- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Azaz, csak majd mikor kapja az ember a figyelmeztetest, hogy csinalj vmit az aranyoddal...
Epp ez az, en is azokra ertettem, es nem arra aki parszor kolibol vagy hasonlo helyrol akar javitani mikor nagyon lement az aranya, hanem arra akik nem feltoltok, de 10-es, 50-es akarhanyas aranyuak, pl. 1TB-os le- es 25TB-os feltotlessel rendelkeznek. S egyre tobb ilyen emberke van sajna (hala az egyre tobb seedservert kinalo embernek es az egyre alacsonyabb araknak), es eleg nehez tartani meg a 1-es aranyt is (diginettel) leglabbis nekem, en meg nem fogom napi 12 oraba jaratni a gepet es 100GB-nyi cuccot allandoan a seedbe hagyni, hogy azert... Csalashoz meg nem folyamodok, mert kockazatos es a haver is felrugna ha miattam zarnak ki ot is
.
Bar ez reszemrol felfoghato sirasnak is, de kellene vmit a jelenseggel kezdeni a vezetosegnek.
De ha telitalatosom lesz az 5-os lotton kib@szok veluk, berlek 10db 1Gb-es szerot lobo67-tol...
-
brien
tag
adam3: ilyen gondom nekem is volt a napokban, most meg egyáltalán nem elérhető, nyilván valamit alakítanak a serverekkel.
Egyébként írj nekik e-mailt, az admin-osra, válaszolni nem hiszem, hogy fognak, de a problémát megpróbálják megoldani.
Én a 3. hónapja vagyok náluk, de "egyenlőre" nincs velük semmi gond. Néha van 1-2 leállás havonta, pár órára, de az kibírható. A legutolsó dec.23-án
Nagyon lájtos használat mellett is feltöltöttem, a mini legkisebb csomaggal már több, mint 2 TB-t
Szal' szerintem megbízhatóak.
Jah...[Róluk] beszélekMauzes: a távoli asztal nem olyan fontos, de jó ha van, mert ha elkezd betelni a vinyó akkor csak úgy tudod üríteni a lomtáradat, amit teleszór azokkal a cuccokkal, amiket a webuin keresztül töröltél
A saját cucc le- és feltöltés az ftp-s. (FlashXP-t, vagy TC-t használok erre a célra)
Minden más esetben elég a webui.Itt próbáltak összegyűjteni egy pár servert.
-
Mauzes
addikt
Más:
Több oldalt találtam, ahol fel vannak sorolva különböző seed szerverek, de sehol nem lehet arról olvasni, hogy melyik mennyire megbízható, sebesség hogy alakul, vagy egyáltalán, nem átbaszás-e az egész hirdetés.
Még ebben a fórumban is 2-3 oldalról lehetett olvasni...Nem tudtok valami részletesebb oldalt/fórumot?
-
K Nándor
tag
Üdv!
A WebUi-t meg tudod nyitni böngészővel és ennyi a távoli asztali meg ugyan az mintha a te géped lenne csak más Windows de szerintem mind kettő kell távoli asztali azért jó ha van mert tuc torrentet csinálni WebUi val meg nem kivéve ha a szerver üzemeltető át irta a WebUi-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest