- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sok emberen nem fog segíteni, de sok emberen igen. Viszont ha nem lépné meg és simán kiiktatja az analóg csomagokat, iszonyat anyázás lesz.
Pl. Rengeteg ismerősömnél van konyhában tv és bőven elég pár csatorna főzés stb. közben. Mindnél analóg csomag van bekötve, az ingyenes. Ha simán csak lelőnék és mondanák, hogy hahó mostantól +800 Ft, na akkor lenne csak igazán nagy anyázás. Így legalább hagynak lehetőséget az "ingyenes" tv nézésre.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
A cikk a hollandokrol beszelt, ahol reg valosag.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zitronensaft
aktív tag
Azért ez így nem igaz...ugye a szolgáltató hálózatára nem lehet csak úgy aktív eszközöket pakolgatni... (szakember által beszerelt,megfelelő minőségű,jól beállított erősítő más tészta,de ez így ritkán szokott összejönni az usernek..)
Illetve lehet,de nem kell csodálkozni ha zajméréskor levágják a francba a bekötőkábelt..aztán lehet hányni a szolgáltatót,hogy nem hagyja hogy egy egész node-ot hazavágjon valaki egy jó kis tesco-s erősítővel. -
Zitronensaft
aktív tag
Láttam már palotákat...Sőt,jártam is egy párban. Simán nézik 50-60 collon a hangyák háborúját. ...meg a box 2 éve pihen a fiókban,mert ugye még behangolni se lehet ..Messzire vezetne ennek a jelenségnek a kivesézése. Minden szolgáltatónál dolgoznak szerelők,aki inkább eladnak egy 3000ft -os erősítőt 20-ba,mint hogy kicseréljenek egy kodut,egy f-et,egy osztót....Mer ugye a palotában jó dumával bármi eladható...ez se másabb iparág mint bármelyik ebben az országban.
-
MODERÁTOR
Te beszélsz érdekes felfogásról? Ez is egy érdekes felfogás! Azért ne váltson az olcsóbb és gyorsabb netre, mert nem fogja kihasználni? Muhaha... Ilyen indokot is ritkán lehet olvasni!
Hasonlóval szoktak keresni az Invitel ügynökök, amikor megpróbálnak rábeszélni, hogy váltsak ADSL-re, mert párszáz Ft-al olcsóbb lenne a 8M-es DSL mint a jelenlegi 60-as UPC FP, amit egyébként úgysem használok ki szerintük, így feleslegesen fizetem a magasabb díjat!
Tido, ezek egyedi esetek, ilyen mindenhol van, így UPC-nél is!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Egy ilyen döntést az áron kívüli többi tényező figyelembevételével érdemes eldönteni.
pl mennyire kell a feltöltés azaz a 20-elég-e, mennyire erős a gép/router stb, gyors csomagot nem kérnék, elég sok mostanában a probléma a nagyobb csomagokkal.
2csi: Más a kiosztás Diginél.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
A letöltési 500 és 1000, a feltöltési 100. Legfontosabb például, hogy garantált az 50-es feltöltés, amit már azért ki lehet használni. Ezzel szemben UPC garantált feltöltési sebessége 240-es net 5, azaz 5 Mbit/s.
"(#22314) Intruder2k5": Felhő, nas stb. Néha torrentezek, de iszonyat mód nem érdekel a feltöltésem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mikung
aktív tag
Levélben még nem próbáltam, de az ügyfélszolgálaton úgy néztek rám mint akik nem láttak még fehér embert.
Amit mondott a "kávéfőző icuka" hogy utaljam át nekik egy összegben az akciós díjat egy évre és akkor abból megy a számla kiegyenlítése amíg tart az előrefizetés.
Végülis ez is "1 évre előre", de kedvezmény nélkül az ügyfélnek rohadtul nem biznisz.
-
Mate
nagyúr
Nem fog kútba ugrani a UPC digi miatt. Technológiai okokból nem tudja meglépni. Valakivel ki kell cseszni és még akkor se fogja tudni hozni azt, amit digi.
(#24245) Intruder2k5: Hát tudod jól, hogy ők soha de soha nem alkalmaznák, csak mindig elfelejtik kivenni.
(#24244) Zitronensaft: Már így is horror áron vannak a netek. Rablánccal már elviselhető, de még mindig magas.
(#24242) Uthenger: Olcsón ad valaki egy szolgáltatást, cserébe nem nyalják ki az idióták seggét vagy drágábban ad egy szolgáltatást és kinyalják. UPC utóbbit választotta. Én kiegyeznék, hogy csökkentsék a havidíjat, cserébe számlázzák ki a kiszállást az idiótáknak ami 50%-ban mehet a szerelőnek akik elviselik őket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az 1 darab Gbit/sec-es előfizetést szimbolizált, és nem több ezret! Lehet a demo miatt adtak neki egy jó nagy prioritást, és arra a 60mp-re a környéken elment a net!
Semeddig sem lenne elég a UPC térségenkénti kapacitása (nem a BIX link, hanem egy-egy node kimenet), ha bevezetnék a Gbit-es sebességet! Ezen kívül ehhez modemcsere is szükséges, ugyanis a jelenlegi 8/4-es eszközzel nem megoldható, illetve hát ott van még a feltöltés, ami a DIGI-nél 100Mbps, ED3-mon meg az életbe nem lesz annyi, még "laboratóriumi körülmények" közt, egy előfizetésen végzett teszttel sem!
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
bevallom azt vártam, hogy előállnak valami egyedi ajánlattal, így lassan 10 év UPC hűség után (ráadásul úgy, hogy a legdrágább TV csomagot fizetem már jó ideje), de semmi... ugyanaz a szokásos 890-es ár. Eddig elvoltam a második tévén az analóg silverrel, de a mostani vágás már jelentős (asszony szinte csak paprikát meg spektrum home-ot néz, ezek pedig kikerültek)
-
blakey
titán
Pedig egyszerű, pdf készítésénél nem lett normálisan beállítva a méret, szétesik az egész, "szakember" csinálta. Nem feltétlen a upc hibája, ő megrendelte, mivel már ki kellett helyezni ezért kihelyezték, de sajnos a minőség gyatra és az eredmény látható.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
club1
veterán
Huszonegynéhány csatorna megszüntetése nem volt elengedhetetlen. Egyrészt tized ennyi mux-ra sincs szükség (mert nincs ennyi új nézhető digitális csatorna), másrészt a netezőknek is elég lett volna néhányat lenyúlni a 100 Mbps-os feltöltéshez. Én viszont ugyanannyit fizetek, sokkal kevesebb szolgáltatásért.
-
kungzi
veterán
én is így látom a dolgot
amúgy most már lehet jönnek az új HD csatik, hogy van hely, pl AMC HD is lesz remélhetőleg
több zene csatorna, ahogy ígérve is volt
+ a nagyobb net
100mbps upload szerintem kicsit túlzás, nem fog annyit adni most a upc, bár nem legyen igazam
egy 250/50 viszont jó lenne -
club1
veterán
Az üzletkötők így voltak felkészítve, tehát nem hibázott, csak továbbadta a betanított információt.
Fel tudnátok nekem sorolni 300 olyan SD és 50 HD csatornát, amit be kellene tenni újként a mostani műsorkínálatba (lehetőleg nem megnégyszerezve az előfizetői díjakat)?
Egyébként nem lenne problémám az analóg kínálat megszüntetésével, ha a cég nem ragaszkodna a digitális kínálat kódolásához (szűrőkkel ezután is meg tudnák oldani a két alap digitális csomag különválasztását). -
solti
senior tag
hi! és freki kiosztás mellett csatorna kiosztás? Van egy olyan heppem, hogy szeretem úgy hangolni a mediacardos TVmet, ahogy a boxon is vannak a csatornák, most is úgy van... pontosabban ha megbabrálták akkor már nem
Amúgy szomorú, hogy a frekikiosztás nem frissebb, jó lenne ha update-elnék, amikor frissítik a rendszert... -
MODERÁTOR
Látom még neked sem tűnt fel, hogy ez nem kívánságműsor, mert ha az lenne, akkor többek közt nyilván rajtam is múlna, és akkor pl. tuti nem lenne egy sportcsatorna sem a kínálatban! Ezen kívül ha - a közeli jövőben - meg akarnák teljesen szüntetni az analógot, akkor azt most is meg lehetett volna tenni, illetőleg akkor már jó ideje nem fogadnának rá új előfizetőket, már pedig jelenleg még bárki előfizethet analóg kábel TV-re! Az meg, hogy kinek mi az akadály, nézőpont kérdése, engem semmiben sem akadályoz az analóg szolgáltatás, sőt... Nekem ez így megfelel, és ahogy mondani szokás, akinek nem tetszik, menjen másik szolgáltatóhoz! Műholdas UPC-nél pl. tuti nincs analóg, ugyanúgy a T-Home SatTV vagy IPTV esetén se!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"Olyan meg nincs hogy ne legyen sport csatorna, hiszen az egész előfizetői tábor igényét ki kell elégíteni "
Így tehát azokét is, akik továbbra is analógot szeretnének nézni!
Ezen kívül sok embert tudnék mondani, akik magasról tesznek minden sportcsatornára, köztük én is! Csatornákkal egyébként is azt csinálnak amit akarnak, amikor "kedvenceket" vesznek ki a kínálatból, akkor is azt írják a hivatalos közlésbe, hogy közkívánatra történt!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt csak Te, meg még néhány ember látja így, a másik néhány, köztük én is, meg másképp látjuk! Mondtam, akinek nem tetszik az általad duplának nevezett adás, az mehet Telekom IPTV-re, SatTV-re, UPC Direct-re, AustriaSat-ra ott nincs duplán! Itt ez van, nem kell ezért reklamálni, meg változásokat követelni, ha nem teszik, másikat kell keresni!
A sport csatornák meg úgy jöttek a képbe, hogy ha kivennék akár az analógból is az összeset, ugyanakkor digitálisból is akár, akkor jöhetne helyette 20 másik értelmes csatorna, vagy gyorsabb net!
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Én nem akarok senki pénztárcájában turkálni,de eszedbe sem jutott hogy egy csomó ember egyszerűen nem engedheti meg magának,hogy digitálisra váltson és mégis szeretne több csatit nézni.Tulajdonképpen az analóg pártiak is mondhatnák akinek kevés a 240 es net az béreljen vonalat,vagy keressen más megoldást.
-
MODERÁTOR
Szerencsére nem is neked kell megérteni, elég a UPC-nél értik még!
És így van, ezt írtam! Viszont ez így nekem tetszik, ergo nem keresek más szolgáltatót, nem is én reklamálok itt folyamatosan az analóg adás miatt, most sem! Akinek útba van, szabad a pálya, mehet máshova!
(#25689) gduck
Engem az sem zavar, ha plusz hat év! Ha akarok, most is tudok bőven elég digitális adást nézni, és a netem is elég gyors így!Te vagy az, aki rosszul áll hozzá, ugyanis neked nem tetszik a jelen helyzet, és mégis másokat küldesz más szolgáltatóhoz! Ez kicsit fura hozzáállás szerintem...
Mint fentebb írtam is, a céges üdülőbe is akkor UPC Direct kell! Nem értem miért kell ragaszkodni egy olyan szolgáltatóhoz, aminek a kínálata nem felel meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest