Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F.csaba

    csendes tag

    válasz andrea.lois #9535 üzenetére

    Persze vannak ötleteim is!
    Mint ahogyan te is itt ragadtál, -HÚ DE JÓ-"minden szinten, szinte minden"- mások is fognak jönni még! Sokan leszünk! Lefaragjuk saját ocsmány kinövéseinket és akkor egységesülünk, mert nagy ERŐ van abban!

    És nagy LEHETŐSÉG!

    Van nekem egypár kigondolt technikám !

    Képzeljük el, hogy mindegyönk csíkzsebének magasságában van egy óra alakú mútatval ellátott aranykorong felrakva, ami mostantól a mi közös jelvényünk!

    azon 1-től 100-ig számáskála van!
    Ezt az eszközt most ÜNNEPÉLYESEN ELNEVEZEM :

    Nem nevezem el. Tegyétek meg ti! Vagy majd késöbb azok akik felismerik ennek a hatalmas mivoltát!

    Ennek a mutatóval ellátott eszköznek van egy láthatatlan belső mutatója is, amit maga a szív vezérel és a lélkenek dimenziójában forog. És éppen ezért az őszinte, meghamisíthatatlan!

    És a számskáláján ennek az eszköznek a "100" azt jelenti, mindennél jobban szeretlek-úgy mint akiben nincsen nagyobb szeretet-

    Az " 50" -es szám azt jelenti: nem osztasz nem szorzol a számomra. Teljesen közömbös vagy.

    Az "51" jelenti: ez kellemes volt tőled.

    a "49" jelenti : nem eset éppen jól, de mindegy.

    És az "1" jelenti: MEGÖLLEK!

    És amikor itten ír valamit, valaki, valaki másról, és az a más elolvassa az írást, azonnal reagál rá az ő szíve hogy valamennyi! És az a belső, lelkében álló mutató beáll az "51" re, akkor viszi magával a külsőt is és az is "51"-et mutat. (De azt neked, saját kezeddel kell beállítanod) És ha akarod, akkor ezt az értéket ide beírod:pl. hogy Andrea személyére a 9535 bejegyzése után "85"
    Ami teszi azt, hogy igennagyon teszett írása! Ez ennyire megérintett és Andrea lelki személye számomra ilyen értéket képvisel most!

    Képzeljétek el, ha az iskolákban egy hasonló műszert állíthatnának be a gyerekek, hogy jelenleg éppen milyen a lelkiállapotuk, sok targédiát, verekedést előzne, meg!

    A piros mezőbe tekeri a gyerek? Vigyázz mert robbanok! És a többiek kikerülnék!

    Vagy a szívárványra: Óh most én mindenkinek olyannyira örülök! Gyorsan keblemre hát az egész világot!
    És akkor ha kialakulna egy ilyen gyakorlat, beidegződés, kevesebb lenne-kevesebb lesz az erőszak, mert sokszor csakis azon múlik, hogy nem ismerjük fel egymásban a pliianatnyilag töltött állapotot!

    És vissza a mi műszerünkhöz!

    Szóval, ha az a valaki kap egy olyan "beszólást", és amaz személy már úgy is az 50 alatt áll nála, hát csak beírja válaszként, hogy aztán már a14567 (sz.-ú jegyzésre) -3 azaz így van most 20 és ebből amaz tudja már, hogy akinél lemínősült az éppen arra vár, "hogy bárcsak a kezembe kerülnél

    !" Na most mivel ennek a műszernek van egy kívülső mutatója is, hát aki részt akar venni valami igen jóban, az jöjjön közénk és ha minuszba ment ki a szívbéli mutatója valamelyőnk iránt, hát tekerje vissza legalább az 50-esre! És akkor ezt közölje, hogy 14567
    bejezgyzésre most lett 20 de vissz. tek.50-re. És ha meggyugyszik a szíve, mert az egy őszinte valami és nem lehet gyülölségbe tartani csakis a Gonosz Indulat által, akkor közölje az a valaki a másikával, hogy újból 50!

    Ez az ötletem még kidolgozatlan, de akár működhetik is! Az iskolai erőszakra adott válaszom ! Ha először csak az agresszív gyerekek nek lenne kötelező kitenni, hogy mielőtt bármit is cselekszik állítsa át a műszerét abba a mindenki által jól látható tartományba, hogy " egy szót se többet, mert nekedrontok!" , akkor a többiek kikerülnék!
    És akkor az amúgy is ismert erőviszonyok miatt, meg a cselekvés lelazító hatására is, hogy már kis korában kialakul a gyerekb, hogy mielőtt tetlegessé válik, valami csinál, vagyis külső jelét adja, hogy tatrhatalan, javulni kell a statisztikáknak.

    Ugyanakkor a gyengébbek, a visszahúzódóak is beállíthatnák, a borongós idő jelzésre, főleg amikor közeledne a "vaddisznó" hogy most nem akarnák senkivel sem játszani, meg incselkedni, mert mindennél jobban vágyom a magányra! És ha számon is kérnék az alkalmakkor, hogy és mielőtt megverted, megnézted-e hogy mit mutatott nekije?

    Talán kevesebbszer kötnének bele akkor, mert egy rakás aggresszió éppen a másik általi üzenetek félreértéséből adódik!

    Mindenesetre, aki akar, nekem elküldheti, hogy hányon állok neki a lelki mutatóján.
    Namost aztán jaj nekem....

Új hozzászólás Aktív témák