyanerre a kérdésre később, ezért jó, ha a témánál maradunk.

    sweetlou6.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák