Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Azt mondja meg nekem valaki hogy a jó istenbe van az, hogy esélytelen amikor japán gépek ellen megyünk orosz gépekkel (HB csatáról van szó). A Yak-1B-m forduló ideje papír szerint 18.5 mp, míg az A6M2 japán gépnek 19.1 mp, mégis totálisan gyorsabban fordul, esélyem nincs fordulóharcban
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #269 üzenetére
Ha az igazi szimulátorokhoz szoktál, javaslom próbáld ki a historical battle módot, teljesen más mint az arcade
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #273 üzenetére
Szerencsére pont ezért eltérő mennyiségű pénzt és xp-t kapsz a csaták után (értelemszerűen arcade ér a legkevesebbet, full a legtöbbet).
Ha nem így lenne mindenki arcade-ben farmolna.
-
BoB
veterán
Most hogy hazaértem külföldiából látom hogy már steam-en is elérhető a játék. Ti melyik klienst használjátok?
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #282 üzenetére
Úgyse jönnek át HB-ra úgyhogy nem zavar. Ha meg mégis, sokáig nem repülnek
WOT-on azért szerintem rengeteg gyerek játszik, azt ne felejtsük el. Nem várhatunk el olyan somindent egy 8-10 éves gyerektől.
-
BoB
veterán
Valaki próbálta már a full real-t? Ki kellene próbálni mert még pedálom is van a boton kívül. Csak lusta vagyok magam elé venni
-
BoB
veterán
Valamelyik update-ben átállították a bombázóknál a lövész irányítását? Mert most invertálva van az y tengelyem de csak abban... Így képtelen vagyok célozni vele
-
BoB
veterán
Jól van, akkor majd előveszem a cuccost és kipróbálom először!
Más: egy jó kör után Beaufighter-el (az 5-ös szintűvel) 22 ezer pénz és 11 ezer xp HB módban. (prémium nélkül.)
Arcade-ben menyi szokott jönni egy jó körre?
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Hát kipróbáltam a Full real csatát. Felesleges belekezdeni fejkövetős cucc nélkül.
Valamint pedál nélkül sem jó mert az oldalkormány fullra kitérítve vagy sehogy billentyűzettel.. nem lehet célozni értelmesen földi célokra (légi harcban nem volt részem.)
Szintén Beaufighter:
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Szerintem próbáld ki Te is, meg fog változni a véleményed. Inkább pedál ne legyen.
Az a probléma, hogy a külső nézet tiltott, a repülőket pedig semmi sem jelöli. A kokpit kitakarja a látótér nagy részét. Jön a légi harc, elmegy melletted, elkezdesz fordulni, de hol van? Elkezdesz nézelődni, de mindeközben nem lehet irányítani a repülőt. Megtalálod, nézet vissza, repülő fordul, de akkorra már máshol van. Egyszerűen képtelenség felvenni valaki olyannal a versenyt akinek fejkövetője van.
Én csináltam itthon magamnak a DCS szériához a Wii távirányítójával és pár infra leddel.
De e szerint egy webkamera is elég fejkövető szoftverrel: War Thunder Head Tracking - No TrackIR Needed
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #302 üzenetére
Ha már igazi szimulátorokról beszélünk, számomra csak a DCS széria az, és csak azok amikben csak egyetlen géppel lehet repülni. Tehát Flaming cliffs nem.
Egyből megfogott azzal hogy csak ahoz hogy beindítsd a fekete cápádat (KA-50 black shark), kb 25 dolgot kell kapcsolni a fülkében. Persze a sorrend részben számít. (jó persze van cheat-es egyből indító is tudom)
A legtöbb ember már itt feladja és nem játszik többet[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #318 üzenetére
Én is szoktam használni az a és d gombokat gyorsabb döntéshez, meg néha a q és e gombokat ha nagyon lassítani kellene (jobbra balra kitérítem a gépet hogy jobban lassuljon).
Tényleg rendkívül zavaró hogy a felhőben fogalmad sincs egy két manőver után merre van a gép orra.
raggg: az xp gépre, nációra és a játékosra gyűlik. A gépre gyűlőbő engedi meg hogy normál kreditért fejleszthesd azt a repcsit, a nációra gyűlő meg ugye új repcsiket tesz elérhetővé azon a nemzeten belül. A "fő" azaz a játékos szintjének nemigazán van hatása azon kívül hogy eldönti a rendszer kivel rak össze és milyen dekorációk érhetőek el.
A hangár úgy működik, hogy egy gépet csak egyszer kell megvenni és kész azután mindörökké megmarad. Csak a személyzetet kell kiképezni rá hogy tudja vezetni.
Ezért én úgy csinálom, hogy az egyik helyre teszem mindig az együléses gépeket, egy másikra a kétüléseseket (ahol van még egy darab lövész), majd a harmadikra a soküléses bombázókat.
Azért így teszem mert vadészgépen felesleges a lövész képességeire pontot rakni hiszen nincs is. Bombázón meg extra lövészeket kell képezni ami szintén nem szükséges egy kétüléses támadó gépre.
-
BoB
veterán
Olyan volt hogy vadász volt feltöltésen a kifutón amikor jött egy ellen bombázó (asszem PE-2 volt). Valahogy átcsúszott a mi vonalunkon, én voltam az egyetlen aki elkezdte üldözni de má nem értem utól és sikerült lebombáznia a földön álló gépünket.
Azért is izgalmas a HB mert csak egyetlen repülőd van. Ha lelőnek, nincs másik gép És természetesen könnyebben lelőnek mert valóságosabb a sérülési modell.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #335 üzenetére
Azért ha letöröd az egyik szárnyat már nem fogják megjavítani a gépet, legalábbis HB-ban nem.
Sokszor azért is szoktak felszálláskor balesetet szenvedni mert a netkapcsolat szarakszik és összevissza kezd el mozogni a gép ami a levegőben elmegy ha nem dogfight-ban vagy de a közel a talajhoz már nem annyira.
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #337 üzenetére
Én nem szoktam nagy tolongást látni leszálláshoz A csapat fele azért meg szokott halni mielőtt visszaindulhatna újratölteni. Na meg a légi harcból sokan úgy jönnek vissza felé hogy átfúj a szél a gépen vagy a szárnyain mert van rajta pár lyuk
Úgy meg nem annyira könnyű leszállni ha az egyik szárnyról már letört a vezérsík a másikon meg lyukas.
Ezt nem azért írom hogy megvédjem a balfaszokat, csak azért a kép árnyaltabb annál minthogy szimplán kijelenthessük hogy aki nem tud leszállni az csakis azért lehet mert hajózó hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Igen, a repülőknél a reward jelöli hány százaléka jár a lóvénak és xp-nek az ütközet után. A research screen-en jobb alul ki tudod választani hogy az arcade, HB vagy real módban mutassa. Egy ébként ilyesmi értékek szoktak lenni:
60% arcade
150% HB
160% realEzek csak hasraütésszerűek de asszem pl a kittyhawk-on pont ennyi.
-
BoB
veterán
Most lett vége egy egészen izgalmas csatának (persze HB). Oroszokkal japik ellen, IL-4 el voltam én. (orosz bombázó)
A csata végére 1-1 repülő maradt. Én és egy vadész az ellen sorai közül. Idő rengeteg volt még. Törtem a fejem utántöltés után mi a jó fenét kellene csinálni, erre megláttam hogy a vadász a földi célpontokat támadja.Jött is az ötlet: nemsokára elfogy a lőszere, le kell majd szállnia! Irány az ellenfél reptere szépen csöndben, jó magasan. Közben figyeltem hogy látom e még hogy lövi a földi egységeket. Féltem nem érek időben a bázisukhoz. Nagy örömömre sikerült, ő még mindig lövöldözött mikor én elkezdtem körözni cirka 2500m magasan, oda nem is lőtt a légvédelem.
Egyszercsak látom hogy közelít a reptérhez Észrevett sajnos, átrepüléseket kezdett el csinálni, én meg vadul próbáltam mindig úgy fordulni hogy tudjk bombázni de csak nem akart leszállni. Ezt játszottuk pár percig. Szerencsére az üzemanyag nálam rengeteg, nála kevés. Gondolom tudta hogy hiába próbálkozik én tovább tudok levegőben maradni.
Végülis leszállt amit próbált úgy időzíteni hogy ne tudjak visszafordulni rá időben (a gépem ugye nem képes zuhanó bombázásra). Mondanom sem kell hogy annyira izgultam hogy konkrétan remegett a kezem, tudtam hogy ez lesz az egyetlen esélyem, újrafordulni nem lesz idő. Az éles forduló után a bombázó nézetben a gép vadul húzott jobbra-balra még mikor a célkereszt nagyjából elhaladt a gépe felett. Dobtam 2 bombát, majd vártam... Nagyjából 10-15 másodpercel később: a gép megsemmisült!
Így megnyertük a csatát. Az ilyen izgalmas élmények miatt öröm játszani
ui.: bocs ha kicsit hosszúra sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Ma 18:00 -tól 21:00 -ig a második nyertes csatáért 100 arany sas, az ötödikért 200 arany sas jár!
-
BoB
veterán
Felszállás után totál egyenesen repülök, erre valami idióta nekem jön (csapattárs) és lezuhanok. És még nekem kell fizetnem 11 ezer pénzt
-
BoB
veterán
Miért kellene megválni gépektől? Ez nem a wot meg wowp, itt megmaradnak a repülők. Vagy ha arra gondoltok hogy arcade -be több repülőt tudtok vinni egy csatába az más. Szerencsére aki csak HB-zik annak semmi értelme hangárt venni, erre se kell költeni.
(#463) Wans: "maga a fejlődés nincsen olyan szorosan a pénzhez kötve."
Végülis prémiummal csak dupla olyan gyors a fejlődés
(#465) Wans: JU-88 nem egy vadászgép persze hogy nem jó légiharcban
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
1. Akkor buktad ha csak egyszemélyes géppel repülsz azon a garázshelyen -> még mindig adhatsz bombázót nekik
2. Akkor már nem szerzel azzal a géppel xp-t -> nem fejlődik az xp sem a fióknak (ami lényegtelen), sem a nemzetnek(#471) PAtr0n: szerintem te kevered ezt a játékot a world of warplanes-el
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
1. Majd arra figyelj hogy nem mindegy hány képzett lövész van és hány lövész kell ténylegesen a gépre mert alapból csak egy van, amíg nem lesz képzett amennyi kell sokkal szarabbul lőnek
2. nemtudom de nem is lényeges mert mire eljutsz odáig hogy a géppel már nem lehet xp-t szerezni már rég több szinttel feljebb vagy
-
BoB
veterán
Ma egy hülyegyerek azzal játszott felszállás után hogy minél közelebb repüljön hozzám. Persze letörte a szárnyamat. Eredmény: ez lett a duplázós csata, 0 pénz 160xp
-
BoB
veterán
Akit érdekel DCS széria több tagja -70%-os steam-en.
-
BoB
veterán
Csak HB-t játszom, eddig egyszer fordult elő amit első körben írtál. Szerintem mindenképpen érdemes, őszintén szólva egyetlen csatára sem mennék már árkád módban (a legelején játszottam azokat amíg nem vettem észre hogy van más mód is.
Minden életszerűbb, köztük a terep is ami nevetséges az árkád módban.
-
BoB
veterán
válasz aNorganiK_ #517 üzenetére
Én: attól függ milyen fegyver. 20mm és fölötte 600-ra szoktam mert van benne elég erő és jól jön ha szemtől szemben "kinek nagyobb a tűzereje" harc van.
Alatta 400-ra szoktam.
Földi egységet támadó csata gépen (pl. IL-2) meg 800-ra.
-
BoB
veterán
válasz aNorganiK_ #520 üzenetére
Csak nem Beaufighter X? Azon 400-on hagytam mert a 12,7-esek nagyon messze vannak egymástól.
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #523 üzenetére
Úgy látszik nagyon hozzászoktál az arcade-hez és a végtelen lőszerhez ha elakad a fegyver. Nekem nagyon ritka hogy előfordul, és olyankor is azért mert elvesztem a fejem
-
BoB
veterán
válasz Stauffenberg #533 üzenetére
Ha ez megnyugtat, én szoktam másoknak segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest