Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz pungora96 #8161 üzenetére

    Másik kerületekről vannak pontosabb információim, de amennyire tudom Kelenföld talán nem annyira problémás mint pl belváros 5. kerület. 5 kerületben amennyire tudom jelenleg nagyon le van terhelve a hálózat és a beépítettség miatt soká tart a közcélú hálózat fejlesztése hogy bővíteni lehessen. Nekünk is most egyik ügyfél igényét visszadobta az EON emiatt. Ugyanígy most épp az egyik Szentendrei utcában is ez volt, bár lehet az napelemes is volt...

    De amennyire tudom Kelenföldön egyszerűbb a helyzet, van is a déli részen egy MAVIR alállomás.

    Ha csak általánosan kérdeztél egy random EON-os szerelőt(aki random cím alapján nem fog neked fél perc alatt utána nézni) aki nem rokon vagy barát, akkor ha gondolod szívesen folytathatjuk privátban.

    Ha van ismerősöd, aki ASZR engedéllyel rendelkező szerelő, akivel ilyen esetekben nem jó összeveszni(nem jó az ismerőst megkerülni csak akkor ha trehány munkát végez), akkor javaslom adjatok be rajta keresztül mint "meghatalmazott" igénybejelentést, aztán majd megérkezik remélhetőleg az EON válasza hogy mi merre hány méter, mennyibe kerül és mennyi idő.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák