Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd_R+

    őstag

    Sziasztok,
    Sajnálom hogy ide kell írnom, (nem szeretek ide írni)
    De sajnos sikerült bele futnom egy üzletbe ahol a kolléga kiborít..

    Adott egy Avermedia Streamer Capture Card amit hirdettem itt, és írt az illető pontosan ő: [4nt4ur1] hogy szeretné megvenni és hogy Go Pro camera és Mac-re szeretné kötni, írtam neki hogy nem tudom hogy jó e hozzá nézzen uttána. Ezt követően írt hogy GL310 Avermedia Capture-al elvileg jó, erre válaszoltam neki hogy Ez amit én árulok drágább, szóval valószínűleg működni fog vele, de nézzen utána és írjon hogy mire jutott vele.
    Kettő napra rá (ha jól emlékszem) írt hogy szeretné megvenni írtam rendben, személyes találkozóból lett Posta
    meg is kapta és mindenki "Happy" volt
    És most jön a fekete leves.. Több mint 23 napra rá Tehát jóval 23+ napra rá közli hogy ez nem működik stb..
    Nézek ki a fejemből hogy mi az hogy nem működik? Mikor meghirdettem és eladásra kínáltam a terméket hibátlanul működött.. Ha nem így lett volna nem hirdettem volna meg.. Elég régóta fent vagyok az oldalon és pár ezer ft ért nem szeretném elrontani a renomém .. úgymond..
    Aztán leírtam neki hogy ha rossz amit nem értek hogy, akkor miért nem írt akkor mikor megkapta vagy mondjuk 3 vagy 7 napon belül ? Általában itt ph-n így szokott menni a dolog próba garancia gyanánt ugye..
    De nem az hogy 23+ nappal később ír.. :W
    Aztán írogattunk h mi a gondja és kiderült a végére hogy elvileg Nem kompatibilis a Mac-el amire köti
    és hogy ez a gond.. Én írtam neki hogy oké. de nem áll módomban vissza venni ennyi idő után én hibátlan terméket árultam amit meg is kapott ha 3 vagy legrosszabb esetben 7 napon belül jelzi hogy gondja van Mondjuk egy privát üzenet formájában akkor se lennék köteles vissza venni kompatibilitási probléma miatt de jóhiszeműségből azt mondtam volna oké hozd vissza és vissza cseréljük..
    De nem az hogy 23+ nappal később közli követelő és fenyegető módon hogy adjam vissza a pénzét :U
    Miért nem járt utána rendesen a megvásárolt terméknek ? én írtam neki hogy nem tudom járjon utána és írjon hogy mire jutott.. Aztán ír hogy megveszi...
    Ha gondja van a termékkel mert nem kompatibilis a Mac-el akkor hirdesse meg és adja el ezt is írtam neki.
    De sokra nem mentem vele Ki fotózom az üzeneteit..

    *

    Ez csak a beszélgetés egy része.. az előtte lévő beszélgetést nem Copy-z tam ki pedig ott is vannak finomságok..

    Mint látjátok fenyegetőzik és stb, és miért is ? Mert vásárolt valamit ami után nem járt utána hogy az neki jó lesz-e és mert közel 30 nappal később nem szeretném vissza venni ? :F Hibás? NEM. akkor innentől kezdve nem kötelező vissza vennem főleg nem ennyi idő után.. Ha 3 napon belül elromlik vagy közli hogy mégse jó neki mint fentebb írtam simán .. De nem ennyi idő után főleg fenyegetőzik Nav-al és a többivel ..
    Egyébként se tudnak semmit csinálni én úgy gondolom mert semmi rosszat nem követtem el A fentebbi üzenetekben látszik az is hogy nem vezettem félre megkérdezte és válaszoltam hogy nem tudom járjon utána .. Aztán pedig vásárolni szeretett volna Innentől kezdve én nem érzem magam sehol sem hibásnak vagy nem korrektnek..
    Azért osztottam csak meg mert szánalmas amit művel és hogy Nem ajánlom vele az üzletet.. SENKINEK :(

    * A másik fél beleegyezése nélkül nem oszthatsz meg privit.

    [ Módosította: Speed® ]

    Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák