- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Mik vannak...
Pár napja lenáciztak... mert vannak német rokonaim. Ééééérted, német = náci...
Ma megtudtam, hogy nem vagyok magyar... ugyanis éjjel volt a Szávay Ági - Amélie Mauresmo meccs, és én a nagy kedvencemnek Mauresmonak szurkoltam. (megjegyezném, hogy 10 éve szurkolok neki, amikor Ági még sehol sem volt, illetve semmi rosszat nem mondtam Ágira, nem azért szurkoltam, hogy rontson, nem éljeneztem a kettőshibáinál, stb... 2 játékost kivéve mindenki más ellen Áginak szurkolok.)
...aztán mellékesen kicsit burkoltan még lebuziztak...Eszméletlen milyen színvonal van...
-
RpPRO
őstag
Errol jut eszembe: a Gulyadomb fele nezzetek el, epitettek tavasszal egy kb 25 meter magas fa kilatot az erdobe, a 8-asrol szepen lathato. Uj perspektivabol lathato a varos.
Ha ez meg valakinek uj, ime rola egy kep.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Male
nagyúr
Jó hely az, csak "átjöttek" páran
Azóta még alakult... Mauresmotól a kommunizmusig eljutni... azért egy ilyen agyat meg kéne vizsgálni, mert tudományos szempontból érdekes lehet
Nade úgytűnik megúnták, és vége.A porallergiában a poratkának van szerepe, nem? Az meg ettől nem lesz több. Vagy van más fajta porallergia is?
Dokar: Csak szurkolok valakinek ...de úgytűnik nálunk a tenisz-szurkolók között is ilyenek vannak... azthittem eddig, hogy ez csak a focira jellemző. (A meccs csak a bemelegítés az utána jövő tömegverekedéshez.)
-
RpPRO
őstag
Kocsival teszel egy rovid turat, igy a legkonnyebb betajolni. Tehat: a korgyurun mesz a tapolcai keresztezodestol Marko iranyaba. Messzirol virit. Gyalogosan/biciKlin ( ): a gulya dombi murvas placcrol a Csatar hegy fele nezel el es elindulsz arra, majd be az erdobe, az elagazasnal enyhen jobbra, majd a keresztezodesnel balra es ott is vagy.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
ttt1
őstag
Routerje v hozzá valo tápja nincs valakinek?Ill van egy canon a85-ös gépem, de vszinü a cmos szenzora meghalt (v contaktos).Ehhez nem ért vki.Optikája jo de fényképezésnél csak fekete képet csinál ill lcd-n sem látszik semmi(képnézegetö modban lcnd a régi képek látszanak).
-
-
Routerem is van, megugye hozzá való tápom is van. Neked pontosan mi kell?
Pl. ha csak a táp, nem ártana tudni a feszültséget, a terhelhetőséget, hogy AC/DC?
Valószínű a fényképeződ leszolgálta az idejét, ideje lecserélni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Jaaaa...
Akkor nem szóltam...sajnos nem, de ha eljutok oda, talán google mapsban megkeresen.
Valahol ezen... -
Tuti? Nem kevered/keverem azzal a kilátóval amit a viaduktról is látni, és az állatkert felett(mellett) van? Mert a fotó alapján az egy számmal kissebb, és a környék is máshogy néz ki(elötte a viadukt/vár) és mögötte van az ösvény.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
RpPRO
őstag
Ismerjetek meg szep hazatokat! mozgalmat inditok el.
Csatar hegyi kilato: 8-ason Marko fele, a negysavostol balra nezvest a dombteton. Kep.
Cigam pedig errol beszel. Csak egy 'picit' kisebb, bar az epitteto ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
kovi
senior tag
Eladó:
Inno3D 6600 128 MB /128bit/ AGP BOX
4500 FtSapphire X1900GT 256MB /256bit/ PCI-Exp BOX
10500 Ft3,5" IDE USB 2.0 Mobile Rack (External Storage)
3500 FtGeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
kovi
senior tag
ABIT NI8-SLI GR
6500 FtLGA 775
Nvidia® NF4 SLI
FSB 1066MHz
Dual Core CPU
Dual DDR2 667
PCI Express
Nvidia SLI® Tech.
NV SATA RAID
NV GbE
NV Firewall
7.1 CH Audio[ Szerkesztve ]
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
kovi
senior tag
[ Szerkesztve ]
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
-
kovi
senior tag
Hello,
Ez nem a problémás sorozatból van. Tökéletesen megy.
Amúgy a képen egy GT van (tápcsati miatt). Sajna nemtaláltam inno 6600 -ról AGP-s képet.Ja és doboz minden megvan.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Márkás Cel2 belső és kiegészítői eladók, érdeklődni privátban.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Male
nagyúr
Igen, az hangos volt, viszont jobban hűtött.
Mondjuk erre a nyitott bordára meg valószínüleg rá lehet barkácsolni egy 8 centis ventit... alacsony fordulaton lehűti hangtalanul talán
Csak gratulálni tudok azoknak az egyedeknek, akiknek éjjel az a zseniális ötletük támadt, hogy sorban felgyújtják az Egry József utca kukáit. Gondolom hiányzik nekik a getto hangulat...
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Radeon 3450-et kresek olcsón, LP-st.Nick: HE_Storm
-
JamesHolden
aktív tag
Hi
Nem ismertek Veszprémben vagy a környéken valakit, aki vállalna jó áron monitor kalibrálást?
üdv
-
vedini
őstag
Jó reggelt Veszprém
Mi újság van arrafelé?
Nyüzsögnek már az albit kereső 18-20 éves lánykák?
workworkwork...
-
ttt1
őstag
Vkinek hangfala olcson nincs eladó?Esetleg 2.1-es alap cucc?
-
-
Male
nagyúr
Nincs valakinek egy eladó kis teljesítményű ATX-es tápja? 100-150W körüli lenne jó, 24-es + kiegészítő tápcsati elvárás! Illetve hogy nagyon halk legyen... lehetőleg 12-es ventivel.
Illetve ami még kéne: Régen voltak olyan ATX-es házak, amikből az alaplapot a kártyákkal együtt ki lehetett húzni... tehát az alaplap tálca és a hátfal egy része, ami a kártyákat tartja egyben kivehető volt. No, egy ilyenre lenne szükségem, pontosabban csak erre a részére!
Ha lehetséges, akkor instant kávé/cappuccino/forrócsoki/stb.-vel fizetnék érte... de ha más nem, akkor némi pénzért is mehet a dolog.
-
-
helkis
veterán
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Male
nagyúr
Tápot találtam egyet a szekrényben. 146W-os Astec... ATX-es, de nem egészen szabványos. Konkrétan a 3.3V-os rész teljes mértékben hiányzik. Kérdés, hogy így mit kezdene egy mai konfiggal... valaki tud biztosat mondani?
A gép:
- ASUS M2A-MX lap
- Sempron LE-1150+... ha lehet, akkor downclockolva 800MHz-re, 0.8-1V körüli fesszel... már ha a lap engedi
- 1db 512MB-os RAM (DDR2-800)
- Samsung 160-as notivinyó (max 0.9A @ 5V, más nem kell neki).A gépbe semmi más nem kerül, szóval W-ra ez a táp bőven elég lenne, csakhogy 12V-on mindössze 4.2A-t tud ez a táp... bár ez talán elég, ami aggaszt, az a 3.3V hiánya. Lehet, hogy nem is kell? Vagy ha igen, akkor 5V-ból (mert az viszont 18A-es) tudok egyszerűen csinálni valahogy?
-
Male
nagyúr
Köszi!
Szóval neki ment 3.3V nélkül is... azthiszem bepróbálkozok vele, aztán majd kiderül
(Amúgy akkor fura, hogy minek van... AGP-s időkben kellett a VGA-nak mondjuk, meg ha jól rémlik, az SDR SDRAM-ok is ebből ettek... helyettük most a SATA tápon jelenik meg, ami szintén érdekes, mert a SATA táp-átalakítók nem csinálnak 3.3V-ot, mégis megy velük minden.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest