Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H2o-pok

    aktív tag

    Üdv
    Mint azt pár hete irtam, 15 nap alatt megérkezett az i9000 (ez a sima i9000. Mert van még a max, és pro is. Ezekben van gps, újabb a chip, és nagyobb az aksi) ami az Airpods 2 1:1 es "legjobb" koppintása. Lányomnak rendeltem, én rühellem az ilyen kiakakitású tws eket. Főleg azért mert nem jó a fülembe. Ki akar esni, szigetelése szinte 0, mintha benne sem lenne. Így meg csak cincog, szar a hangja, stb. Nem is értem hogy ez kinek jó, főleg hogy az eredeti kb 60ezer ft. Ez csak $18 volt, de szerintem 1000ft ot sem ér.
    Ezzel az ii9000 el, 2 fontos dologot lehet csak megemliteni.
    Az első.
    Ismerősöm ide adta az eredetit. Összehasonlitottam. Hát Rohadt jó másolat. 1 az 1 ben, mérete, súlya, minden. Igy az eredeti tokba is jó, a füles, tölti is. Beszárás, Iphone ra csatlakozása ugyan az mint az eredetin, Airpods ként jelenik meg az eszközöknél, tok és füles akkuszintet is jelzi. Tokon a gombot megnyomva, androidhoz kehet csatlakoztatni. Amugy iphone csatis a töltője, kábelt adtak. Wireless töltést tudja. "FülérzékelőSzenzor" is teszi a dolgát. Anyaghasználat is jeles, sehol egy sorja vagy illesztési hiba. Persze nem ezen tulajdonságok miatt vesz vakaki tws t, még eredetit sem. Hanem a hangzás a lényeg.
    2. dolog.
    Ég és föld a 2. A fake biztos nem okoz halláskárosodást, az tuti. Nagyon gyenge. Ha túl tolom akkor meg torzit mint az állat. Hangja még csak csak, elmegy, de az én berendelt 14 különböző tipusú tws ek közt ez muzsikál a leggyengébben. Egyszóval szar.
    Ha erre forditottak volna több figyelmet, akkor egy frankó tws lehetett volna. De igy nem az.
    Talán kiváncsiságból még lehet berendelek egy pro t vagy i10000 t, ezekben már újabb chip van

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák