Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz micafighter #35336 üzenetére

    A rendszervisszaállítás ki van kapcsolva.

    Még az XP-vel szerzett tapasztalatom, hogy semmit nem ér. Annál is maximum akkor működött, ha teljesen friss volt a telepítés, és az OS-en kívül maximum az alaplapi + hangkártya és VGA driver-ek voltak telepítve.

    Amikor már számos egyéb szoftver is, akkor soha, egyetlen alkalommal sem volt képes visszaállítani a korábbi állapotot, ha valami probléma volt. Ezért aztán egy idő után ott is kikapcsoltam. Jobban jártam a felszabaduló merevlemez területtel. :K

    Ezért a Win7 telepítése után is azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam.

    Egyébként sanszos, hogy ugyanolyan rosszul működik, mert az már Win7 alatt is sokszor előfordult, hogy hibásan indult az OS, emiatt még a boot-ot követően elindult az "ellenőrző" mód.

    Sok perc keresgélés után, soha, egyetlen alkalommal sem volt képes megoldást találnia a hibára. Szóval egy ideje, ha ilyen fordul elő, akkor inkább átugrom ezt a lépést is, és "normal" módban indítom el az OS-t egy-egy "összeomlást" követően.

    Szerk.: Szerintem az egyetlen működő, és egyúttal a legbiztosabb rendszervisszaállítás egy "ghost"-olt image visszapakolása a HDD-re.

    Tényleg... manapság melyik szoftverrel lehet/érdemes ilyet készíteni, ha nem akarja az ember a Norton Ghost-ot használni?

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák