Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    A 16. kerületben 2 órája nincs net. Az az érdekes, hogy a vihar után még volt, csak utána egy órával ment el.

    És az is érdekes, hogy be tudtam lépni a modembe, és szerinte ugyanolyanok voltak a jelszintek (lefele +1, felfele 35) mint eddig. D e mégis azt mondta, hogy nincs rendben a kapcsolat. Aztán újraindítottam, és azóta csak villog és be sem tudok lépni. még háromszor újraindítottam, de semmi.

    Nagyon jól sikerült amúgy ez a voda-upc egyesülés. percekig kerestem a neten, hogy mi az ügyfélszolgálat száma.
    A céges telefonomról hívtam az 1221-et. Ami vodafonos. ezért egyből azzal nyitott, hogy kiemelt ügyfél vagyok, biztos, hogy egyéni ügyfelek ügyfélszolgálatával akarok beszélni?
    igen. megyek tovább ha ön vezetékes ügyfelünk nyomja meg a hetes gombot. nyomom, bontja a vonalat... háromszor dobott ki aztán kicseleztem, mentem tovább valamelyik másik gombbal, majd onnan eljutottam valahogy az otthoni szolgáltatáshoz, hibabejelentéshez. Aztán kérte az ügyfélszámomat, amit nem tudok könnyen megnézni mert nincs net. vagy adja meg csillag gomb után az irányítószámot. megadom az irányítószámot, azt mondja, rossz ügyfélszám...
    Aztán valahogy eljutottam az ügyintéző kapcsolásáig.
    Azóta, 35 perce egy prüntyögő, idegesítő, sistergő zenét hallgatok, de még nem tudtam megmondani senkinek, hogy nincs net.
    Na ilyen sose volt a UPC alatt. Ott legalább mindig be tudtam jelenteni ha baj van.
    A mai sorozatnézésnek lőttek...
    Kíváncsi vagyok, mikor lesz net.

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák