Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem csodálkozom.
-
DraXoN
addikt
Ha így viszik... akkor jövőre ár emelés
A részemről nem tudom rávenni magam, hogy ennyit költsek egy zsebben hordható számítógépre, inkább veszek laptopot és egy olcsóbb telefont.
Év elején gondolkodtam rajta, de csak impulzus vásárlás lett volna valós érvek nélkül... Üzemidőben úgy se lett volna jelentősen jobb, más ok meg nincs cserére a mostanimnál se (de üzemidőben minden csúcstelefon pocsék, az erős SOC miatt lehetettlen a jó üzemidő... vagy max ha az akku is "túl nagy" és nehéz készülék lesz). Jó üzemidőnek én a 3-4 napos standby időt érteném. Ezt max középkategóriás telefonok tudják.
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
-
zseko
veterán
Engem sem a mérete zavar, hanem az ára.
Egyszerűen nem ér ennyit.HR24.hu
-
ORCA58
addikt
Régi szép idők, mikor napokig nem kellet tölteni az ici-pici telefont.
Nem értem, hogy ugyan ahhoz a feladathoz miért fogyaszt többet egy csúcs telefon mint egy olcsó. Nem játékra gondolok, hanem telefonálás üzenetek küldése, fogadása, naptár használat és készenlét idő. Ha tényleg olyan fejlettek azok a procik, minek pörgetik a magokat, mikor nem kellene? -
manokaki
őstag
Én idáig kipribáltam az összes S-t , de ezt már nem fogom ennyiért , meg öszintén ,semmi változás már évek óta , nekem az S8- S9 tetszett a legjobban méretben külsőleg ..
-
DraXoN
addikt
Mert nem ugyan azt csinálja.
Egy univerzális processzor, operációs rendszer van a mostani "telefonokon", nem pedig célhardver fix funkciókkal (és rá valami rendszer, alacsony szinten programozva).Ezek gyakorlatilag mini számítógépek, rengeteg folyamatos háttér folyamattal. Itt a telefonálás, üzenetküldés csupán egy-egy alkalmazás ami a háttérben is fut, hogy működjön a funkció ha kap rá jelet a szolgáltató irányából.
De az alap funkcióktól eltekintve is többet csinál a mostani telefon. Pl. internet fut... internetes üzenetküldő(k) fut(nak) (utóbbiakat tiltáltottátok már le? 2x-3x nagyobb lesz a készenléti idő). GPS-t ki kapcsolja állandóan ki-be? (régen lehetett app által vezérelni... ez manapság csak manuálisan megy mert így kap extra statisztikát google/apple ... más valódi oka nem volt). Bluetooth megy, mert kapcsolatban van a karórával, "okos" zárral (lakásnál, irodánál). .. de lehet még folytatni a listát. Más kérdés, hogy kell-e annyi számítási kapacitás ami egy-egy csúcsmodellben van. A középkategóriás chippek sokkal jobb készenléti fogyasztással rendelkeznek, így azokkal elérhető a több napos üzemidő (ha van a készüléknek egy 4500-5000mah értékű akkuja ... persze ez is katasztrófa, a régi telefonok ezt 600-800mah-ás akkukkal érték el).The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
-
ledgeri
nagyúr
...és tökéletes nevezéktannak köszönhetően nem lepődtem meg, mert A24-ra gondoltam...
Miért is jó, hogy a flagship le van maradva a többihez képest az utolsó számjeggyel, vagy vica-versa?anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
-Skylake-
addikt
istenem az az alcim. mi az hogy senkit nem zavar, persze hogy senkit, epp azert veszik. lol....
Skylake
-
opr
veterán
Ha ugyanugy hasznalod, ugyaugy birjak ezek is.
Ok, a samsung nem biztos, borzalmasan sokat fogyasztanak akkor is, ha nem hasznalod, de normalisabb szoftverrel szerelt telefonokra igaz a fenti.
Lepj le a mobilnetrol, kapcsold ki a wifit, a bt-t, a gps-t, meg minden egyeb szart, ami nem volt a regi telefonodban sem, hasznald kizarolag telefonhivasra es sms-re es lass csodat, 1-1,5 hetig fogjak birni akkuval.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
*RLaci*
addikt
" borzalmasan sokat fogyasztanak akkor is, ha nem hasznalod"
Ez már pont erre a szériára nem igaz, nagyon jó üzemidővel bír mindhárom 23-as.
-
Georgexy_hun
tag
Az első Samsungom a HTC - k óta amit jó használni és nem csak azért vettem, mert a többiből hiányzott valami.
Egyértelműen térugrás az s9+, s10+, Note 20 Ultra 5g - hez képest.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
joey04
titán
Miért lenne zavaró a mérete?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
batai15
félisten
Nem csodálkozom hogy jól fogy. Minap fogtam egyet ,nagyon bejön a mérete, a dizájn és mióta normális Android telefonom van tudom hogy van élet az iOS után is.
Nem kétség hogyha most kellene vennem telefont s23 lenne az . -
manokaki
őstag
Most komolyam ,a külsőben mi fogott meg az S22-hőz képest az S23-ban ? Csak nem a kamera ,hogy egy sikban van a hátlappal !? Ha legalább az oldalát simává tennék mint az Iphone-nak ,vékony ketettel akkor valami formája lenne ,de igy ,hogy az oldala is domboru , mint 10 évvel ezelőtt
-
nünüke1975
aktív tag
"Viszik minta a cukrot"ez azért erős. Nem mondanám hogy olyan olcsó lenne, de kinek a pap kinek a paplan
Nagyon elszálltak az árak de ez úgy tűnik nem látszik a vásárlóerőn, igy a samsung se fog észbe kapni hogy gyerekek adjuk olcsóbban a csúcstelót mert sokat bukunk. Kettő s telefonom volt az s4 és s8 akkor még úgymond emberi ára volt szolgáltatónál de most hogy egy a54 is 210ezer ezt már sokan nem bírják vagy nem akarják benyelni. Köztük én sem. Sajnos ebbe a kategóriába nincs normális telefon 150k alatt. Talán a Xiaomi ami kitudja milyen cucc.
-
gabesz839
senior tag
válasz
nünüke1975 #27 üzenetére
Persze nem látszik a vásárlóerőn és nem is lesz olcsóbb, miért lenne? Ne Magyarországban gondolkodj. Szerinted a samsungot érdekli hogy nálunk az emberek szarul keresnek, hogy húsz százalékos az infláció, hogy kevesek a bérek, hogy szar a forint. Rokonom megvette a plust német fizetésének a felébe sem kerül.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
opr
veterán
Nekem ezzel megmondom őszintén, hogy az a bajom, hogy az első galaxy S óta minden Samsung topikban el van ez mondva minden évben, hogy "neeeeem, az idei már neeeeeem!" akár a random 20mp-es beakadásokról kérdezel, akár az újraindulásokról, a random merülésről, a térerőről, akármiről.
Így lett nekem is note 10... Persze produkál ez is mindent, ami miatt már az sII-t is utáltam, mint a szart.
És akkor most megint le van írva, hogy neeeem, az idei már neeeem, dehooooogy, és el kéne hinnem. Normál esetben legyintenék a dologra, de most tényleg van rá lehetőség, hogy igaz, nem csak az van, hogy megszokták a samsungosok és nekik ez a normális, tehát észre se veszik, de bakker... Olyan rohadt nehéz elhinni.
És akkor most szaladjak bele megint egy ekkora f@szba tátott szájjal amikor végre lecserélem ezt a fost? Vagy most végre tényleg igaz az, amit minden évben elmond minden samsungos és még sose volt az?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Pythoncobra
tag
válasz
nünüke1975 #27 üzenetére
Ne a hazai vásárlóerőhöz mérd az árakat.
A magyar várlóerő a fejlett országokénak töredéke.
Erről nem a telefongyártók tehetnek.
Halom rokonom, barátom él tartósan külföldön, tudom miről beszélek. -
*RLaci*
addikt
-
Jack Oneill
veterán
válasz
nünüke1975 #27 üzenetére
A54 Telekomnal listaaron, mindenfele csomag es huseg nelkul 170 korul van. A 256 GB verzio 10ezerrel dragabb.
-
opr
veterán
Ez napi használatból adódó tapasztalat, nem előítélet. Ma is azt használom, mert nem szeretek cserélni, amíg nem muszáj, mert csak a bolygót cseszem vele szét meg a tárcám vékonyítom. Plusz megint belakni nulláról egy új telefont... Blahhh, hideg futkos a hátamon a gondolattól is.
Legutóbbi nagy beakadás utáni újraindulás... Tegnap előtt volt. A megugorhatatlan akadály a 400.000ft-os csúcstelefonnak az volt, hogy egyszerre kellett volna navigálnia google mapson, meg a zenének szólnia Spotify-ról. Ok, már három éves, de sajnos ez nem a korral jött neki. Pedig még csak nem is vagyok poweruser.
Szóval eléggé meg vagyok lőve.
Mert ott lenne a sony, de a kretén állatok nyomják a hülye 50.000.000:1 képernyőarányt, meg a kamera nem túl jó auto módban, vagy ott a Samsung, ami... Ami olyan hulladék, hogy nem igaz, de most van rá reális esély, hogy tényleg nem. Mert amúgy csomó szoftveres extra van benne, amit viszont imádok. Csak működne rendesen...[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
Pythoncobra #31 üzenetére
Csak annyit mondok hogy nálunk a legmagasabb az áfa
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
Jack Oneill #33 üzenetére
Akkor is sok
-
dnelb
addikt
válasz
nünüke1975 #27 üzenetére
"Nagyon elszálltak az árak"
kulfoldi valutaban olcsobb mint anno az s20 volt[ Szerkesztve ]
-
dnelb
addikt
válasz
nünüke1975 #38 üzenetére
de akkor miért kapna észbe a samsung? hol érdekli szerinted hogy mennyi fogy 1 ilyen bizonytalan putri országban mint a mienk? ők nem emeltek árat
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz
nünüke1975 #27 üzenetére
Fórumot olvasva ár-érték arányban jelenleg az S21 FE-t mondták a legjobbnak amit egyáltalán megéri megvenni, ha valaki jobb telefont akar, az összes alatta lévő Samsungot nemigazán.
HR24.hu
-
opr
veterán
válasz
Balika911 #41 üzenetére
Most mondta az asszony, hogy erősen gondolkozik azon, hogy ha idén végre sikerül megszüntetni a kijelző közepén a gyűrődést, benevez a nyáron egy z fold 5-re (feltéve, hogy akkor jön), úgyhogy végül az lesz belőle, hogy majd leteszteli Ő nekem.
-
-
zseko
veterán
Mármint Samsung berken belül. Árban még nincs annyira elszállva mint a többi 'S' változat, az A szériától viszont jobb. Nem én mondtam, így olvastam többek hasonló véleményét.
Egyébként persze, erősen függ a felhasználási módtól is, kinek mi a 'jobb'. Nekem például (egyik) szempont volt a vezetéknélküli töltés, ezt egyetlen 'A' szériás sem tudja tudomásom szerint, így számomra már eleve jobb az eredetileg kinézett, és egész jónak mondott A52s-től.HR24.hu
-
ledgeri
nagyúr
Mondjuk ezt meg tudom erősíteni.
Full offline pixel 6, energiatakéros módban, asztalon kb harmadával hamarabb merül, mint egy 2016-os androidos samsung valami csak mobil hálózaton, szintén csak asztalon.anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Én is így értettem. Nekem fontos a két SIM, meg a tárhely. A Note 9 -em 512 -es volt. De, még az S21FE -ben is csak 256 a plafon. Továbbá szeretem a plusz hardvergombokat és mivel minden telómban az akku adja meg magát, ezért a kivehető akku is előny. Ilyet még az S23 sem tud.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MarciKING24
tag
Vigyázz nagyon fog neki tetszeni
nehogy neked is megtetszen...az új Samukkal semmi gond nincs egyébként, nekem most Fold4van, feleségemnek S23 és mindkettő tökéletesen és hibátlanul teszi a dolgát. Az előzőm 22U volt neki 21U, ezekre inkább azt mondanám, hogy a végére már semmi gond nem volt egyikkel sem... A 22U tudott vicces dolgokat művelni de ezt a "20 mpes akadás"-t sosem tapasztaltam, mégcsak hasonlót sem... Fold4re visszatérve a gyűrődést legalább az első 5 napig látod, utána már fel sem tűnik...
[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
dnelb
addikt
kinn van 2 honapja, már kiderült volna hogy laggol. s22u 0 percesen is laggolt, üzletben, kibontva, bárhol képes volt. s23 első olyan samsung ami még kiállítva se döccen be, felmelegedve, töltőn, max fényerőn stb.
az s22-es exynos egy nagyon hulladék széria lett sajnos, throttle alatt még az s21-es exy teljesítményét se tudja tartani. Nem is értem miért drágább használtan akár egy forinttal is mint a 21es széria.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas az előny a Galaxy S22 eladásaival szemben, senkit nem zavarnak az S23 Ultra méretei.
- BONTATLAN, ÚJ IPHONE-OK A LEGJOBB ÁRON
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Fehér 128GB K500
- iPhone 11 128GB Black - Vodafone, Garanciával
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Kék 128GB K501
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs