- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
harry
veterán
Megvan a cucc, valóban nem STB, hanem egy Cisco router, EPC3208, nem wifis. Mindenesetre úgy nézem működik, feltöltésben megvan az 5Mb/s, letöltést még nem tudtam megnézni, de rendben lesz. Mondjuk lehet rákérdezek azért a wifis modemre.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
szerintem húzz bele az még elég harmatos
ez az enyém 30/3-as csomaggal, holnaptól 50/5 lesz
1TB ahogy kalkulálom elég lesz, így kb. 2napi forgalmat fogok egy hónapban alkotni, nem mondanám hú de nagy hálózatnyúzásnak[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
ja bocs benéztem csak a letöltést néztem azon a 3 havin
szerintem ne szégyelld magad, csak kihasználod amiért fizetsz
50megás csomaggal havi 16TB-ot lehet alkotni
feltöltésre meg 1,6 TB, ott viszont masszívan tolod ahogy látomMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
harry
veterán
Ha kérnék wifi opciót is, akkor kicserélik a mostani 3208-as modemet egy wifis cuccra (EPC3925), vagy csak kiküldenek egy Netgear wifis routert? Így már kell fizetni eszközcsere adminisztrációs díjat?
Mondjuk nem lepne meg, ha ebben most nem tudtok segíteni Tipikusan olyan, hogy az ügyfélszolgálat megmondja, csak gondoltam, ha valaki mostanság eszközölt ilyet, esetleg tudja.
-
TeeJay
félisten
hidd el jobb neked ha modemed van és mellé veszel saját routert
egy TP-Link WR841NDV8.x sokkal többet tud mint amit UPC-től kapnál
ott egyetlen előny lenne csak hogy 2 eszköz helyett csak 1 van, de az minden hátrányával
beépített antenna sem nyerő, kevés beállítás szintén, hidd el jobb az a modem ne akarj még fizetni egy sz@rabb cuccért az általam előbb említett router 6ezer körül van
ha UPC havonta elkér tőled 500-at wifis cucc bérléséért akkor kerek 1év alatt behozta az árát a saját router amire 5év gari van szóval még csak rosszul sem jártálMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
blakey
titán
egy TP-Link WR841NDV8.x
Na ebben nem lennék biztos, a 941-et eladtam, mert a cisco vígan hozza a tudását, viszont többféle cisco 3925-ös van így nem biztos, hogy a jobbikat kapja az ember, nekem szerencsém volt, az első 3 hónap után hibákat produkált amit a szerelő előtt is tett, így kaptam egy újat ami jobb, dualbandes, erősebb stabilabb. Amúgy nekem ingyen van, viszont ha külön kéri valaki akkor fizetni kell.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
harry
veterán
Van egy nem tudom milyen TP-Link routerem, csak gondoltam ha lehet, inkább csak egy eszközöm legyen (helyigény, fogyasztás, villogó szutykok számának csökkentése miatt). Már persze akkor, ha ingyen tudok hozzájutni (amire szerintem van lehetőség, csak nem vagyok benne biztos).
Családi házban az említett Cisco wifis router van, azzal nincs különösebben gond. Jobban mondva ki tudja, mert valami nem stimmel a hálózatban egy ideje, szóval végül is... de mindenesetre ott a beállítási lehetőségekkel semmi bajom nem volt, nem tudom, mire gondolsz kevés alatt. Beépített antenna sem gond, legfeljebb 4 méterre vagyok a cucctól, de javarészt 1.(Néha szemcsés TV adás, meg-megáll, nézhetetlen - de máskor meg semmi gond. Néha nincs telefon, nem hall a másik fél. Netnél ez annyira nem látszódik, ott nem tudom, van-e valami gubanc. Ez lehet a cisco cucc miatt? Igazából beszéltem is már ügyfélszolgálattal, meg is állapítottak egy hibát, csak aztán nem nagyon produkált semmi egy ideig, én nem tudtam otthon maradni szerelő miatt, így egyelőre ennyiben maradt).
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
külső antennával szemben a Cisco beépített antennája nem tudom mit érhet
a 841NDV8.x-ben elég combos proci van, lehet rá DD-WRT-t tenni, azzal meg úgy testre szabhatod
ahogy a cisco-t sosem fogod. 5év garancia is van, ráadásul mint írtam olyan olcsó hogy 1év után behozza az árát amit UPC-nek fizetsz ki bérleti díjban...a villogó eszköz problémát megoldottam 2 darab fekete szigetelő szalaggal
modem és router elejét is leragasztottam nekem ne villogjon[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Azt mondjuk továbbra sem látom, mit kéne szétkonfigolni egy routeren De ugye kinek-mi. Legyen wifi megfelelő titkosítással, állítható dhcp / belső hálós címtartomány, port forward, és... hirtelen ezek jutnak eszembe, amit használok. Esetleg valami mac filter, tűzfal, dyn dns, de ezek mindegyike van már jóformán minden cuccban.
Beépített antennát nem feltétlenül becsülném le... mobiltelefonokban is csak ilyen van, hogy egy közeli példát hozzak. Lehet a külső teljesítménye is gyenge. No de mindenesetre egy átlag lakásba elég.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
blakey
titán
Majd próbáld ki és megtudod, mint írtam eladtam, mert feleslegesnek éreztem. Nem vagyok hardcore user, nekem csak a netet biztosítsa 7 készülékre (havi 200 GB átlagban), mégpedig stabilan, na ezt a cisco tudja, ellenben a TP-Link 941-em nem tudta, így megváltam tőle. Ha nagyon kell valami miatt egy router akkor asust fogok venni. Amit még elfelejtettem megemlíteni, a HGW gigabites. Az "antennája" nekem elegendő (90nm) és mint minden másra erre is vonatkozik a felhasználás módja. Nem felel meg mindenkinek, nálam hibátlan, eddig.
Mint írtam, nekem ingyen van. Ha fizetni kéne akkor nekem sem kéne, ingyen jöhet, semmi bajom vele.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Szokott ide kommentelni UPC-s illetekes?
UPC profil regisztracioval van problemam. Nem letszukseg, de jo lenne elintezni.
Minekutan jo 10 percet varakoztam telefonon, irtam nekik egy emailt, amire a valasz az volt, hogy majd a telefonos ugyfelszolgalaton segitenek. Nekem viszont nincs kedvem ujabb x szaz forintot elkolteni. -
TeeJay
félisten
megjött a modem
Cisco EPC 3212-t kaptam, kicsit vaskos
megjegyzem az MPL futár csak a mi társasházunkba 5 darabot hozott, mert elsőn lakom és hozzám jött először. tehát csak ennyi 30megás előfizető volt itt a 8emelet 32lakásában összesen
vajon mennyi lehet a 10-25 megás illetve azok akik már amúgy is 50-60-120megabiten lógtak
komolybeizzítottam, ezek lettek az eredmények
na tökéletes? nagyméretben[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Hasonlítanak az enyémhez, csak nálam EPC 3925 van és egyszeres árnyékolású kábel.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mackosajt
addikt
Ha már itt tartunk, nekem ilyen a 3212:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -3.3 dBmV 40.9 dB
Channel 2: -3.1 dBmV 41.0 dB
Channel 3: -3.4 dBmV 40.8 dB
Channel 4: -3.2 dBmV 40.9 dB
Channel 5: -2.8 dBmV 41.5 dB
Channel 6: -3.6 dBmV 40.9 dB
Channel 7: -4.1 dBmV 40.7 dB
Channel 8: -4.1 dBmV 40.9 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 51.0 dBmV
Channel 2: 50.9 dBmV
Channel 3: 50.9 dBmV
Channel 4: 50.9 dBmVEz is jó ugye?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #7921 üzenetére
Most még jó, de az adási elérte az 50-et, 55nél szakadni fog a net. Milyen osztóval van elosztva a koax? Van csillapító a modemnél vagy az osztónál?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz kabelmania27 #7922 üzenetére
2 csillapító is van betéve, egy 6-os meg egy 3-as.
UPC szakemberei rakták be, amikor anno sokat bacogattam őket, hogy csinálják meg.
Csak a net van rákötve a kábelre. Semmi elosztóhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
blakey
titán
válasz mackosajt #7923 üzenetére
Vedd ki a hatost, szerintem jobb lesz.
-
TeeJay
félisten
elég jól tolja, lefelé 6,2Megabájt felfelé 600kilobájt
tökéletes lesz torrentre, és végre nem lesz az hogy elfogy az US stream este mert itt 4-ből gazdálkodik
eddig jól suhan, érezhetően jobban pörögnek a weblapok is
meg minden letölthetős cuccMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
harry
veterán
Ha már jelszintek, otthon T-Home alatt ilyeneket produkál, elsőre úgy látom, nincs gond... [link]
Itt a modem előtt van egy splitter, analóg TV miatt. Elvileg más megszakítás / csillapítás nincs.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
szallasi007
őstag
Kértétek az adatokat:
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 4.8 dBmV 40.3 dB
Channel 2: 3.7 dBmV 39.0 dB
Channel 3: 3.8 dBmV 39.1 dB
Channel 4: 4.0 dBmV 39.4 dB
Channel 5: 3.3 dBmV 39.4 dB
Channel 6: 4.5 dBmV 39.9 dB
Channel 7: 4.4 dBmV 39.7 dB
Channel 8: 4.7 dBmV 40.3 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 41.2 dBmV
Channel 2: 44.4 dBmV
Channel 3: 41.9 dBmV
Channel 4: 40.9 dBmVMa még nem néztem, de szombat és a vasárnap gyalázat volt a net már 10%-os volt a elveszett csomagok száma. Tegnap este 10 után próbáltam netezni, akkor olyan 6% volt ha jól rémlik.
Ma betelefonáltam azt mondták, hogy nem látnak semmi hibát
-
harry
veterán
válasz kabelmania27 #7929 üzenetére
Most nem a családnál vagyok, máshol (társasház, V.ker), itt UPC van, csak net, eddig nem igazán voltak gondok.
A kép a családtól volt (XVII. ker, T-home, triple-play), itt néha vannak gondok, amiket korábban írtam. Majd valamikor megpróbálom rávenni őket, hogy nézessék meg.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
T_D
csendes tag
Hamarosan lejár a hűségidőm. Hogyan tudok jobb feltételeket kiharcolni?
Üszin vagy neten keresztül, esetleg egyéb megoldás? -
T_D
csendes tag
válasz kabelmania27 #7933 üzenetére
Fordulónappal mondjam le az egészet és kössem újra másnap?
-
Topikgazda
Nem, akkor 3 hónapig nem kaphatsz új előfizetős árat, csak lista árat. Általában a fenyegetés hatására felajánlanak egy nem publikus árat ami alacsonyabb is lehet mint a mostani, ennek egyik feltétele a konkurencia megléte.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
T_D
csendes tag
Köszi szépen, meglátjuk mit sikerül intézni.
-
mackosajt
addikt
válasz kabelmania27 #7936 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok, mert 23-án nekem is lejár a hűség
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
A társasházi kedvezmény mit takar mennyi kedvezményt ad?
Válaszokat köszönöm!" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
MODERÁTOR
-
Sera26
aktív tag
Korábban valami hibára gyanakodtam, amit ide is posztoltam, de közben csak kezd beigazolódni, hogy a netünk sávszélessége gyakorlatilag óramű pontossággal minden pénteken délután kb. harmadára esik vissza, majd úgy hétfő kora estétől újra helyreáll minden.
Most komoly, hogy minden előfizető hétvégén egyszerre leül és nekilát töltögetni ezerrel?[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
na vajon lesz meg valamikor szolgaltatas?
vegulis csak tegnap delutan ota nincs semmi (raadasul addig sem volt folyamatos, elotte tegnap mar vagy 2x elment fel-egy orara)... hivtam oket 2x mar, elvileg a kollegaik dolgoznak a probleman, de alsajnos nem tudja meddig. kivancsi lennek mi lehet a baj, amit 1 nap alatt sem sikerult megoldani. majd lassan mar vmi penzvisszateritest fogok kerni, mert ez nonszensz. (vachartyan)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #7945 üzenetére
Tovabbra se mukodik semmi...
-
MODERÁTOR
Jaja, canniball is mondja a másik topikban!
-
KEViN007
tag
Nálam már kezdetek óta kockásodik a kép néha. Most RTL Klub HD ritkán, de a Lifenetwork rendszeresen. Ki is hívtam a szerelőket, megnézték, de szerintük jó (akkor épp nem kockásodott), levágtak a koaxból pár centit, új csatlakozót tettek rá, mert szerintük ez volt a baj. Persze miután elmentek 1-2 nap után megint kockásodott. A mediabox értékeit honnan tudnám kiolvasni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz KEViN007 #7948 üzenetére
Aham, ez a csatlakozó csere a mániájuk, ezt nálam is mindig megejtik, de ez a szarnak egy pofon, hogy ősi magyar mondással éljünk! Ez csak arra jó, hogy a témához totál hülye ügyfelet megszédítsék, hogy ők a profik, és rögtön megtalálták a hibát! Itt írd alá, és már mentek is...
STB jelszintek: MENÜ -> 1789 -> PgDown
Minél melegebb az idő, annál rosszabbak a jelszintek, mert nő a koax ellenállása! Minden bizonnyal kifogták a hűvösebb időt, amikor kijöttek, akkor és utána egy ideig ezért nem kockásodott!
[ Szerkesztve ]
-
KEViN007
tag
válasz Intruder2k5 #7949 üzenetére
Köszi a választ! Megtaláltam a frekvenciavizsgálatot, ahol a jelminőséget és a jelerősséget méri. Hány %-tól megfelelőek az értékek? Vagy inkább másoljam be?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest